Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Bohužel na turnaj nemohu.Budu na vodě.

rozhodně sem pro, chlapi hlašte se!

takže ten turnaj je 4.7. v Přerově nad Labem.startovné 1500(což je dost),ale je v tom pití a jídlo.a hrálo by se 5+1.zápis týmů v 8.00 a začátek turnaje v 9.00.
dej to pižlo do kalendáře a co nejdřív se přihlašujte.do konce týdne bych potřeboval vědět,jestli to dáme dohromady.

to byla Bobbíkova rozlučka se svobodou, vždyť se sotva znáte tak se nečerti...

proč jste neřekli že se někam jde vy zmrdi.hlavně že jste se všichni poblily

c) je správně!!?
- já jsem byl taky moc pěknej... co ostatní, jak jste přežili?

tak včeara na rozlučce sem chtěl zažít tři věci:
a)podojit forbesa
b)polaskat se se striptérkou a
c)jít do blití
povedlo se pouze jedno.zkuste hádat

Tu je kontakt na Boulleho, mocného správnce Spartaku, ale lepší by bylo na ten Spartak osobně zajít, měl by to být někdo koho Boulle zná...
Správce hřiště Svoboda František
720 357 457

ja do motorestu nedorazim.Ale jsem pro Spartak.Tedy pokud by nekoho zajimal muj nazor.Ale moc tomu neverim.

v motorestu se bude pít a blít

Tak to dnes v Motorestu probereme a pak už začneme konečně jednat!

milda celou domu dojíždí do kbel,tak bysme mohli jednu sezonu dojíždět my.co klucííí

jak už jsem psal, jednu sezónu bych zkusil na spartaku

Já, Kartáč, Varan, Kumbál, Smolda, Peťa, Vláďa jsme ze Kbel, Pižla, Ondřej, Míra, Kumys z poměrně blízkého okolí - stopro bych se vysral na Děkanku nebo něco, co je daleko - je to od Mildy alibismus (a tím Mildo na tebe nechci házet špínu a vím, žes to nemyslel špatně - jen jsi vyjádřil svůj názor).
Byl bych tedy nakonec pro ten Spartak. Horší to být nemůže - naopak to bude přechod na menší hřiště, které nám vyhovuje. Bude-li nejhůř nebo se neshodneme, zůstaneme u školy.

já ne, já jsem pro Kbely.

tak co s tím hřištěm,volá někdo někam?

Pokud ano, zavolej tam, zjisti co a jak, napiš to sem, ať se můžeme rozhodovat na základě skutečností, ne domněnek ...
Nemá smysl se dohadovat o něčem, o čem nic nevíme.

Já sem rozhodně pro Děkanku!

a) Pražačku a Zákostelní vzhledem k jejich neoblíbenosti, popř. i přehnané ceně, můžeme vyloučit.
b) Tempo i Děkanka jsou poněkud z ruky, takže je otázka, jestli by se tam s dvacetiminutovou či půlhodinovou cestou autem chtělo, navíc nikde není zaručeno, že tam bude místo...
c) momentálně mi z toho nejlíp vychází přece jen ten Spartak. S Boullem se dá dohodnout a většina to bude mít blízko.
d) ale bude-li zájem o Děkanku či Tempo, stačí tam zavolat a zjistit si co a jak...
Nejdřív je ale nutno se k této otázce vyjádřit v hojnějším počtu.
pižlo,dej to i do kalendáře