Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

řeknu tomu Martinovi

a ještě dodávám, že úterní večer je použitelný pouze pro ty moje, Vosám by to nevyhovovalo, neb tou dobou jsou na hřišti pod osvětlením tréninky, to by spíš bylo lépe jim zavolat, ať víte co a jak...možná, že by vyšla středa.

Klasika, nikdo se zatím nevyjádřil a už se hledá definitivní řešení, tak to asi zas můžeme začít řešit přes SMS.
Smolda nejde a Pižla se vyjádřil ve stylu "a sakra", tudíž vše zatím naznačuje, že si tam na půlku vleze třeba Jerry a na druhou někdo jiný, třeba Ondra B. či Střelec, bude-li kravit. Např....
Třeba se ale Pižla vyjádří jinak.
To já FAKT nevím.
Střelče - informace v úvodu jsou zatím úplné, já ani Tom tým nemáme a pochybuju, že by někdo ještě někoho přivedl. Samozřejmě, že tím byste mile překvapili.
(omluvte tu ironii, ale visí to tu už přes dva dny a pořád ticho po pěšině...)

hele kdo bude chytat v sobotu?

jak to teda vypadá v tu sobotu?od kolika a kolik soupeřů?

Pižlo: viz Dr. | 17.03.2009 18:32
Text vlevo dole.

Tom: Dle rozkazu to tam máš.
Vlado: Ještě si mi neodpověděl na dotaz. Cituji " Právě jsem si všiml v rozpisu nějakého kopance!!! 5. a 6. kolo hrajeme v pátek v 8:45 (tj.01.05. a 08.05) zřejmě to nekdo na svazu zvoral!!! Jestli si ještě nenapsal ohledně toho přeložení zápasu přihoď to k tomu. Prosím. Pokud ne dej mi vědět, ať to můžu případně zařídit."

Díky ondro, že se mě zastaneš.

hele vole nenadávej mu

Pižlíku, vidim, že nemáš moc práce ani zařizování, tak kurva hejbni tou svou línou prdelí a dej do kalendáře přátelák příští úterý od 19 hodin!!!! Ať se tam můžeme předběžně zapsat, abychom věděli, kolik by nás šlo....

Já myslim, že se v tejdnu nesejdeme ani tak. Myslim, že sice možná budou moct generál se Štěpkou, ale nebudou moct další, nebo se pletu?

Dal bich vosi na přátelák

Jo rozdně??? Ani ruštiny. rozhodně

Pražačka - to rozdně není e-learningový kurs srbštiny

Umělé osvětlení je jasná věc, i oni počítají s tím, že by se hrálo od 19 či 20 h. Právě proto Pažačak či jiné podobné hřiště se zářivými lízátky... Vosy by to samé zas mohly zařídit ve Kbelích.
Připomínky zašlu.

Vlado: právě jsem si všiml v rozpisu nějakého kopance!!! 5. a 6. kolo hrajeme v pátek v 8:45 (tj.01.05. a 08.05) zřejmě to nekdo na svazu zvoral!!! Jestli si ještě nenapsal ohledně toho přeložení zápasu přihoď to k tomu. Prosím. Pokud ne dej mi vědět, ať to můžu případně zařídit.

Hmm, tak to je nemilé. Co se týká přáteláků v týdnu, včera to nakousl Tom. Problém je, že by muselo být umělé osvětlení. Za světla se nesejdeme.

Pižlo: díky.
+ dodatek k sobotě a brankářům:
Smolda vysoce pravděpodobně kvůli práci nepůjde také, tak si nastálou situaci nějak vyhodnoťte... Vzít třeba na výpomoc vesloně od Mildy, či přijmout jiné řešení?
Jen připomínám, že 1. mistrák hrajem už za 10 dní, tedy následující sobotu.
V kontextu toho ještě dávám k diskuzi to, zda si jako generálku nezahrát v úterý či středu večer (pravděpodobně na Pražačce) s týmem 6. ligy, který by o to měl zájem. Nejde o žádné nekopy. Myslím, že by to nemuselo být na škodu, snad byste se alespoň jednou sešli komplet: se Štěpánem i Generálem... Možná,že by nebylo špatné k něčemu takovému vyzvat i Vosy, třeba by to braly... Ale to už vše nechávám zcela na vás.
Tak se prosím nějak dohodněte, zda něco takového potřebujete, či ne, ať jim můžu dát vědět...

Ondra:Už jsem slíbil pomoc při stěhování a tak zřejmě nedorazím.
Vlado: Jako by se stalo. Máš to tam.
Pokud se Pižla nevyjádří jinak (jako třeba že odehrajeme přátelák a pak spolu pojedeme stěhovat), tak Martina určitě vem. Nemá smysl, aby chytal někdo z pole - kvalitou i tím, že by chyběl v poli je to kokoťárna.
Jinak Kosiy přijedou na 10:15 - jak je to napsáno v kalendáři a jsou ochotni odehrát i dva zápasy, budeme-li chtít nebo hrát nějaký extračas. Můžeme pořád ještě schánět soupeře a pozvat si ho na 9:00.
Prosim, zapište se všichni co nejdřív na to příští úterý, ať Vláďa ví, co jim má říct a ať oni můžou zamluvit hřiště.