Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já budu na venkově

vážně, raději bych hrál ten podhrot než na boku, tam se moc soustředim na defenzívu a do útoku už nezvládám doběhnout...

já chci na hrot, sem kaňour, pičo vole, kde je ta mičuda?

Je to jasný: stoper Kumbál, z krajů střelec, Kartáč, Peťa Kučera, podhrot Jenda a já, hrot Štěpka a Kumys. Nebo můžeme ještě vymyslet jiné složení útoku, aby mohl hrát Štěpa z kraje. Třeba Kartáč na střed a Jenda do útoku, nebo Kartáč do útoku...?
Míra, Mildič, jak to vy vidíte - klidně přijďte kaučovat v sobotu...
Jo a napsal jsem Láďovi, tak třeba nás posílí on a bude o útoku jasno...

střelec: šikovnej kluk

jo a jinak zápisy z pískání dorazili na PSMF v pořádku

když na to tak koukám kdo nepříjde,tak sme bez obrany

Níže naleznete zajímavý postřeh ze stránek našeho posledního soupeře. Myslím, že je docela zábavný. Minimálně v 2. poločase jsem prakticky nic podobného tomu, co je zde zmíněno, jaksi neviděl. Leda že bych měl ty pověstné růžové brýle a nevěděl o tom...
FK Notorkros - Ukradený širáci 2:3(1:2)Branky Koulič a Soro. Co ktomu říct, 5 žlutejch karet na straně soupeře mluví za vše. My jsme hráli fotbal a soupeř jenom bránil a hrál na brejky a bohužel je dokázal využít.

Tak a je to jasné - plichta s Eukaryotou pro klidný spánek nezbytná. Plichtila s Dortšpuntem...

ještě uvidím,že bych tě mohl vzít aspon v počernicích nebo ve vysočanech.se ještě domluvíme

a nebo možná nebudu,ještě nevím

budu,ale ráno musím odvést álu na mezi ploty

copak to, nebudeš mít auto?

určitě bych turnájek dal,ale pokud možno někde poblíž a ne ve svitavech jako minule.i když tam to bylo taky dobré.

štěpo v sobotu ti asi nebudu dělat řidiče

pískání bylo psychicky velmi náročné.na začátku sem dal všem žlutou,za pozdní nástup na hřiště a pak sem nudou málem usnul.akorát sem odpískal penaltu za ruku,která se podle nových pravidel asi pískat neměla,ale stejně jí amatéři nedali.jinak sme pískali 6. a 4.vet ligu,takže úroveň si jistě umíte představit.
jediný co sem si z toho pískaní přinesl byl úpal nebo co.všechno svaly a klouby mě boleli,že sem ani na fotbal nešel.a to je co říct

Už jsem v anketě předal svůj hlas na Turnájek ano, ale seženeme si něco jiného - s Notorama nikam nejedem

Milda - tobě se nehodil termín, tak pokud máš chut na turnaj, nějakej najdi a navrhni - myslím, že ostatním je to jedno, pojedeme takřka kdykoliv kamkoliv

Míra, Ondra: jaký bylo v neděli pískání?
Mimochodem příští týden v neděli bude další - kdo půjde? Na řadě je určitě ze zkušených Kartáč či Milda, ale brácha se učí na státnice, a Mildu je zbytečný sem hnát, když je to ve Kbelích - využijeme ho na nějakou nekbelskou štaci. Přehled o pískání má Pižla, ale tan tu nebude - hlásí se někdo dobrovolně? Největší resty má určitě Smolda...

FCGr - Medicína 2:7
koukám že za Štěpána slíznul tu žlutou Kumys, škoda, že ne za mě