Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapi - nicméně když sem to tak podělal, ještě neni vše ztraceno, nabízím alternativu - opět zápas proti vesloňům, na Děkance normoš 5+1, sobota 21.2. od 18h, nebo 19h (tentokrát je to ověřené) - nedáme to? mohla by to být velmi zajímavá konfrontace

Tak to Mildo nevidím, souhlasím jen s tou ultrabuznou...

tak to vidim, sem hyperdement, ultrabuzna, megakretén, všem se moc omlouvám, příště radši budu psát písmenama... fakt sem totální idiot

se nemáš co koukat,ale doplatit to

Tak jsem koukal na stav klubové pokladny a ejhle, stejně jako státní rozpočet i my jedeme na dluh. Jíme chlebíček, který bude platit příští generace (Anička a malej Milda). Chudáci děti...

Mildinku, pleteš se, agresivita bude na naší straně. Za letošní zimu už mám na hokeji asi deset fajtů...

sakra to bude mač, my to zrovna máme docela chabě poskládané, u vás bude technika u nás agresivita .)

Já jsem totiž zrovna, když Tom volal, byl na pivku s Láďou Jelínkem...
Jenda: "Laďo, dem?"
Láďa: "Dem."
A bylo to...

Tak kolik Vás je?

Super, Peťo. Počítám s tebou....dohodnu to s Kumbálem na 19: 30 u nás u zastávky 185.

Milda: tak jdu ja, Kumbal, Jenda, Lada Jelinek - nechtel jsem tak silnou sestavu, ale Jenda s Ladou hned kejvli, což jsem nečekal... Snad se ještě ozve Peťa či Varan, at můžeme střídat. Pokud se neozvou, alespon to bude vyrovnany, až nás začnete drtit fyzicky...

Sorry ře jsem se neozval dřív. Zkoušku jsem udělal a mám čas, tak se mnou můžete počítat.

Milda: hele, on mi to dneska Mira zrusil a Varan nevi, jestli pujde, takze zatim jsme jenom ja a Kumbal.
Pierre: co ty, Peto? a co ostatni. Kumbal nas hodi vozem, odjezd ze Kbel v 19:30

míro v sobotu před sedmou na zastávce českolipská na proseku.je to kousek od toho hřiště

to by asi neměl být problém.dám ti do pátku vědět.

Ondra:Klidně bych šel.A kdyby vás bylo hodně málo,tak by prý šla i Hanka.Ať žije SKA-P.

Tom - vypadá to, že budem akorát čtyři veslaři (ještě k tomu takový nekopové), tak vás klidně může být tak šest, dva na střídání sou ideál

míro šel bys v sobotu na ten poker?

Střelče, zajímyvý nápad. Nicméně nevládnu tak kvalitní angličtinou jako onen n kouč na odchodu. To mi bere veškeré šance na úspěch. Navíc mi pořád přijde smysluplnější a bezpečnější hulákat na tebe než na Terryho, ten už by na mě fyzicky totiž možná měl

včera vám to nevyšlo nebo co?