Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

míče rozhodně koupit

já už sem ale Martinovi řikal a počítá s tím, že by tedy odchytal tak půlku zápasů

NA základě včerejšího turnaje (kdy nám všichni protihráči v ofajfkovaných dresech nemající na loptu zakopávali míč za míčem) mě ještě napadlo, že bychom opravdu měli koupit společně tak 2-3 týmové míče pro tréninky i zápasy, pádž pokud se nějaký zakopne či zničí, tak si to ekonomicky odskáče (tj. bude si muset koupit nový) ten, kdo ho dá k zápasu k dispozici.
Dnes jsem ale viděl ve výprodeji např. adidasy - repliky Teamgeistu v ceně kol 300 Kč, což by nás asi nikoho nezabilo...

Skóre 3-13 je myslím pro ilustraci postačující. 0-2 s vosím áčkem nebylo špatné, i ňáká ta šance byla, pak to ale bylo 2x na ručník a porážka šestnáctiletých kluků v posledním mači o 7. místo už asi dojem nenapravila, neb jsme hráli vyloženě plážově...
Přínos - zjištění, že Michal by jako možná brankářská alternativa Smoldy byl minimálně na jeho úrovni + to, že těžko někdy můžeme klesnout níž...+ že já i Pižla jsme si to užili.
Ale na druhou stranu jsme si chtěli hlavně čutnout, prestižně jsme to nebrali, tak co...

tak jak ste teda včera dopadli?

napiš

kdyby někoho zajímal výsledek turnaje, tak na místě je jediný slovo: O-W-N-A-G-E... Hádejte, kdo koho poounil..:-)

No, to vypadá dobře. Zatím. Hodil jsem to tedy do kalendáře i s veškerýma podrobnostma. Rozklikněte si datum 29.8. a přihlašte se nebo odhlašte. Uvidíme jaká bude reakce a podle toho to, kdyžtk zabukuju a zaplatím.

Předběžně bych ten turnaj asi taky bral.

bohužel natírám chalupu,tak nemůžu

předběžně bych to asi taky bral...

bral bych!!

Pražačka, 5+1, 2x10min., 1500kč na tým, datum 29.8.

Co turnaj na konci srpna?

hoši já sem nikdy žádnou posilu necpal, ale tohle je fakt výjimečnej talent a pohodář; jestli bude mít zájem (ještě sám neví) tak bych ho rozhodně otestoval a uvidíte sami.
S klidem můžu říct, že si nevybavuju dlouho proti proudu času někoho nebezpečnějšího, kdo proti mně hrál.
Když zájem mít nebude, tak podporuju Ondrův návrh a jinak pak už je mi to jedno.

jak už jsem sem jednou psal,pro jednu posilu určitě jsem. zatím mi však připadá,že se to nikdy nerozhodne. co takhle zajít v pondělí po tréninku na jedno a tam se dohodnout?

peníze můžu zaplatit v pondělí na tréninku (ani sem nevěděl,že se dresy podařilo koupit)

A ještě bych chtěl taktně, ale důrazně připomenout, že až na Toma a Míru mi za nové dresy dlužíte 200 Kč zatím všichni.
Z platby jsou vyňati kromě výše jmenovaných pouze brankáři a bavlnář Milda...

Posily? Co na to říct, asi tohle. Posilám se nebráním, ale kdyby to měl bejt kokot, tak ho neci i kdyby střílel 10 branek v zápase. Upřednostnil bych, ale kluky co hrají málo (Peťa, Jerry).Myslím že na menším hřišti jsou lepší než na letišti.
ale nesměj to být ty lehké teamgeisty