Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ok, takže přátelák s veslama se ruší a tak v 19:00 u Marka. Na nátlat některých účastníků beru Winter Games, teda pokud mi je pan "závislo" Kartáč vrátí.

bohužel, opět sem zklamal, ale tentokrát sem v tom nevinně

takže nic nebude

tak sem možná lůzr roku, ale zas se to musí odpískat - veslaři se nedostavěj v potřebném počtu. kam si mám přijít pro vyznamenání?
aspon bude víc času na demolici markova bytu

Interní anketa: Nezdá se vám, že začínám být podobný Bredu Pittovi?? Já bych tam už takový rozdíl neviděl. I Angelinu už mám (Kumbála)

Tomm:neblbni, Steve je moc hezkej.Spíš bych to viděl na Gluma z Pána prstenů,ne?
Ty vole, to už mě začínáš srovnávat se Zlatanem??
Seru na fotbal, jdu cvrnkat kuličky

Jj, souhlas s Pižlou...chci jít na velký hřiště/brány. Na čutanou v loděnici můžeme jít v pár lidech nárazově a ne plánovaně a o víkendu v atraktivním čase. Koukej to vošéfovat, když už s tim počítáme a máme to i v kalendáři. Pokud bys posral druhou akci během deseti dnů, vyhlásim tě lúzrem měsíce, možná i roku.

Milda: Pokud můžu i za ostatní, tak loděnice je na prd, tedy pokud tam nebudou velký branky. Myslím, že na malej fotbal tam nikoho nedostaneš. Všichni jsou nadrbaný na velkou bránu, si myslím, tedy doufám, možná, třeba, nebo ne.

Tom: jako "Stýv" nevypadáš! Když si měl dlouhý háro, byl si Nuno Gomes http://www.nunogomes.com/novo.asp ,ale od doby co máš krátký valsy vypadáš jako Trifon Ivanov bez vousů http://www.uglyfootballers.com/genpage.asp?DocumentID=136

koukám že by šel i Stepa, to je gut
čistě teoreticky, kdyby nevyšla Děkanka, vadilo by vám jít hrát do loděnice? jen abyh věděl na čem sme (rozhodně bych hrál s váma)

Tome - nemůžeš být Steve Buscemi, páč to je Dalas z Metalopole
(ale jistá podoba tam je)

v sobotu jdu od 13,45 na zimní turnaj,takže na večerní zápas budu trošičku unaven.

Tomm:No nevím jestli mu jsi podobnej,ale s tím ostatním souhlasím (masový vrah,pedofil a úchylák).To by s tvojí osobou souhlasilo.

Dr.: taky tam moc velkou podobu nevidím, snad jen ty vypoulený oči, ale jako Nekvasil alias Vodník Česílko snad taky nevypadám, ne?

Jo a Tome, dle oněch brejlovců máš taky předkus a vypadáš jako chudokrevný a mastnovlasý, nevím, nevím, jestli by se s tebou Tomáš P. kamarádil...

Ondřeji, to jsem si nevymyslel!!!

Jirka a Honza byli bráchové. A chodili do stejné školy, ba co víc dokonce do stejné třídy. A s nimi tam chodil i jeden kluk, jmenoval se Tomáš Pecha a o toho tu jde.
Abyste to totiž pochopili, ten Pecha nebyl zrovna nejlepší žák, dost možná, že to byl dokonce nejhorší žák, počítat uměl sotva do deseti, při slabikování koktal, místo malování čmáral a když se dal do zpěvu, tak si i paní učitelka zacpávala uši. Tedy před prázdninami. Ale po prázdninách ? No to byste ho nepoznali. Počítal najednou jak kalkulačka, všechno věděl, pořád se hlásil, akorát s tím čtením a zpěvem to bylo pořád na levačku. Zato malovat najednou uměl tak, že na jeho obrázky se chodil dívat i pan ředitel a několik výkresů pověsila paní učitelka na chodbu, aby se všichni mohli podívat, jakého že to mají na škole malíře.
No což o to. Že se ten Pecha tolik zlepšil, to bylo koneckonců jen dobře, jen kdyby mu to tak nezvedlo nos nahoru.
Najednou se s nikým nebavil, na všechny jen vyplazoval jazyk, a když se při tělocviku hrál fotbal, tak musel dělat kapitána, jinak by se urazil a žaloval paní učitelce. Přitom fotbal nehrál nijak moc a dokonce se z pěti metrů netrefil do prázdné brány, jenže co se dalo dělat. Paní učitelka ho pohladila po hlavě a řekla:
" Umí z vás nejlíp počítat, tak bude kapitán. " A bylo to. Pecha byl kapitán a nebylo s ním k vydržení.

Předpokládám, že oni lidé jsou trvalými uživateli písma pana Brayla...

Interní anketa: přijde vám někomu, že vypadám jako herec Steve Buscemi? (http://www.muzi.biz/steve-buscemi/#img).... Jo je to ten, co hraje masový vrahy, pedofily a úchyláky všeho druhu... Už tři lidi mi to nezávisle na sobě řekli. Hledám si totiž novou fotku do profilu...
tak v tom případě doufám, že někdo veme i pokerovej kufřík, páč hrát na kolaudačce na počítači