Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak to že pižlo nejdeš?minule si chytal půlku a už si se urazil

to kartáč:ty seš jedinej,kterého sem se neptal,jestli se totiž nepletu,tak na kole ani jezdit neumíš(ještě na střední si používal přídavné kolečka)
pižla je opravdu king,jedinej normální,co umí jezdit na kole,reagoval na cyklovýlet a jako jediný reagoval též na nehty.copak nechcete,aby vaše drahá polovička měla pěkné nehty:-)

Jakej Tomáš? Proč by se tvůj bratr registroval dvakrát? Leda, že by se chtěl vydávat za tajuplnou "bukvičku". Prachy z tebe dnes vykopu do haly si beru lisovky. Už teď si mrtvej.

Tomáš, už vim, pičo... Na prachy zapomeň

6.Já to vím, ale nepovím. Zeptej se dnes na tréninku. Třeba se ti někdo přizná.

1.-3.Penízky ještě nemám sečtený a hlavně vás chci vobrat. Potřebuju peníze na dovolenou na ZÉLAND!!!

6. Kdo je to KURVA to kafe? Nescafé Classic?

1. Pižla je king!
2. Pižla je megaking!
3. Pižla je ultraking, poneěvadž si nepamatuju, že by po mně chtěl nějaký prachy jako příspěvek.
4. Nemam kolo ani čas, takže finger, co se týká výletu
5. Bobby-wedding: přeložit

Volal jsem pro jistotu na PSMF, platbu tam již mají a zítra dostanu mailem rozlosování, pískání atd.

1. Co se týka svatby Bobíků, tak určitě přeložit zápas.
2. Peníze PSMF jsem platil převodem ve čtvrtek a registraci provedl mailem, ale zatím nic nepřišlo.
3. Cyklo-výlet je fajn, ale nejdřív musím dát do kupy kolo, přestěhovat se, najít si práci atd.

nikdo nemůže vědět, co se po cestě tam může stát, tak at je radši nějaká rezerva

v klidu se to nestíhá, rozhodně přeložit

Jo a Robert se podle něj žení ve 13.30, takže myslím, že když skončíme mač tradičně v deset, tak se to v klidu stíhá. Ze Kbel to tam o víkendu trvá klidným tempem asi hodinu dvacet...
Pokud je někdo stále pro přeložení, ať se ozve...

no to sem zvědavej jak to bude stíhat,když je do šesti v práci

Jo a Pižlo, dnes se platí na PSMF!!!
Na sekeru se nehraje, nezapomeň

nikdo ještě nereagoval na ten cyklovýlet.co vy na to?

Mimochodem: Tomáš Haniak a Vosy příští týden opět nebudou moct, takže pokud chceme uspořádat ten turnájek, musíme sehnat někoho dalšího...
Pižlíku, hod prosím do kalendáře, že v sobotu 21. hrajeme s Kosíkama... Začátek bych dal od 10:15, jsou zdaleka. A pokud seženeme někoho dalšího, dáme to s nimi od 9:00...

Já jsem se to sám dozvěděl až v pátek večer a vůbec mě nanapadlo, že se nekoukl na diskusi. To víš, že mě to mrzelo, ale tyčky byly taky dobrý :o)

vy ste mu jako nedali vědět o změně.vy ste ale parchanti

Jenda přišel včas, dokonce o něco dřív... Asi ve třičtvrtě na jedenáct...

Tak jsme dali pár centrů, nějaký střely na Pižlu, o největšího Mikáše a nakonec tyčky.
Pižlo,pošli mi prosím rozpis, až ho budeš mít, na základě něj pak budu psát tu žádost o přeložení na svaz...