Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Trochu bojuju s nesrozumitelností - bylo by lze hrát i ve všední den v příštím týdnu, ale kdo nám zaručí soupeře, že...

fakt to zkuste, neb pak už zbývá jen jeden víkend. Samozřejmě se může dohodnout na týden večer, ale znáte se, jak jste na tom po večerech...

napsal jsem i New Jersey, tak uvidíme...

operativně

operstivně

tak mi Haniak napsal, že mají v sobotu zápas, takže to musí zrušit. tak tedy můžeme zkusit oerativně někoho sehnat na poslední chvíli, termínu by byla škoda.
Mildo, nedal bys dohromady vesla???
Jeniku, co černošičtí???
Další možnosti ponechávám na vás. V nejhorším v klidu oslovím i Sestru Sojku...

Smolda mi volal a přijde...

takže Smolda by se měl jasně co nejrychleji vyjádřit, tak šup šup

Takže abych to shrnul, jsem pro chytat se Smoldou pokud bude chtít a bude mít skutečně zájem. Nic proti Martinovy s Jerrym ale pořád si myslím, že je Smolda nelepší brankář z nás (pokud se mu zrovna chce). Co se týká Martina myslím si, že je stejnej plašan jako já a pokud by nechtěl do kasy Smolda a Jerry, nebráním se jeho angažování. V tomhle případě bych byl ale sobec a nechytal pouze v případě zranění nebo pokud by má psichyka byla totálně v háji. Co se týká Jerryho, odchytal pouze jediný zápas a v podstatě to byl první ostrý start v lize a ještě proti prvnímu (jestli se nepletu). Jerryho bych neodepisoval, ale pokud člověk hraje v poli a má pak nastoupit 1x za 3měsíce do kasy žádnej extra výkon se očekávat nedá. Rozhodnutí bych nechal na něm.

Já, gurú nejmocnější, bez nehož si žádná živá duše nedovolí učinit rozhodnutí tímto prohlašuji: jsem díra, ale nehodlám se vzdát. Kryze, zranění či náhlé zbavení smyslů může přijít neočekávaně a velice rychle. Nemám nic proti společnému chytání se Smoldou, Martinem, Jerrym, Karlem nebo Evženem. Každý z nás chce hrát co nejvíc a já nejsem vyjímka. Uvědomuju si ale, že naše nejlepší sezona byla, když jsme se s Jirkou pravidelně v brance točili. Tlak dělá divy!

Pokud by měl Smolda zájem opravdu, tak není třeba nic měnit ani doplňovat, ale musí ho mít OPRAVDU!!!

Smoldo, jestli teda Smolda jsi: sobota 11.00, termín mače. Nikdo nad nikým žádná utlačovadla neláme, ale dlouho ses neozýval, zájem nejevil, tak co mi s tím naděláme, máš-li ale zájem chodit a hrát, tak o žádném lámání opravdu řeč být nemůže.
A zaregistruj se, vostudo

jestli kumys půjde do útoku,tak já budu chtít být brankářská jednička:-)

člověk si jednou za čas odjede na pár měsíců na výlet a už nad ním lámou bič.. A k tomu se přidaly zkurvený problémy s kotníkem, který bude snad už v poho. Od kolika je to s těma vosama??

Klíďo, jenom bych ještě počkal na vyjádření Pižly ...
Jinak Barca docela válec, co? A Machester, i když je taky nemůžu ani cejtit, tak hráli fakt hezky...

Teoreticky bych mohl Martina vzít na půli proti Vosám, co vy na to?

Já bych vůbec diskusi o tom, kdo bude jednička nezačínal, Pižla je jasnej, ale výkyvy můžou potkat každého a sem tam nějaká změna má pak pozitivní vliv na tým a i třeba pak na výkon toho jedince

A sakra, kdo už dá konečně mě a Kartáčovi další hlas v anketě, to jste neviděli naši gólovou formu v posledních týdnech? Přeci vykastrovanej Ondra nebude mít dva hlasy a takový nabitý esa jako my jenom jeden nebo zatim dokonce žádnej?

Já v téhle diskusi vidím minimálně jeden pozitivní vliv: Pižla tuší, že jeho pozice není úplně jistá a začne pořádně trénovat (s čímž už sám před několika týdny přišel). Myslim, že nikdo z nás na tom neni tak dobře, aby se bez tréninku obešel a předváděl kvalitní výkony.
Určitě jsem pro to, aby Jerry hrál útok a my jsme pořešili druhého golmana - jestli Smoldu nebo Martina, toť otázka. Smolda zatím zájem nejeví, ale většina lidí ho zná a má registračku. S Martinem je to přesně ve všem naopak, a jelikož je podle mého zásadní zájem, byl bych pro Martina, ale nechci tlačit. Jo a navíc Martin určitě rád bude dvojka, Smolda asi jen těžko - a já preferuju ze všech objektivních důvodů Pižlu jako jedničku.
New Jersey nemohou, zkusím to jinde, o totéž se ale pokuste i vy, pravděpodobnost je malá.
Střelče: Nedal bys proti nám dohromady pár tvých spoluhráčů? trocha prestižnosti by neuškodila...