Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 02.08.2009 14:11
tak klíčoví jsou asi tito:varan,míra,tomáš,kartáč,milda a štěpa,takže skoro všichni.a tím,že mi stačí 4.liga myslím,že i tady jsou těžký zápasy a nemusím hrát výš.
Osobní profil Kartáč | 02.08.2009 11:22
hoj, já bych jen krátce doplnil, že má Milda v podstatě sice pravdu, ale je třeba si uvědomit dvě věci:

1) u některých lidí (jako třeba u mně) se postoj k týmu a ambicím může měnit.

2) budeme hrát na jiném hřišti, které bude mnohem menší a stojí za to zvážit, jaký styl na něm budeme uplatňovat. Nejsem si jistý, že ten náš nový je optimum, ale nemám to promyšlené, je to jen připomínka, myslím prostě, že bychom to měli zvážit.

+ P.S.: pro Ondru: uplně si nejsem jist, jestli pořádně rozumím tomu, co píšeš. Potřeboval bych vědět, komu říkáš klíčovej hráč atd., jinak mi přijde, že si trochu protiřečíš (na jednu stranu je pro tebe důležitej počet lidí a čtvrtá liga ti stačí, na stranu druhou ti víc než dva "klíčoví" hráči už přijdou jako problém).
Dotaz na Pižlu: o tvém konci kariéry slyším poprvé. Co to? Nebo jsem to jen zapomněl...?
Osobní profil Mildinek | 01.08.2009 13:05
1) nějak se jaksi pozapomnělo, že se před loňskou sezonou jasně řeklo, že budou jasně rozděleny úlohy v týmu, upřednostní se sportovní hledisko, to znamená, že třeba Petr s Kumysem logicky nedostanou na hřišti tolik prostoru co třeba Štěpán; nikdo neměl nic proti, ten systém docela funguje, nakonec si zahráli víc než dost - nevím proč to měnit

2) na minulou sezonu se do kádru (základního) počítalo s Šimátorem, Láďa Jelínek má místo na hřišti jisté když dorazí, na záskoky chodil Ondra Šimek.
Nyní - Šimátor pryč, s Ondrou se prakticky taky nepočítá, na Láďu prostě ohledy brát nelze a defakto z kádru vypadl i Kumbál, to je prostě fakt (myslím to tak, že se nedá brát za toho, kdo přijde na většinu zápasů).
Takže to máme dohromady 2-3 místa coby rezervy toho "áčkového kádru" (nevím jak to lépe rozlišit), které se uvolnily a při zachování toho principu z bodu 1) tu je prostě pro ty posily prostor. Nevím nakolik je vážný ten Brušťův návrat, ale jak jsem již uvedl, před startem sezony bych ho nechal ve stejné pozici co Kumyse s Peťou, to samé platí pro Vláďu.

3) další důležitou věcí je to, že sme najeli na novej, dost náročnej, systém, který vyžaduje docela pravidelné střídání určitých pozic a skutečně je v této lize dobré mít na hřišti co nejvíc sestavu, která bude schopna ohrozit branku soupeře, než jen aby měla "udržovací a odpočinkovou" funkci

4) připomínám, že Pižla avizoval, předpokládám že dočasnej, konec kariéry, takže zde si troufám tvrdit, že by ta vrata být otevřena měla být - Martin je golmansky OK, známe ho už taky (většina z vás) docela dobře, takže tady by tomu bránit rozhodně nic nemělo
Osobní profil střelec | 01.08.2009 11:54
jako mě taky bohatě stačí ta 4.liga(čím horší,tím lepší pro mě),ale před každou sezonou někteří vyhlašujou útok na postup.pokud se budeme scházet v kvalitním počtu(min. 3 na střídání),tak taky nikoho nepotřebuji.ALE,nesmí se stávat,že by v jednom zápase chyběli 2 a více klíčových hráčů.
Osobní profil Kumys | 01.08.2009 10:13
Zdar, také bych rád vyjádřil svůj názor, i když ho tu říkám po několikáté a je to stále o tom samém... Myslím, že většina týmu již v tuto chvíli nemá potřebu kamkoli postupovat, jen si chtějí zahrát kvalitní fotbal. Já to alspoň, tak mám a cítím to takto od několika lidí v okolí. Samozřejmě mluvím pouze za sebe a zbytek co hovořím o týmu, je pouze domněnka. Upřímě nechci žádné posily, protože bych za prvé rád alspoň malou chviličku zahrál ( víte, že nepotřebuju moc ), za druhé myslím, že nás je hodně a za třetí rád hraju s lidmy, ke kterým mám blízko a ne s neznámými,s kterými nemám nic společnýho. Možná do toho nemám co kecat, ale příjde mi, že řešíme kraviny, stačilo by, kdyby jsme hráli v pohodě a zbytečně po inkasováném golu se nesesypali, jak písek...prostě hrát to pro radost. Díky
Osobní profil Dr. | 31.07.2009 15:46
Tak nevím, ale myslím, že ta posilománie už je přehnaná.

Pokud přijdou 2 lidi, další si místo nich nezahrajou, to už mi přijde fakt zbytečný.
Bez nějakých gigantických změn jsme to dotáhli tam, kam jsme to dotáhli, ještě jednou říkám, ten tým jsme zakládali pro sebe a své kamarády, abychom si spolu zahráli. Jednotliví příchozí jako Míra, Štěpán, Peťa, Kumys, Kumbál či Láďa vždy vyplynuli ze situace v momentu, kdy nás nebylo moc, byli jsme za ně rádi, pomohli. Teď nás dost je...

Číst tu o tom, kdo na jakou ligu stačí, mě moc netěší. Kde je řada těch lepších, co mohli hrát, ale nehrajou?

Vždy mi šlo o to hrát jako tým co nejlíp, co nejlépe se umisťovat, to víte, ale nikdy jsem to nechtěl řešit tím, že bych někoho, koho znám dlouhou dobu a je kamarád, nahrazoval někým, kdo je sice Maradona, ale nemám s ním nic společného. Pro vyhození z týmu jsem byl jen u Míry Hulína pro jeho lenost, to bylo vše, jinak jsem k nám nikoho netahal (s výjimkou kdysigólmana Vody), ani nikoho nevyhazoval.

Já si opravdu chci zahrát s lidmi, co znám, ne s nějakou cizineckou legií.

A Ondro, proboha, čteš ty moje příspěvky? Já ikskrát napsal, že se nikam necpu, že to chci zkusit a že vím, že je na čem pracovat, voe...

A že mi to na jaře nešlo, tak jak by ve čtvrté lize mělo? Byl jsme 8 měsíců po operaci a nesměl jsem hrát kontaktně, to můžu až teď... Ale tím neříkám, že to půjde, já to na optimum vidím tak na jaro.

Až na to budu mít, tak začnu hrát.

A proč chci ještě hrát? Protože mi to doktor přímo doporučil, protože už ta noha pomalu bude jako před tím úrazem, a protože mě to prostě baví.

A sobecky dodávám, chci, protože jsem ten tým kdysi dávno s některými z vás zakládal proto, abych si zahrál s těmi, co mám v oblibě.

A ještě něco, pořád se tu mele, na co nemáme. A co se takhle podívat na to, na co bychom mohli mít, když by se chodilo pořádně trénovat a nechodilo pořád těch 7 stejných tváří? Pak by to možná vypadalo jinak.
Osobní profil Havlos | 30.07.2009 17:33
A co se tyce posil nechavam to na vedeni tymu.Nejsem proti.I ja bych mel navrh na posilu.Meho bratrance.Letos jako jediny z dorostu Strizkova se dostal do pripravy Acka falesny Bohemky,je z Letnan (coz je kousek) a che hrat Hanspalku.Ale nechci ho sem nejak tlacit,zalezi i na tom kdy budeme hrat.Samozrejme prednost davam posilam Ondry a Mildy.Tak at zije Sparta a Slavii smrt.
Osobní profil Havlos | 30.07.2009 17:25
Pro postup do trojky jsem schopen obetovat patecni hospody.
Osobní profil Kartáč | 30.07.2009 12:19
no mluví se o tom i jinde než tady a trénuje se určitej systém a k tomu systému přináležející cvičení na tréninku. Ale to jsme opět v začarovanym kruhu, na tréninky choděj hlavně kámoši a pivní garda (sorry, kluci), ale ti, co hrajou v základu, většinou ne, alespoň zdaleka ne všichni. Za druhé tu zatím asi není osoba, která by splňovala parametry na (hrajícího) trenéra... Jsme prostě trochu jak malý děti, chceme všechno, ale obětovat nic...
Osobní profil Smoldator | 30.07.2009 1:00
souhlas kartáč. Ambice možna jsou ale není tým na postup. 2-3 nový hráči přesně jak píšeš. Ale jak tak čtu téma posily, tak nikdo pro nový hráče moc není. Asi se všichni bojí o místo v sestavě.. Měli by jsme bejt radi že hrajeme s tímhle týmem čtyřku a trošku se tím fotbalem začít bavit, kundy.
PS: jak se trénuje taktická připravenost v haunspalce?
Osobní profil Kartáč | 29.07.2009 21:51
Pořád dokola se omílá totéž: ambice x neambice. Já už žádný nemám, chci si fakt co nejlíp zahrát a pokud se nebudeme hádat jak kokoti a necháme všechno v každym zápase, tak to pro mě za mě může bejt třeba ve čtvrtý lize, v pátý lize nebo klidně v druhý. Jestli chce většina lidí v týmu postupovat, nemám s tím problém, ale už si nedovedu představit, že bych týmem žil víc než žiju. Prostě 1-3x za sezónu budou stopro akce důležitější anebo se vždy najdou důvody, proč nejít. A nic s tim dělat nehodlám. Troufám si tvrdit, že tak to má dalších pár lidí. Napište sem odpovědně, kdo z vás má postupový ambice a pro koho je to důležitý a kdo pro to ale taky hodlá (a je schopen) dělat maximum. Vzhledem k tomu, že tady se pravidelně vyjadřuje tak 6 lidí, z nichž bych řekl, že dobrá půlka ty ambice nemá... no nevim, uvidíme. Jinak vážná hra o třetí ligu znamená dle mého alespoň dvě posily kalibru Štěpy a osekání sestavy tak, že si takových pět hráčů pravidelně nezahraje. Jen můj názor, je mi už teď jasný, že někteří souhlasit nebudete. Když bude štěstíčko, vyjít to může samozřejmě i za podmínek úplně jiných, ale základním předpokladem je psychická stabilita všech hráčů během zápasu a také několikanásobně vyšší taktická připravenost týmu. A to jsou věci, který by nemusely vytrhnout ani ty posily.
Osobní profil Mildinek | 28.07.2009 20:25
střelec má pravdu, s Brušťou bych byl opatrnej, dle mého názoru nepřevyšuje (celkovým přínosem pro tým) Kumyse s Petrem Kučerou a u Vládi to taky nevidím tak dobře, dle mého názoru už jen tak tak stíhá čtvrtou ligu vzadu Kumbál a Vláďa po takové době rozhodně nebude rychlejší a vyhranější (a rozhodně bude ztrácet v osobních soubojích)
Osobní profil střelec | 28.07.2009 10:01
rozhodně na tebe nasranej nejsem.
a to,že bude hrát i brušťa sem nevěděl.
ale nevím nevím,jestli vy dva zlepšíte naší úroveň.jako já nemám co kritizovat,poslední dobou hraju strašně,ale když sem viděl tebe na treninku,tak si to nedovedu představit.docela tě obdivuji,že to po tvých problémech jdeš ještě zkoušet(já bych se na to vykašlal) a ještě ke všemu 4.ligu.podle mě,jestli to myslíš vážně,by ses měl rozehrát někde v horší soutěži.
PS:mě o postup nikdy nešlo,já chtěl vždycky hrát 8.ligu,ale ostatní to chtěj někam dotáhnout
Osobní profil Dr. | 27.07.2009 20:53
Jo a ten turnaj prosím přihlaš, nějak se vždy sejdem...
Osobní profil Dr. | 27.07.2009 20:44
A na mě se nenasírej, já ti rozumím, jen nemám rád ty zbytečně poťouchlé poznámky.

A pokud ti třeba o ten postup jde, tak to taky někdy řekni přímo, poněvadž u tebe člověk nikdy neví, jak co myslíš - viz tvé tradiční srandokravení před zápasem.
Osobní profil Dr. | 27.07.2009 20:40
No vidíš, tak proč sem takové koniny píšeš...

Já to vše, cos napsal, samolitr vím, ale s tím, že Štěpán pojede někam s rodinkou už v pátek večer a že Honza bude mít nachlazení či kašel, což mu neumožňuje hrát naplno, nebo že se Míra večer před zápasem podnapije, se je asi prostě třeba smířit, každý má něco. Ale to stejně neříká nic o tom, že by nás chodilo málo, tedy max. 6 na mistrák (ti kluci z uvedených důvodů chybí 1x či 2x za sezónu). Ve vyšším počtu to lze zvládnout vždy. A v něm jsme se, jak už jsem napsal, scházeli v posledních letech vždy.
Osobní profil střelec | 27.07.2009 20:19
a já to asi pro tým nehraju?za posledních asi 18. sezon,sem vynechal zápasy pouze,když sem sloužil vlasti a když sem měl v hajzlu koleno nebo páteř.hrával sem i v horečkách a s kašlem,který mě chvílema dusil.takže to jak sem psal,že bych to odchodil,to sem myslel to,že když se sejdeme v malém počtu a lidi,kteří nebudou,budou mít kašílek nebo budou někde na výletě.ti taky asi hrajou pro tým,co?
Osobní profil Dr. | 27.07.2009 13:02
Střelče,kolikrát jsme se v posledních letech nesešli? Za poslední 2 roky si nepamatuji, že by nás někdy přišlo 6. Vždy nás bylo minimálně 8 - včetně mlaďasů, ale bylo. A ti kluci pomohli a přitom se nikam necpou.

Tvá poznámka, že to odchodíš má sloužit k čemu?
Trošku mi to zase připomíná ten úlet z před roku...
Hraješ to, abys hrál naplno a s námi, tedy pro tým, ne? A když je těžko, tak pomohl tím nejlepším výkonem, ne?!?!?

Tvrdě řečeno, tohle je akorát zase tak blbý plk, který nás zase bude rozhádávat a k ničemu pořádnému nepovede.

K postupu: všichni vyhrávat chceme, když to jde, je to fajn, když ne, jsme naštvaní všichni, ačkoliv to každý třeba nedává znát.

Myslím, že i v téhle sestavě můžeme postoupit, když bude štěstí a forma, ale taky žuchnout, když nebude. Jak už jsem tu napsal: Jak ty naše posilovací pokusy v poslední době dopadly?

Základním impulsem pro dobré výkony není nějaký jednotlivec (to u nás nedokázal ani Láďa J., když se nedařilo ostatním), ale především chuť trénovat a být dobře připravený. A v tom má řada z nás v poslední době jisté rezervy (a to to ještě hodnotím docela shovívavě).
Osobní profil střelec | 27.07.2009 11:20
mě je to také jedno,ale jestli se zase někdy stane to,že se nesejdeme,tak ten zápas odchodím.
a ještě jedna připomínka a je to pouze názor,ale někteří z vás chcete postupovat a já si myslím,že v tomto složení už na to asi nemáme.prostě bez nového impulsu na postup není.ale třeba tím impulsem budeš ty,vláďo nebo brušťa.to ukáže čas.
Osobní profil Dr. | 27.07.2009 9:20
a toto jsou naši soupeři pro podzim

http://www.sportovninoviny.cz/fotbal/hanspaulka/tabulky.php?strAction=showResults&resu

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz