Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

čau lidi,blíží se nová sezona a na pořadu dne je "co musí zlepšit širáci".
tím chci otevřít diskuzi o všem možném i nemožném,co by mohlo pomoci k lepším výsledkům.
a můj první příspěvěk zní:"vypuštění střelce".
dejte mu více času,protože se v něm skrývá neuvěřitelná síla,která potřebuje ven(anebo mu dejte do držky za blbý keci)

tak já jen hlásím, že ten Liborův tým teď nemůže. Resp. Libor koupil byt a tak na něm maká a nic nestíhá, takže ani nic organizovat...

a Šimátro hraje z anás, nebo z aně?

21. bychom ale v klidu mohli připojit jako další soupeře i třeba Vosy či někoho jiného. Turnaj musí žít dále!!!

Přičemž jenom připomínám, že na 21. 3. jsme domluvený s Kosíkama (Šimátorama) a já osobně tu nadcházející víkend nebudu (7., 8. 3.), takže asi nebudu ani nic organizovat, ale nechám to na Pižlovi, takže případní organizátoři (Kartáč, Vláďa, Míra) nechť se domlouvají s Pižlou, jestli o tomto víkendu přátelák bude či nebude.

mohly podstatě

Pro Jena,Míru a další: Po dohodě s Tomem vás vyzývám k tomu, abyste zjistili od těch týmů, které jste tu nabízeli, kdy by vlastně mohli s námi hrát. Jde nám hlavně o sobotní rána, termíny jsou do počátku hanspaulky v podtatě už asi jen čtyři, tak jim ten výběr moc práce nedá.
Je lepší si stanovit jasný program než pak něco nahánět na poslední chvíli...

jsem pro turnájek, ale fakt jen kvalita

Přemýšlel jsem, jestli neudělat akci Kumys, že bych svůj příspěvek upravil z pondělí na sobotu, ale raději přidám omluvu. Sorry vemena, byl jsem unavenej, tak jsem se nějak spletl. HŘIŠTĚ MÁME K DISPOZICI CELOU SOBOTU DOPOLEDNE.

jj, v pondělí dopoledne mám vždy volno a nic nedělám

jo pondělí dopoledne je určitě pro každého ideální termín pro fotbálky.
dopředu píšu,že v pondělí dopo asi chodit nebudu,ale musím se ještě podívat do diáře

My bychom přišli. Nejsme zatím příliš kvalitní, ale určitě by nám to prospělo.

Jinak co se týče přáteláku jsme už vlastně napevno domluvený s Jendou na 21. 3. dopoledne ve Kbelích s jejich týmem. Otázkou je, jestli z toho uděláme turnaj, nebo jestli ho uspořádáme jindy. Jinak bych byl určitě pro kvalitní soupeře, at se máme čemu přiučit a at jdeme do sezony hezky nažhavený. Se školou už je smlouva podepsaná, můžeme ted každé pondělí dopoledne hrát přáteláky zadarmo a ofiko.

Rozešlu to ještě raději všem smskou..., aby tam někdo nejel zbytečně. Budete-li s někym mluvit, připomeňte mu to, prosím.

Je mi líto, ale uvědomili jsme si s Pižlou, že zítra jsou prázdniny, takže trenink nebude - škola je zavřená...

Libor hraje ve třetí lize??? tyvole to je haluz, tam leští lávku?

A to nevím, proč bych byl ohledně turnaje v klidu. Ňák mi ta ruka psla a psala a psala...

Aktivitu vítám, i já mám někoho v pácu. Stará dáma z Úval si prý zlepšila povrch domácího hřiště (tam, co jsme kdys 2x hráli) i kvalitu kádru - prý o několik ligových futsalistů... Mluvil jsem v pátek s mým exstudentem Flochem, jejich obráncem, a ten říkal, že by se zápasem neměl být problém.
Jsou tu i Vosy a další týmy navržené Jenem a Mírou - výběr je to dobrý, ale chce to začít vyjednávat co nejdřív, aby nám to nevyšlo všechno na poslední týden před sezónou. Ta tuším začíná okolo 5.4.
Ohledně turnaje by mohla být pikantní trojka UŠ, Vesloni, Vosy...
Jene, ke kapu: pouze jsem ppůvodní formu slova zcela počeštil a přeskočil fázi částečně přizpůsobenou (kupu), za což se, můj brusičský příteli, velmi omlouvám.
Ohledně turnaje bych byl v klidu i

já bych mohl domluvit třetiligovej tým, ve kterym hraje Libor Žák, pro znalé, to je ten vlasáč, co (to) se mnou dělal na civilce... (ex Gobi Desert)
jinak pro všechny cyklisty a podobnou havěť:už asi dva roky sem nebyl pořádně provětrat kolo,tak mě napadlo,že po sezoně bysme vzali spacáky a vyrazili někam na víkend k vodě nebo tak.sice je dosti brzo,ale jen mě to tak napadlo.