Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak je to tedy s posilami? mám kontaktovat tomáše?

ale příští čtvrtek bude ve Kbelích přátelák - Vosy B nebo Úvaláci...

asi to bude lepší, já sám budu muset odložit přípravu o týden, tak se mi to docela hodí

No, po sondování na včerejším tréninku. Mohu napsat, že se turnaje 29.8. nezůčastníme. Odhlášeni jsou Kartáč,Tom,Štěpa a Jerry dále nejde Kumbál, Míra by mohl pouze na část, takže shledávám, že to nemá cenu.

A co je na tom náročného napsat tam - jdu, nejdu?
Ach jo...

hele vole co kecáš,sem jako druhý

Doufám, že se ještě někdo přidá, je nás tam celkem málo. Ale jde Ondřej a ten neni napsanej...

hele, my s Tomem máme před státnicema, navíc zde existuje poměrně dost reálná šance, že na tenhle termín přesune Dan svou rozlučku...

Prostě a jednoduše - napište se vy, co víte, zda turnaj ano, či ne.
A přáteláky? Pokud to nebudou Vosy či Šimci, tak už se nikdo nesežene, známe to...

Ten turnaj je jeden, nebalil bych ho, zatím není jasné, kdo půjde a kdo ne kromě těch pár, co se vyjádřili.
Smolda se sice neumí napsat, ale měl by jít a co ty a další???

Mildi, ty jsi mi taky srábek skoro už jak já, samá rýmička a kašílek.

Hele, s těma turnajema to moc nevypadá, nehledě na to, že zápasy na kratší dobu a v improvizovaných sestavách nás moc neprověřej... nechcete zkusit spíš každej tejden jeden přátelák nějakej všední den večer?

já přijel s dovči s nějakym nachlazením, nedorazím. posila se mnou nekomunikuje, tak nevím nevím, asi bych byl tedy pro Toma, když je tohle nejisté. Samo pokud má Tomáš vůbec pořád zájem za nás hrát.

co je, já trénoval na Czech Openu. A i když se ve florbale běhá víc, tak jsem se neploužil tolik jako na tom turnaji.

Pro všechny: ňák jste všici mrtví a to se za necelý měsíc hraje.
Mildo: Seber se tedy i s možnou posilou a doražte se ukázat...
Smoldo: Ty už bys taky někdy mohl přijít...
Brušťo: Chceš-li hrát, tak se ozývej a choď s námi trénovat...

Děkuji za pochopení, ale to víte, já myslel, že si ji Ondra vymyslel. On takové vtipy rád

Milý pane Dr.Omluva se přijímá,ae možná by to chtělo Ondru poslouchat trochu víc a nebo se více zajímat i o velký fotbal. Pokuď já vím a nic se nezměnilo,tak Tomáš má bráchu Jirku.V jejich větvi není jediná holka.
Jo a jen jsem si tady trochu všimla,že brácha ještě pořád neumí chlastat...to má asi po mě

No vidíš, neinformovanost je hrozná věc. Každopádně já to nemám z bulváru, alóbrž z doslechu od Ondry. Ondro, vidíš, kdo tě skutečně poslouchá a má tě tedy opravdu rád

léčivé lektvary od 12 či 14.00? To se stěhuješ do Ruska???
Každopádně si zahraješ skupinu, tak nenech démona jménem Alkohol zvítězit na celé čáře a věnuj sportu aspoň to ráno, jináč tě zas do sezóny nikdo neuvidí...
já bych vzal zpátky Zlatana