Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 06.04.2009 10:46
Tome:
Interpretace má své kouzlo v tom, že cokoliv lze vyložit v podstatě jakkoliv, je-li užita dostatečná míra implicitnosti autorova vyjadřování.
To se týká textu mého, snad i toho tvého...

Pokuds to ale myslel vážně, což by mě velmi mrzelo, neb výklad svého já jako jsoucí podstaty mentality psychotikovi vpravdě nevítám, odkáži tě pouze k pojmu hyperbola a provokace, které jistě znáš a které ti snad můj autorský záměr a styl posledního příspěvku i předchozího komentáře, za nějž jsi mě drbal pod bradičkou, osvětlí.

Podrobně ti zde nic vysvětlovat nebudu, spoléhám na tvůj rozum, který se mi s tím, cos napsal, bylo-li to explicitní, zcela nesrovnává. Pokuds to ale myslel vážně, je to výsledek plynoucí z povrchního rychločtení a touhy někoho školit par excellence.

To je zas mé upřímné vyznání. Tvrdé, ale upřímné.

Když nebudeš souhlasit, rád podiskutuju...
Osobní profil střelec | 06.04.2009 10:04
mě nikdo nenasral,já sem klidnej člověk
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 21:35
Dr.: Važ slova nebo ti příště napíšu, ať už si ten "paskvil nedopřáváš" a na zápasy nechodíš... Je vidět, že se v tom pěkně plácáš - arogance prolnutá nesoudností. Koukám, že jsi opět o pár let zpět.... nebo se stále nic nezměnilo? Chtělo by to se vrátit na zem, Vláďo.

Mimochodem, k životu jsi to určitě nepřivedl ty - zrodilo se to dávno před tvým příspěvkem a Ondru jsi naburcoval ke psaní hlavně tím, žes ho nasral.

Je to víc osobní, než jsem chtěl, ale nedá se
Osobní profil střelec | 05.04.2009 21:01
jak to,že jsou treninky v pondělí?to fakt nechápu.
Osobní profil Dr. | 05.04.2009 19:58
Jsem rád, že jsem to tu přivedl k životu, neb takový paskvil jako včera už si nějak nechci dopřát vidět.

Tome: O pokornosti komentáře se hovořit nedá, s takovou vlastností mě nespojuj, neb je všeobecně známo, že jí tedy obdařen nejsem

Ondru Š. z ničeho neviním a ani jsme nic takového nenapsal, jen to na mě včera zapůsobilo tak, že taková krátkodobá řešení nemají smysl, nepřinesou nic nám ani jakékoliv případné nárazové posile, není-li to někdo typu Ládi. V tom kontextu mě napadlo i vše ohledně mladých pušek.

Ondrovi P. se nedivím, že byl naštvaný tím zdůvodněním ohledně Generála, tímto bych se ho tedy výjimečně i zastal. Já ale předpokládám, že to mělo poněkud jinou příčinu a šlo jen o nějaký informační šum, takže to jinak nemá stejně cenu dále komentovat...

Systém je akorát, od podzimu si stopera rád zahraju

Osobní profil střelec | 05.04.2009 15:18
tak mi připravte přestupní lístek.tam budu dávat aspon víc golů a budu za hvězdu
Osobní profil Kartáč | 05.04.2009 15:16
ne, já myslim, že to Ondra pochopil správně. Ani vzestup formy mu nestačí na to, aby hrál víc jak pět minut v zápase. Ale Zlatan prej hledal zkušenýho útočníka do Sněhovky :-D :-D
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:44
:o) Neboj, Štěpán tě tam určitě pustí častěji než to dělal doteď (je třeba měnit styl a způsob hry i v jejím průběhu - měli byste tedy každý odehrát 30 minut)a navíc na těch útočnických postech (tj. hrot, podhrot)můžete hrát vy všichni a točit se na nich podle aktuální sestavy a formy.
Osobní profil střelec | 05.04.2009 13:42
a je jasný,že sám by nic tomáš nevyřešil,ale kvalitu naší hry by zvětšil
Osobní profil střelec | 05.04.2009 13:40
já mám takovou věcnou:-)
pokud by se hrálo jak si popsal,míra stoper,milda,varan a ty jezdiči,jenda a kartáč podhrotáci,štěpa a já v útoku,tak sem si tak spočítal,že když se štěpa bude šetřit jako v tomto zápase,tak si zahraji 2 minuty.a není to škoda,když mě zrovna potkala ta forma
ps:toto platí pouze,když se všichni zmiňovaní dostaví na zápas
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:30
Zkrátka to zkusíme postavit na nejlepších z nás a na tom, co nejlíp umíme. Všichni bychom nejraději byli co nejvíc platní a měli role rozdělené rovnoměrně, ale to je kravina.

Jinak berte to jako definitivní - je to (možná poslední ) "rozkaz" kapitána. Slyšeli už to Jerry, Kartáč a Milda a souhlasili s tím, ale stejně se to zrodilo v mé hlavě. Mírovi se Štěpou to doufám sedět bude, ostatním snad taky.

Je mi taky jasný, že v prvním zápase to hned třeba nepůjde, takže to vyzkoušíme ve třech následujících. Když to nepůjde - nechť to zkusí jinak (třeba i s rozestavením 2-1-2)někdo další.

Každopádně změna je nezbytná.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:25
Zdůvodnění:
Obrana: Míra je skvělej stoper a je pro to předurčen - využijme toho. Podobně stavěný je Kumbál. Milda už není taková závora jako dřív, táhne ho to dopředu a je tam platný, může proto hrát bránící, jezdící křídlo. Varan - může hrát klíďo víc odzadu a bombama podporovat útoku. Celkově - bude to pružnější při bránění i útočení, máme špatnou bilanci, takže navrhuji mít základní rozestavení se třemi obránci.

