Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

posílám ti ho na účet

Bohuzel se musim omluvit ze stredecniho zapasu.Neco neodkladneho mi do toho prislo.Moc se omlouvam.Ale pokud by vas bylo vylozene malo a ten zapas by se treba kvuli neucasti jednoho nekonal.Tak prijedu.Omlouvam se.

Hanku jsem dohodl ja.Takze mam u tebe pivo.

jestli chceš vyhrát od pižly pivo,tak ho dej mě
ps:nejsem bukvice

která bukvice chce ode mně hlas v anketě?

jo a měli byste si vzít příklad z míry,dohodil mi hanku na nehty.a nebo se dohodila sama?

tak jo,stavím se v úvalech.
nejste trošičku ujetí,láda jednou příjde na přátelák a všichni mu hned cpou hlasy.to nechápu.

a možná Ti přidám hlas v anketě

střelec: za kilo z Úval to beru

Pokud byste dnes či zítra zjistili, že to dohromady nedáte, tak mi dejte včas vědět, jsou to známí, tak ať před nimi nevypadám jako blbec!!!

Ve středu (!!!) přátelák od 20.30 na Pražačce. Platba: něco přes tři stovky za tým...
Buďte tam s čtvrthodinovým předstihem.

do prdele,kdo mi sebral ten hlas v anketě.počkej až to zjistím hajzle.
ale vlastně mě je to jedno,nevyhraješ pivo

hlásím se na pískání toho 24.5.

a koukám,že jsou pískání v dobrý čas(v jiný,než mám velký fotbal),takže tuto sezonu půjdu

já pojedu a klidně tě za 100 vemu

chtěl jsem se zeptat jestli někdo pojede v sobotu autem? Pokud jo jestli by mě někdo vzal z Libně?

ve středu na přátelák bohužel nemůžu. mám hlídání

Do článků a komentářů jsem pod informace vlažil jeden příspěvek: "Pár postřehů k zamyšlení před jarní sezonou 2009". Říkal jsem si, že by nebylo špatný si opět před sezonou něco říct, tak jestli máte chut, tak si to přečtěte. Ale varuju dislektiky, že text je poněduk delší... takže chápu, když to nedočtete. Budu rád, když se pod článkem rozproudí diskuse.

Štěpa je v Itálii na dovče, psal, že tu 14 dní nebude
koukám,že je proběhla další změna v anketě