Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vladimíre,Vladimíre,jak píšeš o mém psychoýáchvatu,tak to vůbec nic nebylo.teda bylo,ale bylo to to,co nám docela občas chybí.neškodné přerušení hry na půlce při možnosti přečíslení.tak sem to viděl a vyhodnotil a to,že to bylo po souboji,který sem prohrál a že se to soupeřovi moc nelíbilo a měl nějaké připomínky,byla shoda náhod.

Ondřej - Já 1:0 (debile)

slovensko - san marino 7:0

nevite nekdo jiny vysledky...?

0:2 po boji

FCGr - Notorkros 2:4

Čus chlapy, jak jste dneska hráli stim Sananimem, díky

no počkej gayi, ja mam zas jen o gol min, tak abych vas nedohnal nebo nepredehnal... :-D

Jo a pak sem ještě tak ve čtyři přijde Míra a řekne nám, kolik toho vypil

Jenže ono by to bylo tak maximálně pro tebe a pro kartáče - nikdo jinej z hráčů sem nechodí (pak už jenom Vláďa a ten se tu pořád jenom hájí, jak co myslel a jak co máme chápat )
Ondro, tobě by mělo stačit, že mám na kontě stejně gólů jako ty. Kdo dá v tomhle zápase góla, vyhrál. Ok? (čimž se mimochodem dotáhneme na Mildu a když dáme dva, tak i na Štěpu )

na to,že je to poslední zápas, sem čekal od kapitána nějaké motivační psaní

ne,poděkuj bráchovi

ach jo, to ho nemáš někde uloženej?

už je smazán

to je trapný, já to chci taky číst, já to včera nestih. SLibuju, že nebudu prudit... Bitte

střelec: koukám,že se nám trošku změnil komentář ze sobotního zápasu

jdu ho smazat

a já se tak snažil

Tyjo, Ondro - tvůj komentář je ještě vtipnější než Vláďovy průpovídky a Pižovy pohádky

neoficiální výsledek ze stránek notorkrosu:alkohol-medicína 2:0. Zůstáváme ve 4. lize