Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

co se týče pískání tak jsme byli s Kartáčem minulou sezónu

a nějaká reportáž z minulého utkání nebude? o vyhraném zápase se tak pěkně čte

střelec: už jenom z toho, že jsi napsal "nastydlí", tak je vidět, že to je jen homorýmička - kdybys napsal "nastidlí", tak víme, že to nestojí za řeč...

Smolda je sice od tvojí prdele daleko, ale vepředu v útoku kolem tebe budou samí buzíci - připravení využít příležitosti a zničit ti prdel!

jsem nějaký nastydlí,tak přemýšlím jestli zítra dorazím

já si plácnu až poběžíš kolem

naštěstí od tebe budu daleko,takže mě za prdel nikdo chytat nebude

hele aby někdo nechytil za prdel tebe..
já si nebudu brát kvůli pískání volno v práci, stačí když si ho beru občas na zápasy. radši to zaplatím. a stejně neznám pravidla

tak to by asi bylo Ondro nejlepší... :-D
No, já myslim, že prostě Ondra bude hledat místo v nábězích za obranu, resp. to může zkusit nějakym sklepnutim do druhý vlny ála Koller (postavu na to máš) a okamžitym náběhem. Každopádně se budeš muset narozdíl od Mildy hodně hejbat. Kumys tam bude hrát to svý, tzn. hodně pohybu, hodně napadání a když tam něco dostane, zkusí to z první...

a nebo budu mít dobrou náladu a nikomu nepřihraju a budu koncovej hráč

klasika,dáte mi to do nohy a já to zádama pokreju(vždyt víš jak to umím,i 5 min v kuse

to je jasný,že to budu hrát jinak než milda.až půjdeme do protiútoku,tak já chybnu obránce za prdel a budete mít cestu k bráně volnou

Ad pískání: ať je to jasnější.
Pískat byli: Míra, Ondra, Pižla, Tomáš
Minulý půlrok byli/o víkendu nemůžou: Kumys, Peťa, Kartáč, Milda
Déle nebyli: Smolda, Varan, Štěpán (u něj si nejsem jist, jak je to dlouho, co byli s Kartáčem, ale tuším, že už rok)
Nepůjdou pískat ze známých důvodů (ale klidně můžou): Láďa, Kumbál, Jenda, Vláďa
TAKŽE: Myslim, že to nejvíc vychází na Smoldu - ten snad nebyl nikdy (zaplatí pokutu, pokud nepůjde - promin, kámo)a Varánka nebo Štěpku. Ale protože je to ve Kbelích a jedinej z těchto tří, kdo má rodinu a náročnou práci je Štěpán, mohli by jít SMOLDA A VARAN

Ostatní prosim napište, jestli se v něčem nepletu nebo jestli nemáte zájem si to jít odfouknout, ať vim, že oběma kulturistům můžu poslat smsku s pokynama.

Tak Lada Jelinek je v práci, zkusí si to přehodit, ale moc šancí tomu nedává, takže s ním raději nebudeme počítat - bude kdyžtak skvělou nečekanou posilou.
Možná nejlepší by bylo, kdyby hrál Štěpa z kraje a Kartáč normálně veprostřed, na hrotu Ondřej, páč je nejvíc útočník a nejmíň obránce. Jenom musíme počítat s tím, že tam bude hrát hodně jinak než Milda:
1) podhorty (Kartáč, Jenda) musejí zodpovědně bránit a vykrývat střed hřiště - Ondráš to neudělá
2) my z krajů nesmíme počítat s tím, že Ondra bude bijec, kterej nám udělá prostor a hodí nám to - nebo jo, Ondro? Bylo by to super
Ondra asi spíš bude chodit víc sám do zakončení, nebo půjde s námi na menším prostoru do kombinace.
Zkrátka celkově myslim, že to v globálu nebude taková prolínačka jako obvykle, ale spíš budeme více držet své posty.
Návrh tedy: Smolda - Kumbal - kraje: Štěpa, Peťa, Tomáš - podhrot: Jenda, Kartáč - hrot: Ondra, Kumys
Co?

V neděli se píská, tak už by se na to někdo přihlásit měl...

tak tam budu hrát já,aspon nezaviním góly

Kumbál stoper? a do prdele, zase bude vlastnak.
Kartáčka je na hrot škoda..

Kumys jen tak žlutou nedostane, je takovej pokornej :-) zatimco u Štěpy je větší riziko, že někoho seřve.

ne že se ted budeš šetřit, hezky skluzíky a ataky jako dycky!!

to je teda paráda...:-(
Tak vám, milovaní, přeju zítra mnoho štěstí. Já nedorazím, neb jsme až do pondělka se třídou v Krkonoších, kde si budeme hrát na polárníky...
Věřím ale, že mi díky výsledku umožníte taky ochutnat, jaká je podzimní čtyřka
Bylo by ale trapné spadnout kvůli pískání, tak už se ňák dohodněte, myslím, že neděle večer by neměla být problematická prakticky pro nikoho, pokud nestuduje nebo nepracuje.
Já bych i šel, ale nejsem tu...