Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mohl bych zavolat na Zákostelní do Vysočan. 600Kč/1hodina a termín bych zjistil, ale pokud vím tak se vám tam moc dobře nehraje.

Díky Štěpko za zjištění. Tak co dál??? Kbely-Spartak,Vysočany,Pražačka,Děkanka nebo máte něco dalšího???

a bude to ještě tvrdší co.
a nebo si pod trávu zahrabeme talismany jako nějaký afričani a tím si zníčili jediný hřiště v zemi:-)

nebo mě jěště napadlo každý si přineseme pořádný koště a ten přebytečnej písek vymeteme

tak co zkusíme dál?

tak bohužel Běchovice jsou úplně plný

tak sem zjistil,že jsou.ale ten druhý termín je většinou 1. víkend v září

a nejsou v růžený taky dva termíny?

Jasný v pohodě

Ahoj,
bohužel to toho 8.8. dohromady nedáme, v neděli jsme se dozvěděli o svatbě, které se bude účastnit řada z nás.
Díky za optání a trpělivost

Čus chlapy, chtěl jsem se vás teda zeptat, jestli na ten turnaj toho 8.8. v Hořanech s váma můžu počítat nebo ne, moc díky.

Míra Hulín nám nabízel, jestli nechceme jet na turnaj Santy Tranty v Růžené - datum 26. - 27. 6.
Mě se to nehodí, ale pokud byste raději takhle brzo, tak to sem napište...
Jinak mi z toho trochu vyplývá, že na turnaj by to chtělo jet někdy o víkendu 1. - 2. 8. Milda by udělal rozlučku jindy než týden před svatbou - v nějaký pátek o týden či dva dříve, co? Nezačneme teda hledat turnaj v tomto datu?

Štěpko, nevíš už něco? V případě, že nepůjdou Běchovice, ať můžeme sehnat něco jiného.

Zdar, všici. Přišla nám přihláška na podzimní sezónu a musí se odevzdat do 22. června. Musíme tedy hejbnout s tím hřištěm.

jo a pánové,v pondělí jdu na trenink,tak doufám,že se nezruší

ano jsem.příjdu na poslední zápas a zmlátím rozhodčího

ty jsi schopnej všeho

Asi seš...

zas takovej magor nejsem,abych někoho objímal po tom,co mě fauloval
600 za hoďku se mi zdá celkem dost,hodně by to zvedlo náklady.Kolik to stojí na spartaku?Myslím,že jednu sezónu tam můžem zkusit.