Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 19.03.2009 23:45
Pokud se přihlásí jeden z obránců (Míra, Varan) a jeden útočník (Peťa, Láďa, Štěpka), tak bych do toho šel...mohl by za nás hrát ten Jenda a bylo by to ok. Sestava: Martin-Milda, Míra/Varan-Tom(Jenda)-Ondřej,Kumys(jeden další) je v poho, ne?
Osobní profil Tomm | 19.03.2009 23:42
PSMF: to jsou ale kokoti, to jsem nežral...

Milda: jasně, souhlasim, ale Šimátor bude v nejhoršim hrát za nás, takže když vezmeš Martina a přihlásí se ještě třeba Míra, tak už bych do toho šel, páč to už bude sestava, se kterou můžeme odehrát i pár mistráků a je na čem v takovémto složení pracovat. Navíc cítím, asi narozdíl od ostatních, jakýsi závazek sejít se na zápas v adekvátním počtu, když si pozveme tým na přátelák. Nevim, co všichni kravěj... navíc jsem x lidem rozeslal smsky a oni se na to stejně vykašlali. Fakt nechápu, tady něco organizovat je fakt za trest.
Osobní profil Mildinek | 19.03.2009 20:08
sice sem se napsal na sobotu, ale pokud by to měla být nějaká poslepovaná sestava, tak to na to kašlu. Od toho sou to přáteláky, abychom se sehrávali, srandamače rozdělené dle triček můžeme hrát na tréninku
Osobní profil Mildinek | 19.03.2009 20:02
co to je za píčovinu, že se nepřekládají? na čí žádost by se tedy mělo utkání přeložit? kvůli Kartáčovi se přeci něco překládalo
Osobní profil Dr. | 19.03.2009 16:53
Na svatbu se tedy asi pro někoho bude trochu sprintovat, ale zřejmě s tím už nic nenaděláme.

Ale třeba bude po devíti kolech 18 bodů a už nám to bude jedno. Ale při takové chuti do přípravy nevím, nevím...
Osobní profil Dr. | 19.03.2009 13:28
Odpověď ze svazu ohledně přeložení zápasu + termínů utkání:

Dobrý den,

žádost jsem vytiskl, ovšem dle bodu 2 Propozic se utkání na žádost
týmů nepřekládají, takže moc nadějí patrně nemáte. Pokud byste měli
prohrát kontumačně, tak při včasném nahlášení se výše pokuty z 500,-Kč snižuje.

Data 1. a 8.5. jsou napsána úmyslně, jsou to sice pátky, ale volné,
berou se tedy jako sobota. Pokud jsou tři dny volné, kromě těchto uvedených
jsou to v sezóně ještě velikonoce, tak se hraje v 1. a 3. volný den, o
prostředním dnu ne.

Za PSMF

s pozdravem

K.Filip
Osobní profil Pižla | 19.03.2009 12:43
Jeden vtípek pro uvolnění atmosféry:
Vážení, byl jsem svědkem situace, kdy vulgarizmus nepřekážel.
Byl jsem v autobusu, kde byla i jedna cca 16-ka???.
Měla na tváři silnou vrstvu makeupu.
Nastoupil chlapec, taky v jejím věku a po zkoumavém pohledu na její tvář prohlásil:
"Paštika patří na chleba a ne na xicht ...".
Nastalo hrobové ticho.
Všichni jsme byli zvědaví, jak a jestli vůbec dívka odpoví a nebo jestli se rozpláče.
Neuběhlo ani 5 sekund, když prohlásila:
"A čurák patří do píči a ne do autobusu ...".
Osobní profil Pižla | 19.03.2009 12:39
Rozpočet je na 13 hráčů:
Smolda, Já, Varan, Kumbal, Milda, Míra, Tom, Kartáč, Jenda, Štěpka, Jerry, Ondra, Peťa.
Osobní profil Pižla | 19.03.2009 12:38
Ten doplatek podzim 2008 je za Zláťu, který odehrál jedno utkání a to ještě cca. 5 minut. Nebyl tedy stážen o příslušný obnos i když se sním před sezónou počítalo. Samozřejmě je to kamufláž a jená se o poplatek na vedení účtu, zasílání výpisu, nedměrný vklad nebo výběr atd.
Osobní profil střelec | 19.03.2009 12:36
já s tím placením chvilku počkám,třeba dám ten pětistý gol,tak bys mi neplatil ty dvě pivka a já ti dám 300
Osobní profil Pižla | 19.03.2009 12:30
... a teď ta nepříjemná stránka. Peníze, peníze!!!! Předem bych rád upozornil, že nemám ekonomické vzdělání, ale jak jde o prachy neznám bratra. Teď už vás budu jen ždímat! Pánové, každý to máte 400 klíšťat (400Kč s DPH). Přijímám pouze hotovost (strvenky a podobné papírky nepřijímám). Solventním klientům dávám splatnost a možnost převodu na účet.
Vyůčtování:
2900 Kč Startovné PSMF Jaro2009
2000 Kč Domácí hřiště ZŠ Albrechtická Jaro 2009
282 Kč Doplatek Podzim 2008 (Zláťa)
Osobní profil Dr. | 19.03.2009 12:12
K zápasu: No tak to můžeme dát s ČERNOŠIČÁKY v to úterý

Kritická poznámka. tak mi zas přijde, že je tu malá skupinka, která vše zařídí, a zbytek se opět jen veze a je línej se i zapsat k zápasu. Já myslím, že tu nejsme jen Pižla, Tom, má maličkost (notabene nehrající), popř. Milda, abychom pro vás něco sháněli, když vy ani nedáte vědět, zda o to máte zájem.
Blbouni jste a líný!!!

Těm svým jsem ale napsal, tak uvidíme, co oni na to. Pražačka by asi byla ideální, protože se tam za těch 10 dní začíná.

Generále: Pořád jsi ještě nakažen ruralistickými nepravověrnými tendecemi kladných emocí k tvé rodné selské tlupě, pořád neříkáš MY ŠIRÁCI, ale MY KOŠÍCI...
Už si konečně vyber!!!
Takové podmínky jsme ti vytvořili, do lepší soutěže Tě vytáhli a ty nám takto odplácíš

Pižlo: Napsal jsem jim to, ale ty pátky jsou státní svátky, takže se asi počítá, že lidé nepracují, a tudíž můžou čutat. Navíc nám to prodlouží víkend...
Osobní profil Pižla | 19.03.2009 12:06
To víš Ondřeji nejlepší sezóny už máme za sebou. Budeme rádi, když se budeme scházet do plného počtu. Teď už májí přednost jiné věci.
Osobní profil střelec | 19.03.2009 11:28
jestli bude takovej přístup i v sezoně,tak se máme na co těšit
Osobní profil fosna | 19.03.2009 10:33
Chlapi, to si děláte srandu. U nás všechno domluvený, těšíme se. Zase vás pokoříme!!! Dost jsme na to spoléhali a vy na to takhle dlabete...
Osobní profil Tomm | 18.03.2009 21:33
Tak to vypadá s účastí zatím lépe v úterý než v sobotu... pokud se nás do čtvrtka nepřihlásí dost, zrušim to...
Osobní profil Tomm | 18.03.2009 21:26
Bjácha, já chci taky... proč nejedeš v neděli a se mnou???
Osobní profil Kartáč | 18.03.2009 18:38
f sobotu proháňym bješki, mrdám na váz...
Osobní profil Tomm | 18.03.2009 17:41
Ty ksichte, píšu, že pokud se nevyjádříš jinak, tj. vim, že seš odhlášenej, leda že bys změnil názor... Tak do koho se tady navážíš? Jo aha, do Vládi... tak to jo
Osobní profil Pižla | 18.03.2009 17:25
Vlado: sorry, vypadalo to jako reklama

Pokud se podíváte na sobotní účast nic moc a neodpustím si ironickou poznámku, jelikož jsem byl před chvilkou slepec. Pokud se podíváte do účasti na sobotní akci, tak jsme již třetí den odhlášen tj. ne nepříjdu.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery