Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 25.03.2009 11:27
Jéé, já jsem dostal hlas!! Tak teď už se s Mildou ani s Ondřejem nebavim - sráči, ani jeden spoluhráč vám nevěří... takovou roli v týmu bych fakt mít nechtěl
Osobní profil Tomm | 25.03.2009 11:25
Milda: v sezoně tě ale do útoku nikdo nepustí Budeš hezky vzádu křenit, hasit, betonovat, zakopávat do kopřiv - na výlety neni nikdo zvědavej
Osobní profil Mildinek | 25.03.2009 11:13
tss, já mám bilanci dva přáteláky dva goly
Osobní profil Tomm | 25.03.2009 10:59
střelec: jako šest lidí na zápas? nebo jak to myslíš? Jestli právě tak, tak je tam sice šest lidí, ale dobrých - k tomu se přibalí i ostatní a máme našláplou sestavu...

Jinak máš pravdu, jsme sráči - je vidět, jak nám ostatní důvěřujou
Osobní profil Tomm | 25.03.2009 10:55
A kdopak si, vy šmejdi, ještě nepřečetl článek? Nebudete vědět, o čem si pak v kroužku před bránou povídáme, takže vás varuju!!! A předpokládám, že dnešní sezení po přáteláku vzhledem k hojné účasti asi nemá smysl... No a o to víc byste si měli přečíst článek! A dát mu karmu
Osobní profil střelec | 25.03.2009 10:38
a kde to vidíš,je přihlášeno pouze 6 lidí.
vyměním hlas za hlas
Osobní profil Tomm | 25.03.2009 10:17
Tyjo, je super, jak se v anketě přelévají hlasy, bude to ještě pořádné drama... Akorát mě sere, že jsem přišel o hlas :o)

Agenda: uvědomili jste si vůbec, kdo dává v poslední době góly? Jenda s Kartáčem jsou efektivní jak prase, vždy tam něco šoupnou, i když hrajou tužku :o) O Štěpkovi škoda mluvit, ten tam něco loupne a ještě navíc hraje dobře. No a Ondřej? Viděli jste ho snad dát v poslední době gol? Nebo snad jste spatřili, že hrál dobře??? Ale jinak chápu, že v anketě se má každý rozhodnout sám za sebe...
Osobní profil Tomm | 25.03.2009 10:11
Smoldator: v pohodě, díky za info - na sobotu máme zatím našláplou sestavu, tak doufám, že nám herně vyjde.

střelec: taky mě to napadlo, ale pak jsem si vzpomněl jaký rozhovory dával v televizi Patera a došlo mi, že by to takhle stylisticky nezvlád, i když Procházka byl vždycky ten chytřejší...Jasně, Patera bude dělat asistenta!!!
Osobní profil střelec | 25.03.2009 5:55
myslíte,že je to ten "martin procházka" ?
Osobní profil Smoldator | 25.03.2009 1:18
bohužel taky ve středu nemůžu. do poslední chvíle jsem doufal že by to mohlo vyjít, ale mám v práci dva nemocný kolegy tak zaskakuju. jinak sobota by měla vyjít
Osobní profil Mildinek | 24.03.2009 22:41
tak fajn že to je, já bych šel, ale stehenní sval je svině, mohlo by mě to vyřadit na dýl, kdybych si to obnovil
Osobní profil Tomm | 24.03.2009 22:02
Milda a všichni: je to tak, Varan je v tomhle prostě Mimoň, ale mě se snaží volat nebo psát, tak to tak prostě berme. Kartáč bude vždy startovací, Varan se málokdy zapíše na zápas... škodí si tím sám.
Osobní profil Tomm | 24.03.2009 22:00
Zítra na přátelák URČITĚ půjdem. Sestava následující: Pižla-Tomáš Svoboda, Kumbál-Tomáš, Kartáč-Jerry, Peťa.

Důvodů je hned několik, ale zásadní jsou asi tyto:
- aby Vláďa nebyl za debila a jeho snaha nepřišla vniveč
- Pižla si zachytá
- Kumbál se rozehraje
- Peťa s Jerrym si odehrajou celej match, zkusi si, jake to je
Zkrátka si zahrajem, nebude to asi o souhře, ale já zápasové tempo jako přípravu vítám.
Osobní profil Dr. | 24.03.2009 21:00
Pro případ, že byste to nedali dohromady, prosil jsem vás o jasné vyjádření...
Jak už jsem včera některým z vás říkal, sehnal jsem to, ale přišlo by mi nekorektní, někomu na poslední chvíli říkat, že se nesejdem, to se podle mě nedělá...

K čemu ty stránky máme, opravdu někdy nechápu...

Vzhledem k tomu, že mi ale nikdo z vás zatím nic jasně nenapsal, tak stále počítám s tím, že se zítřek realizuje.

Fakt byste si ale někteří měli tu a tam uvědomit, že to pro vás zařizuju, aniž bych mohl sám hrát. Brát to jako samozřejmost je hezké, ale možná že byste tu a tam zasloužili ...(doplňte slovo či slovní spojení dle vlastního uvážení), abyste si uvědomili, že ne vždy a všude.
Osobní profil Mildinek | 24.03.2009 20:37
někdy mi připadá, že Varan jako kdyby žil v uplně jiném universu, nebo aspon někde na samotě bez telefonu a internetu
Osobní profil Pižla | 24.03.2009 16:22
Vypadá to, že se nesejdeme ani ve středu!!! Je nás pouze 6 a to by znamenalo hrát bez střídání a ke všemu s dědou. Jenda ani Láďa Jelínek nejdou! Varan se jako vždy neozval. V tomto případě bych to rozpustil.
Osobní profil Kartáč | 24.03.2009 16:08
to by se myslim dalo vošolichat, ale stejne nasrat!
Osobní profil Pižla | 24.03.2009 14:27
Nasrat!! Myslím, že není třeba se k tomu vracet. Už je to vyjasněno. Nehledě na to, že má být jeden z rozhodčích v týmu který píská registrován. Stejně by tam někdo musel.
Osobní profil Dr. | 24.03.2009 14:21
K zamyšlení: Vážení přátelé hanspaulské ligy,
skončily zimní radovánky a jaro zase už klepe na dveře a s ním i jarní část hanspaulské ligy.
Stejně jako v minulých sezónách, dovoluji si Vás i tentokrát oslovit s nabídkou na odpískání zápasů hanspaulské ligy.
Jmenuji se Martin Procházka a hanspaulskou ligu pískám již několik let, v uplynulých sezónách se nestalo, že zápasy, které mi byly svěřeny, by nebyly odpískány, žádný tým nebyl penalizován bodovým odpočtem.
Myslím, že jsem se i velmi dobře vypořádal se změnou požadavků ze strany svazu ohledně zajištění pískání, kdy od sezóny podzim 2008 bylo sankciováno odpočtem bodů, pokud na utkání byl přítomen pouze jeden rozhodčí. Sám jsem se mohl přesvědčit a vy zajisté také, že zápasů, kdy byl přítomen jen jeden rozhodčí, bylo stále dost! Docházelo pak kolikrát k trapným situacím, kdy rozhodčí přesvědčoval kapitány /většinou z poraženého týmu/, aby do zápisu nepsali, že byl na utkání sám, že na oplátku zase nebude psát udělené karty, atd.
Toto u mě rozhodně nehrozí! Veškeré zápasy, které mi byly svěřeny, byly pískány zásadně ve dvojici, o čemž jste se mohli přesvědčit. Podařilo se mi získat velice spolehlivé asistenty se zájmem o rozhodcovské řemeslo, ne jen lidi, kteří to jdou na hřiště pouze formálně odstát.
Pokud Vás moje nabídka oslovila, neváhejte a kontaktujte mě na e-mailu wwuzy@seznam.cz nebo na telefonu 731036195. Můžete mě kontaktovat kdykoliv, ale je jasné, že čím dříve, tím lépe.
Pro jarní sezonu 2009 nabízím zajištění:
- pouze jednoho rozhodčího za 300 Kč na zápas /to znamená, že zajistím hlavního rozhodčího a asistenta dodáte z vlastních řad/
- dva rozhodčí za 400 Kč na zápas /to znamená kompletní zajištění rozhodcovské dvojice z mé strany, tým pověřený pískáním se tak o nic nestará/
Budu se těšit na spolupráci,
Martin Procházka
Osobní profil Pižla | 24.03.2009 14:12
Vyklikněte si tu středu!!! Co Varan,Jenda,Láďa Jelínek??? Včera na tréninku bylo dohodnuto, že půjdou Já,Kumbál,Tom,Kartáč (možná se opozdí),Jerry,Peťa.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz