Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Smoldator: Jsi Zlatana dlouho neviděl hrát, co? Kdybys měl tu možnost ho sledovat, škemral bys, aby tě s ním někdo srovnával...

ale goly dával pouze dědkovi,asi měl slíbeno něco ve sprše

Kartáč:vole jaký historický okamžik?? Vždy připraven!!
Tomm: Kurva co mě srovnáváš se Zlatanem? Běhal jsem jak za mlada až jsem si ošoupal kolíky

Jiří Velkozubý dorazil, pane doktore.... Byla s nim prča, jako vždy... Hrál trošku jako Zláťa (že si ho opět beru do huby) - tzn. neběhal dozadu, zkoušel píčoviny a sem tam dal góla :o)

A dorazilo tedy k přípravě i Jeho Veličenstvo SvalI., či nedorazilo???
Bulvární zprávy zcela opomíjíte i přes jejich šťavnatou neodolatelnost...

Milda: super, já to zkusím do určité míry vošéfovat, ale nebudu tim trávit celej tejden. Ti, co nechodí na stránky, se to dozvědí ode mě, ostatní se snad zapíšou... Do kdy si dáme deadline? Do čtvrtečního večera? Nebo bude veslařům stačit, když to nastopro budou vědět v pátek? Myslim ale, že sedm nás bude - už ted jsme ve čtyřech...

Štěpa - někoho mi to připomíná... Štěpo, pozor, Zlatan zná tvoje přihlašovací heslo a píše za tebe!!!
Docela by to sedělo, ne? Dal hlas Ondřejovi (to by nikdo jinej než Zláťa neudělal a přihrává když má střílet a střílí...)

Tome - tak veslaři by se na ten fočus sešli, tak kolik by nás mohlo být? kdo by šel? chtělo by to aspon 7-8 lidí

Pižla - já taky kolaudačka ano, mohlo by to být od šesti do sedmi, před osmouj bychom mohli být u marka

tak je to špatný.Je to angína,takže to vidím na dlouho.Takže přátelák ani nejbližší tréninky určitě nedorazím.

A jinak Tome asi Ti nenahraji. Střílím když mám nahrávat a nahrávám když mám střílet.

Chřipka mě už pomalu opouští. Trošku jsem blouznil a dal hlas střelcovi

Tome a Mildo máte to v kalendáři (přátelák Děkanka). Já jsme ale slíbil Markovi že dorazím na tu kolaudačku. Pokud by byl zápas dřív tak půjdu ale jinak ne.

v poho, du s nim v podvečer do posilky, tak do té doby dejte vědět

Jo, beru míč, takže prosim vemte někdo pumpu.

můžu zařídit Danka. A jinak se zdá, že se schyluje k historickému okamžiku. Podle neověřených informací dnes na trénink možná dorazí Smolda...

Mildo, nevim. Myslim, že Kumbál, Kumys, Tomáš Svoboda, Peťa K. určitě přijdou. To by nás bylo zatím 7. Ve hvězdách jsou Zlatan, Jirka Barnet, Varan, Jenda. Počkáme do pěti, abychom se třeba nesešli zase v 11? Pokud nas tam v pět pořád bude málo, tak mu řekni, já zatim vošefuju minimálně Jendu, Toma, Kumbála a Varana. Kumys myslim půjde, chodí vždycky.

tuhle sezonu budu hrát jako minulej trenink,teda do tý doby,než došli síly,asi po 7 minutách

na dnešek to vypadá že bych šel, mám vzít Martina z loděnice?
Byl jsem ráno s Pavlem Huličkou z NJ Devils "B" u ředitelky a příští čtvrtek jdeme podepsat smlouvu. Tak jenom, abyste věděli, že už to budeme mít oficiálně stvrzený. Máme od ledna 2009 pronajatý hřiště na sobotu dopoledne, takže tam můžeme i ted před sezonou hrát přáteláky. NJ hrajou 5.ligu a o přátelák by zájem měli, tak to s nimi můžu na někdy domluvit...