Záloha: nedaří se nám ji využít, střed se zruší, mě to táhne dozadu, Kartáče s Jendou dopředu. Já se uklidím k čáře na rozehru, bránění a střelbu z dálky. Kartáč s Jendou na podhrot - to je jejich pozice: tvorba hry, ale s menšími defenzivními úkoly. Jsou góloví, efektivní a současně kreativní.

Útok: U Ondry není co řešit, je to útočník se vším všudy. Štěpa (popravdě hodně kvůli němu a taky Mírovi se mi tohle zrodilo v hlavě). Ať chceme nebo ne, hrajeme hodně na něj, protože je prostě skvělej a poctivej. Rozestavením 3-2 mu vznikne hodně prostoru. bude založením hrot, ale víme, že doběhne při bránění i pro míč až na pozici předstopera - odpracuje toho hodně na velkym prostoru a nebude se tam s nikým dvojit ani nikomu překážet. Využijme tedy jeho potenciálu.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:15
Scházíme se v dobrém počtu i kvalitě, systém máme zažitý, dřeme, gólmani chytaj oba skvěle, a přesto jsme ve dvou zápasech dostali 12 gólů. Je čas na změny. Bez vzdávání se navrhuji: jako kapitán se pokusím o ještě jednu změnu - velkou, systémovou - nepodaří-li se, nechť to zkusí někdo jiný, rád budu jeho pravou rukou

Podle mě špatně využíváme toho, co někteří z nás umí a stavíme na špatných hráčích. Současnými hvězdami našeho týmu (výkony i psychickou odolností) jsou: Kartáč, Míra, Štěpán, Ondra P., Milda - na nich je třeba stavět. Nikdo z nich není typický střeďák, proto tuhle pozici obešel a zkusil bych změnit systém - rozestavení, aby právě tito (ale i my osotatní) měli co nejlepší pozici na hřišti, ve které NEJVÍC VYUŽIJÍ SVÉ PŘEDNOSTI. Od příštího zápasu, budeme hrát následovně - rozestavení 3 - 2 (případně 1-2-2 nebo 3-1-1): Míra Havlík na stoperu, společně s ním vzadu, ale s jízdou podél lajn Milda, Varan, já, bude-li třeba tak Kartáč, Kumbál. V útoku, ale pod hrotem Kartáč, případně Jenda. Na hrotu Štěpán, Ondřej. Mladíci mohou hrát na obou útočných pozicích, Jerry klidně bránící jezdící postraní lajnu.
Osobní profil Tomm | 05.04.2009 13:02
Asi opět zaplním pár diskusních oken, ale od toho to tu je, tak se nezlobte.

Ondra: Za prvé hraješ v týhle sezoně moc dobře a všichni tě v obou dvou zápasech chválej, takže se nepodceňuj a jen tak dál. Za druhé - Jendy se zeptej sám, ale v životě člověka nejsou vždy nejdůležitějšími věcmi fotbal či sporty obecně. Za třetí - nemáš pravdu, že Tom by něco vyřešil (sám by nic nesvedl) - kvalitu v týmu máme dostatečnou. A za čtvrté - kluci s rolí náhradníků počítají, ač je to mrzí. Kdyby nemrzelo, bylo by to divný. Jsme rádi, že jsou s námi, trénují s námi, jsou součástí týmu, ať v jakékoliv podobě.

Vláďa: mile jsi mě překvapil komentářem - není útočný, je vcelku pokorný. Jen snad ten Ondra Šimek chudák za nic nemůže, je fotbalový a přizpůsobivý dostatečně - u většiny gólů jsem byl já a on se jen svezl na mých chybách. Za další: na to, jak bídně hrajeme a jaké jsou výsledky, tak jsme oproti dřívějším dobám naprosto v klidu - k sobě, soupeři i rozhodčímu - skoro bych řekl: "Je radost s vámi prohrávat."

VŠEM: prosím přečtěte si následující a zkuste to v hlavách zapracovat. Nebo přijďte v pondělí na trénink, rád vysvětlim.
Osobní profil Kartáč | 05.04.2009 12:22
kerey gay dal v anketě pátek?
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 23:21
umím číst:-) reagoval jsem jen na to, na co jsem reagovat chtěl... Zbytek je jasnej
Osobní profil Dr. | 04.04.2009 22:59
Brý večer, Jene,
causu T. jsme myslím jen okrajově zmínili, o to tu vůbec nešlo. Spíš jsme jen elektronicky rozprávěli o nutnosti zapracování a herní praxe případných posil. Jeden dva zápasy za sezónu jsou z tohoto pohledu opravdu k ničemu...
Cos napsal na závěr, byla tvá nejmoudřejší věta, kterou jsi o fotbale pronesl tak za poslední rok, nápadně souzněla se zakončením pokomentářové polemiky
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 22:57
neee, prostě je asi čas na výraznější změny...
Osobní profil Kartáč | 04.04.2009 22:42
teda, kdybyste si zavolali, udělali byste asi líp, gejové...
Poznámky na okraj:
- causa Tomáš je už stokrát vyřešena, proběhla demokratická volba a dopadlo to, jak to dopadlo. Není třeba dalších komentářů...
- myslím, že za tím, jak se nám nedaří stojí mj. také z velké části prostě nedostatek formy, fazóny, či jak tomu Čapci a Svěcení Bosáci říkají...
- jinak chce to fyzičku, psychičku a trochu štěstí ... to je vše :-D
Osobní profil střelec | 04.04.2009 21:59
sem rád,že sme si to vyjasnili a já jdu v klidu spinkat.zítra se jdu opět trápit na velký fotbal,tak se na to musím aspon pěkně vyspat.čao

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery