Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Štěpko, jak je? Už tě přešla chřipajzna?

Tyjo, trenajs nevypadá zatim moc nabitě... Co Kumbál, Milda, Peta, Kumys, Varan, Jenda, Zlatan, Jirka??? Mám říct někomu dalšímu?

Ondra, Štěpka: myslím, že vás oba potěší, když na ten gól nahrajete svému kapitánovi...
Tuhle sezonu hrajeme na tři hroty, nenahrávám, střílim, chodim jeden na jednoho a nevracim se....prostě to, co dělá Ondra, jenže z postu záložníka

to si byl ty štěpko jo? a kdo teda vsadil na tebe?

Sem Tě překvapil s tou důvěrou,co?

ty vole co ta růžová? to jako k blížícímu se jubileu 500 branek?

na trénink nejdu, rozedral jsem si patu na běžkách. Björn Kartridgesson

víš Ondro, ono je v týmu víc náruživých sázkařů, takže předpokládám, že se v inkriminovaný okamžik rozrčpoudí naplno bitva o základní sestavu.

kdopak mi to věří?
že by někdo věděl,že když budeme mít na kontě 499 golů,že nikoho nepustím na hřiště a nikomu nepřihraju

Tak v pondělí na trénink nedorazím.Dneska mě přepadla nějaká chřipka.

pižlo budu to moct vybrat na 2x,abych nebyl namol.tipoval sem sebe,takže dvojitá výhra

Bukvice

Ať žije Valentýn !!!!

Se sobotou počítám.

míro nezapomen na sobotu

tak tos teda posral:-)
ale myslím,že pak bylo pivko a tomáše zlost přešla:-)

myslim jako do loděnice

střelec - ani se neptej, sem to celé posral - pro příště - až budu vás zvát na fotbal, tak je to DYCKY OD 19:30 at říkám cokoliv

Tentokrát bych klidně šel.Už mám po zkouškách,ale mám jít hrát poker,tak nevím.

Milda: Já bych ten přátelák dal, ale jedině, když se sejdeme v plné sestavě - tzn. alespon 7 stabilních a kvalitních hráčů, jinak to nemá cenu a navíc z toho bude typická holopíča a špatná nálada...
Pižlíku, hodíš to do kalendáře, abychom se mohli přihlašovat?