Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

come on, gays... dnešní trénink jako nic?

no to je hovado:-)

Ačkoliv jsem, já hovado, avizoval, že budu na turnaj moct, nemůžu, odjíždíme pryč hned ráno po Mildisvatbě... Omlouvám se za demenci, ale už to se mnou asi holt lepší nebude.

A hlavne me to s vama nebavi

A kdo tady promlouva mým jmenem.

Na ten turnaj 8.8. také nemohu.V tomto termínu jsem v Paříži.Hele nabízejí dost.Hodne posilujou.Mají tam už dva kluky co hrajou druhou ligu,jednoho ČFL a zbytek divize.Chteji letos postoupit do 1.ligy.Ale neni my jasny proc chteji me.Asi se ve me skryva neco o cem jeste nevim.

Jenže, tohle je pro nás trošku prestižnější a po té svatbě i navíc co do vzdálenosti dostupnější...

To už bych raději jel na ten turnaj notorkrosu do těch Hořan

Míro, kolik nabízeli? A vědí, že máš problémy s alkoholem?

Vypadá to, že zkusíme asi ten turnaj po Mildový svatbě ve Kbelích. Je to tuším 8. 8. Asi nebudeme fresh, ale stejně bych to zkusil naplno. Konkurence bude dobrá - týmy 5. - 2. liga.

za 2 meruny tě prodáme

Zprava pro vedeni klubu.Dneska dopoledne jsem mel velmi dlouhy telefon s funkcionari tymu Důchodci.Lákají me za dost slusny penize do 2.ligy.Takze ocekavam od vedeni navrh nove smlouvy s dost slusnyma odmenama. + premie za prijiti na zapas strizlivy.

hledáte někdo nějaký ten turnaj?

Tak to koukám...
Sice netu ohledně historie úplně nevěřím skoro nikdy, ale tohle vypadá velmi podloženě, tudíž i věrohodně.
Děkuju za doplnění informací, věděl jsem o Švédech, Ukrajincích, Litevcích, Francouzích, ale toto jsem vskutku netušil.

VLáďo - jak sme jednou bavili o těch jednotkách SS, jak sem Ti tvrdil, že sem na fotce viděl i nějakou jednotku tvořenou Indy, tak tady sem to našel na netu
http://www.axishistory.com/index.php?id=1720

FCGr - Sananim 1:2 (0:1)

zrovna mě nic zajímavého nenapadá.a nebudu sem na sebe práskat,to by mi martina dala

tady to teda jede, Ondro hoď sem nějaké choulostivé téma ať se diskuze rozjede

Venkovani každým coulem...

doporučuji to zde přejmenovat na agroporadnu.cz
Nejsme my bratři? Taky toho 8.8. nebudu moct - no nedá se svítit, s turnajem to letos vypadá bledě...