Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

A milý Notorkrose,který nám tu zpestřuješ diskuzi:
Ano, byl jsem to já, kdo vulgárně řval na Tvého kapitána a vyhrožoval mu fyzickou likvidací. Pak jsem vzal vidle, probodl ho, uřízl mu kapesním nožíkem hlavu a ta mi visí nad postelí a z ní s uspokojením usrkávám koktejl jeho skvělých krevních destiček.
Jsem Jack Rozparovač, Dracula, don Vito Corleone, vrah Mrázek, Adolf Hitler, Kim Ir-Sen.
Ano jsem to já, mám 175 cm, 75 kil a klepe se přede mnou celé okolí...včetně lidí o 10 cn větších

A zítra ať se vám to povede!

Honzo ,
jen nechápu, proč píšeš, že se mnou nesouhlasíš, když ten tvůj textík o tom vůbec nevypovídá.
Já píšu toto: Soupeř byl mile venkovského fotbalového rázu, urostlý, přímočarý, nijak se nevyžívající v oku lahodící kombinaci.
Ty toto: V sobotu si ale myslím, že soupeř byl lepší jen po individuální stránce, byli velice silní na míči, uměli slušně střílet. Ale takticky i po kombinační stránce si myslím, že jsme soupeře přehráli.
Tak to mi vysvětli, kde je ten důvod k nesouhlasu.
Náš náhled na naše výkony může být velmi často různorodý, ale proč se vyvracet, když se shodujeme, že?!

tak sem si našel reportáž s eukaryotou a vyhráli jsme 2:1.a dokonce jsem dával góla

já víceméně souhlasim s Tomem. S Vláďovým hodnocením zápasů koneckonců nesouhlasím velice často, takže myslím, že nikoho nepřekvapí, že ani teď. Ve Vláďových očích jsou skoro všichni soupeři slabí a i když nás rozložej, tak on to tak nevidí. V sobotu si ale myslím, že soupeř byl lepší jen po individuální stránce, byli velice silní na míči, uměli slušně střílet. Ale takticky i po kombinační stránce si myslím, že jsme soupeře přehráli. Oni nakonec vyloženě tutovky, kdy by měli klid na zakončení nebo kdy by mohli kombinovat před brankářem moc neměli, zatímco my jsme několikrát rychlou kombinací skutečně přečíslovali a hrozili fakt tutovkama. A to nemluvím o několika vyloženě zmršených finálních přihrávkách (já, Štěpa, chudák Varan mohl dvakrát uklízet do prázdný, já jednou). My jsme podle mě zahráli skutečně dobře takticky, i když jsme měli štěstí, že někdo nakonec neskončil s červenou. Na druhou stranu rozhodčí mohl písknout občas i mnohdy velice tvrdou hru soupeře rukama a nemuselo k mnohým našim "nefotbalovým" faulům dojít. Jenže když jsme jich už pár udělali, chápu, že jsme se mu jako tým asi moc nelíbili a že už na nás pak bl alergickej. Ale je fajn, že se toho nebojíme a když to jinak nejde, prostě tam tu kosu dáme. Blikance samozřejmě na mysli nemám, to je jasný, že na hřišti nemá co dělat. Ale myslím, že soupeři na nás naštvaný nejsou, za velký fauly jsme potrestaní byli po právu a dostatečně a vyloženě nebezpečnýho tam snad nebylo nic. Naopak mi přišlo, že na to, jak jsme je masili, byli uplně v pohodě.

akorát to mám debilní s dopravou.raději bych šel až budu pojízdnej

O body bych taky nerad přišel, tak když bude nejhůř tak půjdu pískat

Když už jsme u těch podání rukou, tak už to tady u vás někdo argumentoval, nejdřív jste po odpískání ještě napálili míč do ležícího hráče a při podepisování zápisu začal někdo na našeho kapitána řvát,proč tam dopisuje ty karty, že dostane přes hubu, takže Vy o fair play můžete vyprávět. Co se týče vyhecovanýho závěru, tak u nás je každej takovej zápas, ikdyž vedeme třeba 5:0 můžete se na to klidně poptat, nebo se přijít podívat.

Dr.: Vláďo - už po zápase jsi lehce rozdmýchával emoce nevhodnýma kecama s jejich kapitánem. Myslim, že takovýhle provokace jsou zbytečný. Nemusíš vždy kohokoliv pokořit.
Jinak příspěvek je určitě tvůj subjektivní názor, navíc evidentně psanej v rychlosti - reakcí se netrap. Navíc je psanej pro naše oči a nám pro radost

FK Notorkros:
Taky nejseš moc objektivní - že ti stojí za to s takovejhlema kecama přijít na cizí diskusi.
Chlapi, já myslim, že jsme zahráli takticky skvěle. Dobrýho soupeře jsme zvládli porazit. To, že jsme hráli tvrdě a na breaky, evidentně zapůsobilo víc, než jsme čekali - dokonce to doznívá i po zápase.
A za svou tvrdost jsme taky dost zaplatili - 6 žlutých jsme snad nedostali dohromady ani za minulých pět sezon

Milý hoste, děkuji za Tvůj názor, ale já jako pozorovatel to prostě viděl jinak.
Tvé názory ti brát nebudu, pokud jsem se Tě něčím dotkl, omlouvám se.
Máš-li Svou pravdu, drž se jí, já mám zase tu svou.
Pokud Ti ale o postup nejde, pak nechápu to emoční vypětí v závěru zápasu i absenci podání ruky u řady Tvých spoluhráčů...

Krásnej report,ale neni moc pravdivej, ty karty jste dostávali,protože jste faulovali jako prasata a kdyby rozhodčí pokračoval ve stejnym trendu,tak minimálně ta vaše 6 nemohla dohrát do konce po tý kose zezadu.Rozhodčí se ale asi bál dát druhou žlutou a následně červenou, takže jste měli štěstí.Skoro v každym zápase máme napsáno v zápise o zápase, že hrajeme technicky a máme pěkný akce,ale pouze Vy jste viděli, že technicky na tom jsme špatně a Vy dobře,proto asi těch žlutech karet u vás bylo tolik. A co se týče závěru,tak nevim kdo nemoh,My asi těžko, hrálo se jenom na vaší půlce a z náhodnýho brejku jste dali gól, ale to je jenom náš názor. Jinak co se týče postupu, tak nevim kdo chce postupovat, My teda ne, 4.liga nám vyhovuje a chceme v ní zůstat.

Vláďo, jestli hodláš pokračovat v psaní takovýchhle plytkých sraček, tak to se na to příště radši vyser. Tvé publikum je namlsané a očekává jinších skvostů...

jinak vladimíre dík za reportáž,ale příště bych prosil dříve.je to ze dvou důvodů:
1. kdo má čekat tak dlouho a
2.nepamatuješ si události a píšeš pak nepravosti(prohodil si mildovi góly a jestli milda hlavou zazdil,to taky pochbuji)

já bych šel,ale bohužel nemohu

Tak Varan jit piskat nemuze - dava (stejne jako Smolda) 200 tomu, kdo půjde mimo pořadí. Na řadě jsou tedy ještě Jerry, Peťa Kučera, Štěpa, Kartáč a Milda, ale ty, když odmítnou, tak ještě neplatěj - ani nic nedostanou, pokud půjdou.
Někdo z ostatních by za to už prachy dostal.
Ach jo, to je zas ochoty...

A ještě něco. Doufám, že se najde místo Pižli a mě, kdo bude mít odvahu vstoupit na reportážní kolbiště!!!

Aha, tak hned už na rozhodčího s "chutí" můžu zapomenout...
Tak kdo půjde? Zbývá tedy snad jen ten Varan a pak už i ti, co byli minulý půlrok (sorry Štěpo

Štěpa:ok - tak musíme najít někoho dalšího.
Smolda nejde, ale nabízí kačky, tak že by si šel někdo prividělat? Jeden Kbelák s chutí pískat a na přivídělek mě napadá...

Uvidíme ještě, co ten Varan. Každopádně to chce k němu někoh zkušeného...
omlouvám se Ti za chybu - cm je správně