Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

navrhuju poslat Pižlu pro pivo... :-)

navrhuju poslat Pižlu na hostování do Kbelských vos A!!

No výborně, to se dalo čekat! Záměrně jsem ukončil kariéru v brance, abych byl angažován do středu pole. Jak je vidět nikdo si mé geniality nevšiml, jak na tréniku, tak na turnaji. Jděte se vycpat! Ne nadarmo se říká, že to mají odchovanci mnohem těžší. Mimochodem na tréniku jsem dal dvě branky, toho si asi taky nikdo nevšiml. Zdraví, kdysy kámoš Pižla.
PS: pošťák je dobrý na doručování dopisů, toho si nechte. Uvažoval bych pouze o takovém tom menším běhavém klukovi co s námi chodí na tréniky, myslím že se jmenuje honza a má bráchu co mu z oka vypadl.

driblér jako brácha
počkat počkat, neveme uprostřed zápase míč do ruky a neudělá s nim dvojtakt a následně zavěsí koš???

Miloušek: Pošťák má, co se týče cpaní se do hry, podobnej přístup jako Láďa Jelínek - není tak laxní, ale určitě se nikam cpát nebude, takže myslim, že na hřišti stráví stejně času jako všichni ostatní (teda kromě tebe, Štěpy a Míry

Jezdič není určitě - on je prostě běhavej - takovej mladej Jarolím - vzhledem k postavě není tvrdej, ale určitě ze soubojů neuhýbá, je obounohej a kreativní, umí zakončit, ale není to zabiják, takticky vyspělej - no prostě fakt Jarolím, i vizuálně....

Pošťák je každopádně povahově pro nás úplně perfektní - kdo ho ještě nezná, ten si ho zamiluje až ho pozná. Můžem být tedy v klidu, jak se celá situace vyvíjí - kluka od Mildy nikdo vlastně neznal a Milda evidentně taky moc ne (ale byl to skvělej fotbalista)... Toma známe, ale nevědli jsme, co od něj čekat - tak nějak to s ním také dopadlo, jak jsme předvídali (fotbalová povaha), Pošťák je v pohodě a nikam se necpe, spíš naopak, nejprve zjistí, jestli někomu nebere místo a jestli nás neni už dost - no neni zlatej!!??

Každopádně nic zatím nepotvrdil - tajemně řekl, že se dohodneme v pondělí na tréninku. Proto vyhlašuju lov na POŠŤÁKA!!!

a hlavně dle popisu to je spíš jezdič, takže budu 60minut na hřišti, jupí, prémie!!!!!

Imho to Ondra posral svou špatnou diplomacií

ale to je jedno, jestli je ten Honza tak dobrej jak říkáte a bude zvládat ty víkendy, tak to bude fajn

DALŠÍ DŮLEŽITÁ INFO: Posily
Po tom, co Milda napsal, že ten kluk od něj asi padá, jsme oba s Ondrou neváhali a zeptali se "svých lidí". Tom od Ondry se vyjádřil v tom smyslu, že když jsme ho před tim nechtěli my, tak teď zas nechce on

Dle dohody i logiky věci přichází na řadu třetí z navržených posil - Honza Pošta, alias Pošťák, Drak

Po reakci/nereakci kluka od Mildy a odpovědi Toma od Ondry se Honza vyjádřil asi takto: dohodneme se v pondělí na tréninku, ale mám pocit, že vás je dost...
Už podle reakce je vidět (pro ty, kdo Honzu nezná), že právě on by pro nás mohl být ideální volbou...

Chození včas je věcí každého, ale prostě v půl se začne, třeba 3 na 3, ostatní se budou přidávat. Pro zjednodušení si vemte bílá i tmavá trika.
O to, aby přišli všichni, se postarám já.
O přátelák se v kooperaci s Vláďou postará Kartáč.

DŮLEŽITÁ INFO: Tréninky
Je skvělý, že nám Vláďa domluvil do konce srpna tréninky v Teamstor areně (brácha, všiml sis :o)) - máme tak jedinečnou možnost si na to hřiště zvyknout a trochu se sehrát.
Ale chce to:
1) CHODIT VČAS! - začátek je v 18:30, stmívá se v 8, takže sraz je kolem 18:20, ať můžeme v půl začít!!!
2) SEJÍT SE VŠICHNI! - poslední dva tréninky by to chtělo plnou sestavu (chápu, že třeba Milda se Štěpou mají své rozumné důvody, ale je třeba, abyste přišli - na trénink přijde potenciální posila :o)
3) DOMLUVIT PŘÁTELÁK! - zahrát si v týmstor aréně aspoň jeden přátelák v plné sestavě i s novou posilou, je totiž třeba zvolit i herní styl na jiném hřišti a ozkoušet ho...

tak situace je taková,že už se mu nechce.asi ho to ještě nepřešlo,že nemohl hrát předtím

když zruším beach tak snad v úterý

se mnou je to příští týden špatný

Ondro, tady ti nikdo nemůže odpovědět, protože nechce mluvit za ostatní. Já myslim, že to vyplývá z toho, co jsme si řekli v hospodě, takže podle mě ano, ale vydrž na vyádření kapitána...

Mam teda rict tomu tomasovi?ptam se naposled

ty jsi gay. a kdy bys mohl...?

příští čtvrtek nejspíš nebudu moct na ten přátelák

Pižlo, oprav místo konání tréninků, nejsou na Spartaku, ale v Teamstore areně :-)
Já jsem určitě pro Pošťáka.Je to hodnej kluk a kopnout do balonu taky umí. :-)