Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

To ho nejdřív budeme muset najít...
Střelče. nezapomeň prosím domluvit ten přáteláček ve velkém fotbale na konec prázdnin s tvými spoluhráči.
Jeníku, i ty sálovky se tam jistě najdou za velmi dobrou cenu...

a jakej turnaj je 18.-19.8.2009?

18.-19.8. tu jsem dokonce i já... heč

Chlapi, já nevím - ty Hrusice MOŽNÁ budu moct, ale potvrdit to opravdu nemůžu. Je mi líto, ale prázdniny mám opravdu hodně rozlítané.
Možná bychom mohli zkusit, kdo všechno by na tento turnaj jel a když by nás nebylo dost či dostatečně reprezentativních, byl bych pro 18 - 19. 8. To už tu snad budou všichni.

Pižlo a Hóňo: ani jeden z termínů mi nevyhovuje, jsem preč...
Vláďo, dík za tip, já potřebuju hlavně sálofky...

Vysočanské

Mundial + ,

Tip pro ty, co hledají novou kopací obuv: Skočte se juknout do nového Adidasu v obchodním centru na vysočanské, vše tam mají se slevou 40 a více procent.
Já si pro ty své zpotvořené klouby chtěl koupit něco co možná nejlepšího a víceméně mi bylo jedno, kolik za to dám. Ale skočil jsem tam a turfy z nejluxusnější řady Mundila team, které normálně stojí od 2600 Kč výše mám za 1600. Nižší celokožená řada Kaiser, kterou má třeba Milda či Varan, vyjde na 1290, a to normálně stojí přes dva tisíce.
Navíc jde o opravdu kvalitní botky, které se nerozpadnou za dva roky...

Turnaj v Hrusicích už jsem tu taky kdysi zmiňoval, pokud byste o něj měli zájem, jen dodám, že hřiště je tam slušné, Štěpán by to měl kousíček z chaty a v údolí je Sázava na koupání...
Pokud by nás bylo třeba osm, tak bych neodpískával ani ten turnaj ve Kbelích - nejdou sice Házinové či Míra a Milda asi taky ne, ale jako záležitost na rozehrání bych to neviděl špatně, zahráli by si junioři, Smolda zachytal, Brušťa a třeba i já. Nechci ostudu, ale kdybychom se nějak dohodli, tak by to zas nemuselo být tak špatné.
Za sebe říkám, jsem pro cokoliv, ale je už jen na vás, zda se budete schopni dohodnout, o čemž v poslední době trošku pochybuji...

na vokurky nejsem dost zelenej

Házím do placu už dříve přihlášený turnaj tuto sobotu (04.07.) v malé kopané (a v pauzách možno hrát miniturnaj v nohecu) na SK Slavia Velký Borek u Mělníka. Propozice:
-malá kopaná, 1+5, střídaní hokej. způsobem,1x15 min.
-bez pojištění, každý na vlastní nebezpečí
-po celou dobu je připraveno občerstvení a vepřové hody
-večer taneční zábava s nějakými no name kapelami, tombola a dopr. program
-prezence 09,30;10,00 výkop
Je to prej hezký hřiště s dobro trávou. Vokurek bude asi málo (dovolený, zranění, slabej zájem). Tak pokud byste někdo měl chuť a čas si kopnout, dejte mi do cca CT 12,00 vědět. Když nás ve CT odpo nebude dost, odpískáme to. Moje číslo je 737 25 20 25, Honza

Pižlův termín mi pomerne vyhovuje.Takze bych asi jet mohl.

tak jedem

Jo, přesně tak, za Mnichovicema.

a nebo je turnaj v dřevčicích 18.-19.7.,ale přihlásit by se to muselo do zítra,což není v našich silách:-)

to jsou ty hrusice za mnichovicema?

já mohu

Jen dotaz termín 25.-26.7. vám nevyhovoval? Nechce se mi listovat zpět diskuzí, jedná se o ten turnaj v Hrusicích, dostal jsem na mail pozvánku.

No to je bezva, jeden za 18 a druhý bez 2 za 20.
a ty hrusice padají?