Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 09.03.2009 16:57
A CO BOREK ČI REGENT, MÍRO???

Jene, brnkni Haniakovi, máš-li na něj číslo (nemáš-li: 606358433). Třeba ti vyjde vstříc a posune to. Myslím, že by to nemusel být pro Hmyzáky problém...
Trošku prostě zaplač, že to bez tebe nebude mít úroveň

Do Čelakovic: Tady si je někdo jistý sestavou...
Osobní profil Pižla | 09.03.2009 16:56
Ondra: rezervuji si službu GIGOLO dnes po 22 hodině v Satalicích a pokud mi z toho neslezou nehty tak tam přidej i modeláž.
Osobní profil Stepa | 09.03.2009 13:46
Já hlásím dopředu,že nadcházející dva víkendy nebudu.Jedu na hory,teda pokud dostanu dovolenou!!!
Osobní profil Kartáč | 09.03.2009 13:16
šestiligovej tým Ondry Hány, nevim, jestli ho znáš, je to kámoš od HomoToma z vejšky, chodil s náma hrát taky volejbal. Já asi tuhle sobotu nemůžu, jedeme pryč, ale nevim v kolik, takže to není ještě definitivní. Za určitých okolností bych to stihnout mohl. Škoda, že je to tak pozdě, kdyby to bylo od půl devátý nebo devíti, tak by to asi bylo lepší. Pižlo, nehodíš to do kalendáře? Ondro, pozdravuj Martinu a vyřiď, že bych si rád zašel na nehty...
Osobní profil Mildinek | 09.03.2009 12:07
kdo byl vlastně soupeř ted o víkendu? tuhle sobotu bych mohl
Osobní profil Dr. | 08.03.2009 21:16
Tak Vosy nás pozvaly k mači v sobotu od 11.h. na novou umělku na Spartak.
Prestiž mače zaručena, jde o budoucího druholigistu.
Snad už se sejdete hojněji

Poznámka na závěr - podle jedné diskuze se prodává 6. liga za 10 tisíc, to by mě zajímalo, kolik museli pustit Hmyzové
Osobní profil střelec | 08.03.2009 17:17
Další reklamní okénko:
taky pro vaše manželky apod.:
tentokráte je tu jedna služba,kterou nabízím já a jedná se o službu GIGOLA.moje telefonní číslo znáte.
PS:jsem strašně drahej(za velikost se platí)
PSS:pokud nikoho nedohodíte,tak počkejte ve sprše
Osobní profil střelec | 08.03.2009 17:13
REKLAMNÍ OKÉNKO:
tato zpráva se asi týká vašich manželek,milenek,přítelkyň a něžného pohlaví všeho druhu,takže jim to vyřiďte.jedná se o modeláž nehtů,kterou provádí moje slečna Ála(pro někoho martina).modeláž provádí buď u nás doma v Šestajovicích nebo i doma u vás.takže pokud bude mít nějaká zájem,stačí zavolat na 724742128.
PS:není ani moc drahá
PSS:pokud nikoho nedohodíte,tak nehty udělá vám.
Osobní profil střelec | 08.03.2009 17:06
já sem měl asi jednu šanci,kterou sem nedal
Osobní profil Kartáč | 07.03.2009 20:30
3:4, ale herne docela dobry, meli jsme par pasazi, kdy to nebylo uplne ono, ale pripisoval bych to hlavne ztizenymu dejchani v tom ledovym vzduchu. A taky jsme teda spalili hodne sanci. Kumys s Ondrejem urcite dohromady zaprcali vic nez pet sanci, neco Jendator, ja taky dve. Navic beky hrali Tom s Kucou, vubec ne spatne, ale preci jen to neni ono. Uprimne receno, chyby vedouci ke golum sly i jinudy. Jeden je urcite muj. Me se to ale jako celek libilo, byt tam Milda, Stepa, Mira, tak je to jeste uplne nekde jinde... Góly: Jenda (cca 5. min), Já (cca. 8. min), Já (cca. 42 min.)... Jeden z gólů soupeře mj. vsítil Danek, jeden byly klasický houslovky Pižlovky ze středu, jedno byla holomajzna a po ní hlavička do prázdný (já ho neuhlídal) a jednou si soupeř udělal dlouhou kličkou z místa a rychlou křížnou střelou Kůču a Pižla si bohužel jen sáhl... Mně se to na rozjezd líbilo, na to, že nebyl jedinej bek, Jenda byl nemocnej a občas fakt nemohl a na to, že Ondřej se taky neprosadil a pálil šance jak slávistický vlajky... Chvílema jsme moc hezky kombinovali a pokud jsme neposrali příhru, soupeř nám míče odebíral jen stěží...
Co vy ostatní?
Osobní profil Dr. | 07.03.2009 19:59
Tedy pleli-li jste...
Osobní profil Dr. | 07.03.2009 18:57
Tak jak jste pleli???
Osobní profil Dr. | 06.03.2009 18:15
Chválím za vyjednávací aktivitu, leč s mým pískotem zítra nepočítejte, neb se věnuji turismu...
Na svaz napíšu.
Osobní profil Pižla | 06.03.2009 17:39
DŮLEŽITÉ: Bobyho svatba 20.06. přesný čas nevím, ale určitě přeložit zápas (pokud to ještě půjde). Poprosím tedy Vláďu, aby uplatnil svůj vyjednávací talent na PSMF.
Osobní profil Pižla | 06.03.2009 17:33
No a kompelt se to má takto.
Můžou:Já,Tom,Šimátor,Míra,Kartáč,Ondra,Jerry,Petr
Nemůžou:Kumbal,Milda,Láďa,Varan,Š nás 8 což je dobrý, teď už zbývá pouze soupeř.
Osobní profil Pižla | 06.03.2009 17:26
Já můžu a zatím to vypydá takto: Já,Tom,Šimátor,Míra,Kartáč,Ondra jdeme na 100%. Kumbal,Milda,Láďa,Varan nemůžou. Ostatní zjistím v cuku letu.
Osobní profil Mildinek | 06.03.2009 14:41
já nemůžu, sem pryč
Osobní profil Tomm | 06.03.2009 14:24
S Mirou jsem mluvil a ten by šel
Osobní profil Tomm | 06.03.2009 14:14
Tak mám možnost sehnat jeden tým na zítra - jsou na tom stejně jako my, mají chut hrát, ale nevědí, jestli to takhle narychlo daj dohromady. Ptám se tedy, kdo všechno bude moct přijí zítra dopo do Kbel na přátelák? Napište sem co nejdříve - nejpozději do pěti.

Dám si pak s tim druhym týmem vědět, jestli to i oni dali dohromady a uvidíme. Měl by to být tým ze 6. ligy, ale myslim, že je to lepší než nehrát vůbec. PIŠTE!!!
Osobní profil Dr. | 05.03.2009 14:02
Óňo- ok, vidím, žes v pondělí sledoval Kmotra.
Mildi-To ano, leč nikdo mi zatím nepotvrdil, že je to v tom inkriminovaném dni, já o tom mám představu jen velmi nepřesnou...
Napíšu na svaz, ale potřebuju jen vědět, jestli to není zbytečné, co když je svatba 26.6. ...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz