Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 27.07.2009 8:43
Jene, tys mi závislák, místo aby ses honil za soby a losy, tak sedíš u kompu...

Střelče, myslím, že ten turnaj v Počernicích by šel, sice je to 4+1, ale lepší něco než nic, jen za sebe zodpovědně prohlašuji, že proti Vokurkám, mě na plac nikdo nedostane

A ještě jednou k posilám - mě přinde, že jsme se v posledních letech tu a tam málem uposilovali a kde ti kluci dneska jsou. Láďa Jelínek je sice charakterově bezproblémový a fotbalové mimo naši galaxii, ale má smysl, aby přišel jednou za sezón a někdo místo něj nehrál? Podobné to bylo i s Ondrou Š.
Střelče, je sice pravda, že Jeník Š. nás opouští, ale má se vrátit Brušťa (tedy to alespoň na jaře prohlašoval) a zkusit to chci i já (ač se nikam cpát nechci a chci jít krůček po krůčku), takže nás zas tak málo nebude.

Jestli někoho budete chtít vyzkoušet - když je to tvé, Tomovo či Mildovo mínění - tak proč ne, ale nemá smysl vodit kluky, kteří na nás nebudou mít čas a přijdou si jen jednou za čas zahrát!
Osobní profil Kartáč | 26.07.2009 22:21
co se týká posil, naprosto zodpovědně prohlašuju, že je mi to uplně jedno. Nejsem proti, ale nutně nikoho novýho nepotřebuju. Upřímně je mi to fakt jedno. Stejně v týmu budou vždycky lidi s ambicema a lidi bez nich. Mě to fakt baví kdykoliv a pomalu se posouvám blíže pohledu, kterej má např. Kumbál, i když tak starej a šedivej ještě nejsem...
Osobní profil střelec | 26.07.2009 21:42
jasně vláďo,ale s těma posilama je to tak,že jenda už nebude chodit(aspoň tak sem to pochopil),takže by to chtělo kus za kus
Osobní profil Dr. | 26.07.2009 18:28
Zdravím po návratu z horského soustředění v zemi Ševčenka.

Jak to tu tak čtu, přáteláky nemá smysl dávat na víkend, ale spíše jimi naplnit poslední 2 týdny prázdnin v týdnu večer (případně v neděli večer), to by snad na Spartaku mohlo jít... Tam by to taky chtělo s Haniakem smluvit nějaký trénink.

Ten s Šestajovicemi by pak mohl být taky realizován na konci prázdnin, třeba místo tréninku šestajovických...

Na přáteláky či turnaje tu nikdy nebudem všichni, když nás bude 8, jistě to bude postačovat.

Ohledně posil bych nešílel, jestli někoho chcete vyzkoušet tak prosím, třeba se jeden nový širý muž hodí, asle opravdu nemá smysl, realizovat něco, co skončí jako bratři Š. Fotbal za nás musí být priorita, ne si přijít zakopat, když budu mít chuť...

Navíc mi přinde, že se to posilování řeší opravdu moc, tým jsme si založili pro nás, abychom si zahráli. Tu trojku můžeme třeba vykopat i v téhle sestavě, posily nic nezaručují, jak ukázaly poslední sezóny.
Osobní profil střelec | 23.07.2009 9:02
tak já bych viděl,že bysme se na to vyprdli a zkusil to domluvit během sezony místo treninku
Osobní profil Kartáč | 22.07.2009 22:30
já jsem 9.8. taky preč... volnej jsem až od 17. 8. do konce prázdnin
Osobní profil Havlos | 21.07.2009 21:45
ja 9.8. urcite nemohu.
Osobní profil Kumys | 21.07.2009 18:51
Toho 9.8. bych mohl...
Osobní profil střelec | 21.07.2009 8:44
tak se domluvte,aby sme se nějak sešli.toho 9.8. by to možná šlo
Osobní profil Mildinek | 20.07.2009 15:18
to už snad všichni vystřízlívíme :¨)
Osobní profil Mildinek | 20.07.2009 15:18
nebo klidně tejden dřív třeba v neděli - ten přátelák ve velkém, to by se mi líbilo
Osobní profil Mildinek | 20.07.2009 15:17
hoši já budu 15.8. pryč, nešlo by něco ten další týden bitte? Jestli ne, neva, jeden hráč neva, spíš sem myslel abych byl u toho zkoušení tamtoho hráče
Osobní profil střelec | 20.07.2009 13:41
a jinak o posilách se už bavit nechci a nechci někomu nutit moje kámoše.jestli o toma máte zájem,tak se ho zeptám,jinak si dotlačte koho chcete
Osobní profil střelec | 20.07.2009 13:38
na ten velký se musíte domlivit,ale my už prý 23.8. začíname mistráky a nevím nevím,jestli by šestajovice chtěli dát týden před startem sranda match.ale mám ten dojem,že toho 15. se hraje turnaj v počernicích.tak jestli pojedem tam nebo jak?
Osobní profil Tomm | 20.07.2009 12:05
Chlapi, díky za zrušení turnaje i za návrhy. Myslim, že jeden turnaj, nebo alespoň ten přátelák ve velkém bychom kolem toho 15. 8. mohli dát. Co se týče posil, bylo by ideální vzít je určitě na tu přípravu, oťukat si je a v případě zájmu posílit. Jenda končí, a tak potřebujeme minimálně jednoho hráče, bude-li vůle, tak klidně dva. Na druhou stranu bych byl nerad, abychom přetlakem vytlačovali někoho ze stávajícího kádru. Trochu bych si jako kapitán nevěděl rady s tím, jak naložit se dvěma novými hráči v týmu, když ani jednoho neznám osobně....takže bych byl spíš pro jednu posilu a časem třeba pro druhou, ale rozhoduje nás víc.
Osobní profil střelec | 16.07.2009 8:46
toho osmého je to zrušené
Osobní profil Kartáč | 15.07.2009 11:53
Mildo, to jsem nevěděl, že je to takovej prasák... fuj.
Osobní profil Mildinek | 14.07.2009 17:11
střelec - ten hráč o kterém mluvim je ale fakt nehorázně dobrej a univerzální, přesně chybějící dílek do skládačky
Osobní profil střelec | 14.07.2009 6:11
a haniakovi napíšu
Osobní profil střelec | 14.07.2009 6:11
přátelak bude snad někdy v srpnu.ale napište,kdy se vám to nejvíc hodí.aby nás nebylo 6.
a jestli nebude nebo bude chodit šimátor jako tuto sezonu,tak jsem tež pro posílení.ale pokud jestli se nepletu,tak na 1. místě jako posila je tomáš(teda musel bych ho znovu oslovit)

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery