Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

nechci se s tebou o tom hádat,asi o tom víš trošku víc,ale to nebyla otázka.to byla výstraha

Milý Óňo, do ničeho tě netahám, pouze mi neušla hezká podobnost mezi tvými tradičními reakcemi a Mildovým podnětným nápadem. Toť vše. A vykřičník není otazník, to bys měl vědět, tvá učitelka ČJ se přeci jmenovala Nováková, ne??? (!!! v tvém stylu užití interpunkce)

co mě do toho taháš!ani nevím,že má bobby svatbu

Milé a vpravdě pechovsko-vesloňsky konstruktivní...

rozhodně to svatební datum přeložit jinam

Úvaláci padli, prý to dohromady nedají. Haniak mi napsal, že zájem mají, jen by chtěli hrát na Spartaku...
A vy ostatní se už taky trochu čiňte, ať nemusím prosit Sestru Sojku

Pižlo: Nic zatím nemám...

21. bych z toho udělal turnaj. Kosiy - tradiční účastníci, k tomu se ještě někdo najde...
Nicméně akce by měly být do 1. mače aspoň tři, tj. 1. přátelák by vyšel do týdne (viděl bych to možná na Úvaláky či Regent), ale ono už toho času je opravdu minimum. Tenhle rok je PSMF kromobyčejně akční...
Kdo by tedy ještě někoho mohl zajistit - Míro, Mildo (vesla by byla na rozkopání úžasná) - dejte vědět, jak by to s nimi vypadalo, co nejrychleji.

Poslední zápas se hraje 20.6., myslím, že je to TO Robertovo datum, k němuž já ale žádné další podrobné informace nemám. Hrajeme v 8.45, když by to bylo v jednu, tak se to do Plzně stihne. Nicméně je-li to dříve, je ještě čas začít jednat o přeložení...

Takže 21.3. jsou podle Toma domluvený Kosiy. Tzn. že 14.3. by to chtělo turnájek a nebo přátelák. Takže rozhoďtě sítě.

Vlado nepřišly ti už propozice z PSMF??? Nebo výzva k úhradě?? Nechci to nechat zase na poslední chvilku. Jakmile ti to přijde, hoď mi ti to do mailu. Díky

r

Tak myslím, že je tu pro vás taková malá pobídka pro to, aby se první přátelák odehrál co nejdříve: http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu
První zápas totiž hajeme už 28.3.!!!
Není čas ztrácet čas...

sem se koukal,a nic takového zaškrtnutého nemám

Ondráši koukám že trpíš samomluvou. Nemáš náhodou v profilu zaškrtnutou kolonku (nezobrazovat diskusní příspěvky???

koukám,že si tu povídám sám se sebou

a ještě mě napadlo,že bysme se měli držet trendů a zavést 1.trenéra.koukejte na spartu jak se to vyplácí,skoro porazili budějovice

jo,ale na tom kole sem nemyslel cestu Kbely od hazinů - Monty jack a zpět,s přespáním někde v křoví zeblitej jak prase a poblutej od pižli.
promin pižlo

co třeba posily,budou? o jedné bych věděl:-)
Dr. - tam není co vymejšlet, rozhodně by se ten zápas měl zařídit na jiné datum, ať je hezky klídek a žádné honění na poslední chvíli