Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jenže teď již jsme velcí, úspěšní a společensky respektovaní lidé, o jejichž moudra musí být ve světě zájem, mladý muži

střelec: vyhráli jsme 3:2, místy to bylo dobrý, místy slabota, ale na to, že jsme hráli v improvizovaný sestavě, tak to asi nebylo zlý.
Milda, Dr.:

a jak ste včera hráli,ostudy?

to pižla:to není moc dobré,že budeš platit vyherci pivka ze svého.všichni víme,že ten gol dá štěpa,takže aby tě to nestálo moc,tak si hlas dám sobě.

to štěpa:takže v sobotu tě teda vyzvednu v těch úvalech.že to seš ty,tak ti dám lepší taxu než mají taxikáři a dokonce ti odpustím nástupní taxu,teda pokud budeš čistý a nebudeš opilý.a nazpátek budeš chtít hodit taky?

tak Tomáš je spíš humanitní typ, ne?

ať počítám, jak počítám, mně to vychází osm...

FINÁLNÍ VERZE: Kumbál nemůže, takže jedeme s Vláďou - sraz v 19:50 na zastávce 259. Jedeme já, Kartáč, Peťa, v Letňanech přibereme Lampiče. Na Pražačku pak dorazí Pižla, Jerry, Tomáš Svoboda a nově i Štěpán, takže nás bude nakonec sedm, což je ideální počet.

a co ty, kriple? co kdybys radši takhle chodil na tréninky a přáteláky...?

Hoďte na něj síť, ať už sem nepíše.
Pověste ho výš, ať se houpá.
Chytněte ho za koule a zhluboka si říhněte...
Ať už sem nepíše - Tomáš!

Dr.: tak pojeď s námi Kumbálovým širákbusem, ať nejezdíme v pěti dvěma vozy.

VŠEM: Kumbálek nás hodí autem, takže sraz je v 19:50 na zastávce 185. Týká se to asi jenom mě, Kartáče a Peti (možná Vládi). Tom, Pižla, Jerry nejspíš dorazí až na Pražačku. Jinak Varan ani Ondra Šimek nejdou, takže sestava bude taková, jak jsem psal včera.

Pokud byste chtěli vzít, tak čtyři lidi k sobě nacpu...
Čuřína s Dědem si nechci nechat ujít.

já to měním podle nálady

Pierre: právě to řešim, brzo sem dám info...

Bude na ten přátelák nějakej společnej sraz? Nebo se tam máme každej dopravit sám.

Ty hazjle!!!

Mildo, já to tak nemyslel... jsou to kreténi, ty co maj alespoň jeden hlas. My děláme pro tým taky hodně...

o čem to mluvíš?
střelec: na zpět bych prosil do čelákovic, sazby jsou úžasný možná Ti i přihraji,aby si hned v sobotu vsítil ten 500. goooooooooooool