Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pižlo, ty grázle? Článek dobrej, ale fotky stojej za hovno - ani na jedný nejsem já... jako fotograf Širáků jsi odepsanej. Foť si modely po kabinkách sekáčů...

střelec: kdy zas dáme Dáseň s Jírou Šírou a se zvracením do louže vody, která ti sahá po kotníky a kterou sis vytvořil sám tím, že jsi vyvrátil hajzlík ze základů?

Kartáč: nech toho hocha na pokoji! Od kdy se z lidí s LMD dělá legrace? Na to, že je po obrně, tak vypadá docela normálně, teda až na to, když hraje fotbal...
Vláďa - dislektik: Cože? Stovečka že nic neznamená? Nespadám ani do jedné z tebou vypsaných kategorií a když dám 200 za dres a 500 za merunu, jak navrhoval Milda, a Pižlovi když dám 400 za sezonu, tak jsem namydlenej. Nikomu, nic, nikdy!!! Vždyť za 200 si můžu koupit 10,256 piva v Motorestu, 8,3 piva v Deltě, tři nakládaný hermelíny, 6, 67 zelených nebo 40 písniček v jukeboxu!!! Ani omylem...
Pižlo: super článek, vskutktu na jedničku z maturity!

Tak nakonec na trenink nedorazim.Bohuzel mam zitra jednu pisemku.

Vláďo, smiř se s tim, že jsi dysgrafik (a dyslektik
v srdci máš žár a v oku máš tik a na plicích vodu a v rukou máš třes a v duši máš blues a chtěl bys hrát jazz
a místo toho hraješ jenom ping-pong a stejně si připadáš jako king-kong protože jsi dysgrafik a asociál
a je ti jedno, co bude dál, co bude dál).
Jo a v tabulce si zapomněl na Milana, tak jsem ho tam doplnil.

musíš do administrace, ty péro jedno nezkušený

tabulčička pěkná,ale nejde do ní zapisovat:-)

Pižlo - nebuď takový skeptik, nás se chudoba netýká. Někdo má bundu za deset tisíc

Já myslím, že doba, kdy jsme počítali stovečku jako velké peníze už je dávno za námi...
Ta cena je navíc taková, že levněji už se koupí pouze u Ťamanů...

V sekci informace najdete tabulku, do níž prosím zaneste své názory na koupi dresů.
Myslím, že je to jednodušší, než to tu dávat dohromady dle příspěvků.

ted sem se díval na stránky notorkrosu a zatím každou sezonu skončili první,tak si myslím,že to asi nebudou žádní lemplové:-)

kupuju.musíme to zařídit dřív,než pižla odjede do chorvatska(aby to zaplatil ze svého a dávali sme mu to rok)

Jene, to jsme si ale blízko, ty už z mé mozkovny čteš jako z křišťálové koule. A nic ti neunikne. Ty kujóne!

Já tě naučím, co je to ortografická komika!!!
A ohledně těch dresů se prosím vyjadřujte, jak říkám, dle mě tam vydrží tak týden!

to mi něco připomíná

no přeci....
Už mě nebavila moje ruka,
našel jsem si kluka.
Jmenuje se Radek,
má tuze krasnej zadek,
pod náporem mýho údu
jeho prdel puká.
To jsou muka!
ne vole, myslel jsem Kováče
a nevymlouvej se, stejně to nebylo schválně. Ironie a humor se signalizuje jinak.

A z tréninku se omlouvám, výjimečně jdu za kultůrou...

Kdo je Radek???
Šírl, Černý, Kováč???
A ty křivky? Ano jsou zcela mé!!!
Taky se mám rád!
A ironii! Tu signalizuju výborně.! Jenže, jak jistě milý Jene, víš, již bájný K. Hausenblas mluví o tom, že pochopení implicitního vyjádření záleží na osobnostní a myšlenkové úrovni recipienta... A tys zjevně nebyl naladěn na primitivní pravopisnou paradoxní hříčku, nebs posedlý hledáním ortografických pochybení.
Tak tedy prosím, habych tu nebul hurážán!!!

tak je kup:-)

Jsem pro dresy.
zamyslel se kapitán... ach ta soudnost, kde ji mám... jestli jsem ji nedal jinam... už si nevzpomínám, já snad jednou ztratím hlavu...
...už zas tapetuješ brašule...? ?:-D