Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tak středeční přátelák se bude konat na Pražačce. jestli od 19, či od 20 hodin, to mi soupeři sdělí v pondělí.

k neuorganizovali ustanovení

Km neodložení zápasu: Prostě a jednoduše nechtějí mít nějaký precedens, aby si pak každý taky nechtěl překládat zápas, jak se mu to hodí. To už by asi neuorgsnizovali...Proto do jisté míry tohle usatnovení chápu.
Kvůli Honzovi se nic neodkládalo, jen jsme napsali, že v tom termínu nechcem hrát, což jsem pro tuto sezónu nechal na Velikonhoce, v prosinci se mnou nikdo o svatbě nemluvil...

střelec: tak jo, přesunem to na neděli večer...

čas 10.15 je divnej,to se mi bude hrát špatně

střelec: ach jo...doufám, že si děláš legraci... nebo jseš negramotnej???

a v kolik že se přesně začíná?

tak Martin de, přivezu ho

jojo, v poho bude to gut

Zlatan: já vim, žes to myslel dobře, ale nemusíš se odepisovat ze zápasu, když už hraješ za jinej tým...

Jenda: to nevadí, já to uběhám a stejně jsem lepší než ty... a ty to neuběháš, včera tě zničil Mikáš s arnoldkama :o)

Já budu hrát za Kosíky, nejde Jonis, tak by nebyla záloha...

Martin-Milda,Míra,Varan-Tom(Jenda)-Ondra,Jerry,Láďa - těžká pohoda... mimochodem co vůbec Štěpka?

To ALL: Jde i Varan. Ted mi napsal Láďa Jelínek, že pokud nepřijde nic nepředpokládaného, tak taky dorazí, takže nás bude dost a dostatečně kvalitních. Je to v pohodě? (Mildo?)

Kumys: V pohodě, myslim, že pár minut zvládneme bez střídání, takže to zkus co nejdřív, ale dont stress.
Milda: Myslim, že to je akorát, v nejhorším začneme o pár minutek dřív nebo někdo dochytá posledních deset minut a hlavně: když ho někdo vezmete autem, tak je ve Vysočanech za 10 minut, takže může hrát třeba do 11:10.

Martin by teoreticky mohl, ale už od 11:30 má něco ve vysočanech, takže jen tak do jedenácti asi

Péťa nepříjde, vezu ho ráno do Plzně, kůli zkouškám, abychom mohli jet na tábor. Já těch 10:15 budu stíhat hodně tip ťop.

Tak Míra Havlík přijde...

Navíc ještě jedna správa od Vládi: ten další tým nemůže v úterý, ale pouze ve středu, snad to pro nás nebude problém. Pižlíku, bud tak hodnej a přehod to i v kalendáři. Nedá se nic dělat... přihlašte se prosím pak znovu...
Psmf sice kototty, ale u me to bylo jinak, ten termin jsme normos vetovali... Jinak bracha sorry, jedu jen s jednim klukem, co je kamarad od Medi a ma jen jedno misto. Dokonce jsem se ptal, jestli bychom te mohli vzit. A vzhledem k tomu, ze je to asi posledni sance se sklouznout, tak jsem nevahal. Good luck zejtra