Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 11.03.2009 21:08
Vy dvě hrdličky, takhle jsem vás spolu cvrlikat ještě neviděl!!! Láďovi jsi sice vyhověl, ale mě si nasral těma hazlošema
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 17:59
Jo a mohl bys vyzvat pro účast v turnaji příští sobotu Vesloně? Aby to bylo co do účastníků jako za starých časů.

Chtěl sis je přece podat, ne?
Osobní profil Mildinek | 11.03.2009 17:45
však se taky dycky musím vrátit na začátek a to V připsat, pořád mi to ještě nejde do klávesnice
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 17:35
Teď bych v tom, když jsi dohodnutý s Pižlou a on souhlasí, neviděl problém. Pak bychom to zkusit mohli. Nemá cenu o tom zavádět nějaké široké hlasování, víme, jak jsme v tomhle ohledu aktivní, ale kdo má zájem, měl by se k tomu vyjádřit, a to co nejrychleji.

Jo a kvituju s povděkem, že už konečně užíváš správného tvaru mého jména, jsem skoro dokonale šťasten. Možná už mě máš rád
Osobní profil Mildinek | 11.03.2009 17:22
on zájem rozhodně má, co přestali hrát futsal, tak mu to dost chybí a dost rád by zas někde chytal
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 15:38
Pokud by to bylo takhle, tak bych nic nenamítal, to by nebylo marné, ale, jak už jsem řekl, musel by o to mít zájem on. Ne, že bychom ho do toho nějak navezli...
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 15:36
Ohledně toho Martina bych, co se týče kvality, nic nenamítal, ale viděl jsem ho jen jednou na turnaji, což není zrovna optimální. Podobné to bylo s Ondrou Šimkem, na turnaji dobré, ale v mistráku pak docela bída. Výkyvům se ale neubrání nikdo...
Osobní profil Mildinek | 11.03.2009 15:27
Vláďa - tenhle můj návrh padnul už na podzim, ví o něm Pižla a oba bratři Hazlošové, jenže pořád se to nějak odsouvalo :p)

a nemyslim si že by bylo pozdě, Pižla začne normoš sezonu, tím se nic nemění, pozice druhého golmana se může doladit "za pochodu"
Osobní profil Mildinek | 11.03.2009 15:25
abyste mě dobře pochopili - i kdyby přišel ten Martin, tak bych rozhodně chtěl Pižlu jako jedničku a Martin by skutečně jen zaskakoval, resp. chytal by, když by měl Pižla nějakou krizi - to jen pro upřesnění
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 15:21
cos vyjádřil,
Osobní profil Dr. | 11.03.2009 15:21
Mildo: zase se k tomu, cos vyjádřil vyjádřím poněkud obsáhleji, neb jinak to zkrátka neumím.

1. Souhlasím s tím, že těch gólů bylo moc a že jste se na nich podíleli jak vy jako hráči v poli, tak i Pižla, kterému to na podzim místy moc nešlo, či Jerry, jenž taky nezazářil.
2. Myslím, že model se dvěma točícími se gólmany se v minulosti osvědčil. Smolda se chtěl vytáhnout, snad i pro to, že Pižlovi to šlo velmi dobře, doplňovali se.
3. Problémem je ale to, že by měl za nás chytat jen ten, kdo o to má skutečně zájem, hraní za Širáky je proň důležité a má snahu na sobě pracovat. I mě sice ty některé podzimní zbytečné branky štvaly, ale je nutné si říct, že Pižla tohle všechno splňuje a že za těch pár let, co chytá, udělal velký pokrok, který ale už na jeho úrovni není lehké rozvinout někam dál. Jenže co si budeme povídat, na podzim chytal jednou týdně a zcela bez přípravy, což není to pravé ořechové...Proto doufám, že pokud bude moci na jaře zas trénovat, že mu to prospěje.
4. Ohledně brankáře zvenčí, teď tedy konkrétně z řad vesel, si myslím, že je to možnost, která má ale tu podmínku, že by nás někdo takový měl jako prioritu.
Člověk, který chytá párkrát za sezónu, když má zrovna čas a chuť (viz naši předchozí brankáři Špreňa, Hladký, Voda či ten bizizubka od Jakuba Štěpána a v podstatě i Smolda, v jehož návrat už moc nevěřím a přemlouvat se mi ho nechce, protože každý musí vědět, o co mu jde) mi přijde zcela zbytečný, protože takhle si může zahrát kdekoliv. Tohle si obecně myslím ohledně všech nových hráčů, takže to pro mě platí i tentokrát.
5. Tenhle návrh navíc podle mě přichází příliš pozdě, za 14 dní začínáme hrát, takže myslím, že na nějaké proměny mužstva není moc času. K Pižlovi důvěru stále mám, věřím tomu, že se zase o kousek zlepší, k čemuž mu musíte pomoct i vy. Podílel se výrazně na postupech z pětky a šestky, tak myslím, že i tu čtyřku si ještě může dát. Ale zlepšení je nutné, to je pravda.
Osobní profil střelec | 11.03.2009 15:17
to bys pižlovi udělal jo.vždyt se tak snaží,pacholek jeden chlupatej:-)
Osobní profil Mildinek | 11.03.2009 12:23
Chlapi když už sme u těch posil, dávám návrh na posílení na golmanském postu. Nebudem si nic nalhávat, ale pozice brankáře je pro nás velmi důležitá z hlediska psychiky a vývoje zápasů. Minulou sezonu bylo hodně zápasů, při kterých jsme měli jasně navrch herně, ale hloupé goly (ne vždy vyloženě chybou brankářů, to přiznávám) nás srazily do kolen a horkotěžko jsme pak dotahovali alespoň na plichtu.

Můj návrh řešení: Jerryho bych z postu golmana nadobro vyškrtl, ať se může pilně soustředit na trénink hry v poli. Oslovil bych Smoldu, jestli by měl zájem zas za nás hrát, pokud by bylo jeho stanovisko negativní, tak bych vzal od nás z loděnice Martina, který nám odchytal velmi dobře loňský turnaj, na pozici dvojky, aby v případě, když bude mít Pižla zas nějaké hodně špatné období, byla na jeho post plnohodnotná náhrada.

Předem odpovídám na námitku Tomáše, se kterým jsem se o tom již bavil, a kterému se nezdálo jak Martin chytal na jednom turnaji co jsme byli, že v těch dalších mnoha zápasech, které jsem s Martinem odehrál ať už na futsale, nebo na fotbálcích mezi veslařskejma loděnicema tak chytal skutečně dobře, v některých případech až famozně. Rozhodně bych ho nedoporučoval, kdybych si nemyslel, že bude přínosem a taky dodávám, že to řešení té brankářské situace je pro mě prioritou, musí to zas fungovat, končit sezonu s průměrem vstřelených branek přes 3 goly/zápas, to se mi fakt nechce.
Osobní profil střelec | 11.03.2009 11:04
chudáci soupeři,už je lituju ,až se do nich pustíš:-)
Osobní profil Dr. | 10.03.2009 22:44
za čárku před už se hambím
a intenzivně...
Osobní profil Dr. | 10.03.2009 22:43
Pižlo, v poště máš požadavky pro zaplacení - na tým vše vychází 2900 korun.

A žádné skoroposily si do obrany či jinam, už nehledejte, od 1.8. se dle pana doktora můžu naplno zapojit. Ondřeji, nekoulej očima a těš se! Momentálně jsem prakticky android vyztužený kovem, tudíž si na mne obyčejný smrtelník jen tak nepřijde
Osobní profil Havlos | 10.03.2009 12:28
Tak Regent už má do začátku sezony prý přáteláků až až...Takže bohužel.Dneska budu mluvit s klukem z Ruzyně (4.liga).Zítra dám vědět.Borku napíšu dnes.
Osobní profil Pižla | 10.03.2009 9:35
Jendo díky, ale Ondřej je poslední dobou nějakej akční a vtipnej. Nešije do lidí a má dobrý hlášky. Ještě, aby mu to šlo v útoku a normálně ho nepoznám.
Osobní profil fosna | 10.03.2009 9:06
Pižla: Tak to si mě fakt rozesmál...
Osobní profil střelec | 09.03.2009 17:54
ideální by bylo,kdyby sme hráli na 3 útočníky,to bych v základu byl.takhle sem pouze 1.střídající,pokud se sejde nejsilnější sestava

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery