Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 05.08.2009 12:42
Safryš, tady to ale jede. Nejprve zodpovím otázky, které jsou adresovány mě. 1. konec kariéry: bez pořádného tréninku se nehodlám v brance ukazovat,na to prostě nemám. Na to naše čutání (myšleno rádoby tréňajs) se mi do branky opravdu nechce, to nemá žádnou cenu. Ovšem nehodlám zase bláznit a trénovat 2x týdně, na to už jsem starej. Proto je ukončena moje brankářská kariéra. Uvidíme zda dočasně nebo na pořád.
2.na svatbu jdu, ale zřejmě pojedu večer posledním busem směr vysočany, abych byl provozu schopnej v sobotu ráno.
Osobní profil Kartáč | 05.08.2009 7:18
změna plánu, v sobotu jdu taky!!!
Osobní profil Smoldator | 05.08.2009 2:31
kumbal: se posereš
Osobní profil Dr. | 04.08.2009 21:46
Sraz na turnaji bychom si měli v sobotu dát tak v 8.45 na Spartaku, první zápas hrajeme od 9 h. startovné by vycházelo asi 130 korun na jednoho.

Jerry, vezmi prosím ty nové dresy -všechny- ať se neuvaříme v modrém pyžamu, má být teplo!!!
Osobní profil Dr. | 04.08.2009 21:43
Stal se zázrak. Šel jsme koupit kus oblečení své drahé máti a místo toho jsem našel dres ve velikosti vhodné pro Varana. Alláh akbar, Bůh je opravdu veliký. Vskutku je to XXL pro Asiaty, tudíž XL pro Europány.
Osobní profil Dr. | 04.08.2009 9:18
A je to. Teď už abychom udělali konkurz
Osobní profil kumbal (neregistrovaný) | 04.08.2009 6:19
reakce na posily.Michal se mi zminil ze by si rad zahral s nami jestli budete mit zajem.Nevim o moc hracich kteri umi vyborne chytat a hrat dobre zezadu myslim ze jste se o tom uz vsichni presvedcili.Jinak souhlas s Kartacem jde o to si zahrat dobrej fotbal a jestli to bude 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14 atd.liga je mi fakt jedno.Ale mit ambice jit nahoru samozrejme schvaluju.Jinak uz zacinam sam trenovat vstavam v pul 5,trenuji:rychle chuzi,odhad odkopu a dopadu mice a periferni videni,hlavne na noc vypiju 2 litry mleka.To jsem odkoukal od Smoldatora!!!
Osobní profil Dr. | 03.08.2009 20:18
Nebyli lidi, každopádně to pro příští 3 týdny platí - pondělí 18.30 na fotbalovém hřišti ve Kbelích. Ne za školou!!!
Osobní profil Stepa | 03.08.2009 17:27
tak asi dnes ten trénink ještě nebude?
Osobní profil Stepa | 03.08.2009 16:07
já bych dneska na trénink šel
Osobní profil Dr. | 03.08.2009 15:43
A mám vskutku na mysli program, který jste nabyli, abyste jej mohli mít nabitý...
Osobní profil Dr. | 03.08.2009 11:17
To jde, já jdu taky, Jerry myslím taky, ale ožírat se tam nechcem a ranní cesta do Kbel by měla trvat tak 50 minut. S Haniakem jsem dohodnutý, že náš 1. zápas posunou na co nejpozdější dobu, abychom vše stihli.

TAKŽE PROČ SI NEZAHRÁT, KDYŽ TO POTŘEBUJEME, ABYCHOM SE MOHLI SAMI ZLEPŠIT
Osobní profil střelec | 03.08.2009 10:53
pižla nejde na svatbu?
Osobní profil Dr. | 03.08.2009 10:22
Vzhledem k nabytému programu řady z vás se ptám, co si jít takhle čutnout před turnajem ve čtvrtek večer? Třeba jen k nám do parku, ale aspoň něco by to bylo...
Osobní profil Dr. | 03.08.2009 8:52
Tak jsem s Tomášem Haniakem domluvil do konce prázdnin pro tréninky hřiště na Spartaku v pondělí od 18.30.

Chtěl by si jít někdo čutnout už dnes?

Před turnájkem by to nebylo na škodu...
Osobní profil Kartáč | 02.08.2009 20:13
Štěpa je na víkend pryč, právě jsem s nim mluvil...
Osobní profil Dr. | 02.08.2009 19:59
Na sobotní turnaj zatím jde Pižla, Ondra B., Kumbal, Brušťa, Kumys, Peťa Kučera a moje maličkost. Jako posilu bereme Michala od Kumbála. Samozřejmě bude fajn, když se zúčastní i další z nás, kterým se třeba uvolní program.

Na Štěpána třeba kontakt nemám...
Osobní profil Kartáč | 02.08.2009 19:51
hej, co kecáme furt totéž dokola. Ať se lidi vyjádřej sami. Jinak je zbytečný tu furt čeřit vody.
Osobní profil Dr. | 02.08.2009 19:24
Mildo: Ano, minulý rok se řeklo, že chceme hrát slušně, ale opravdu stojí za zvážení, zda na to opravdu nemáme sami (podle mě pořád ano). Jsme kolektiv, neměli bychom tu neustále mudrovat o zázracích působených posilami, ale odstranit vlastní nedostatky, stále jich je habaděj.

Tohle přeplňování a točení posil nikam opravdu nepovede - viz jak se chytil Ondra Š. či jeho bratr, kterého kromě těch, co ho znají i mimo fotbal, nikdo v podstatě neznal a ani poznat nemohl kvůli menší účasti. To mi opravdu nepřijde smysluplné.

Má smysl pracovat s těmi, co chodí pravidelně, i účast Ládi J. mi přes jeho genialitu při docházce 1 zápas sezóna přijde jako zbytečná.

Ano, řekli jsme si, že někdo bude hrát víc, někdo míň. Ale v kontextu toho, kdo se snaží, chodí trénovat, nechodí na zápasy pod vlivem atp., bych jim ten prostor v klidu rozšířil.

A poslední a nejpodstatnější. Jakou pro nás bude mít cenu, že jsme si pro sebe založili tým, když místo některých z nás bude hrát někdo, s kým nemáme nic společného? Je NÁŠ - tohle není velký fotbal...

Tím neříkám, že když se na někom dohodnete, že budu držet hladovku, ale opravdu bych k tomu přistupoval s rozumem. Tj. nebrat ohled jen na to, jaký je ten či onen Maradona, ale jestli za nás vskutku chce hrát, ale VSKUTKU a PRAVIDELNĚ.
Osobní profil Kartáč | 02.08.2009 19:12
Ondro: dobře, dík. Co si myslíš o tom malym hřišti, čím víc nad tm přemejšlím, tím víc si myslím, že to bude znamenat velkou změnu.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz