Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak mám koupený ty balony, takže je donesu na trenajs ať si je můžete prohlídnout. Stály 1200 tak si připravte korunky. Jinak večer čas chvíli mám, tak klidně pomůžu.

já s tim Víťou ještě nevim, jak to budu stíhat, resp. asi bych mohl, ale odvisí to od toho, jak budu zvládat připravit se na zejtřejší práci...

kor když bude přátelák, tak by to chtělo, abys šel, at to má úroveň a můžem hrát třeba i trošku systém...

Trénink ještě zvažuju, zatim to nevypadá, kor když bude přátelák

čau lidi.
co děláte v sobotu.jsem doma sám a mohli bysme třeba využít poslední možnosti než prodám byt třeba na grilovačku a pak jít na místní disko

Žádám o doplňující informace ohledně přáteláku. V jaký čas?

Btw - jaktože Midlo nejdeš na trénink?

Když přislíbíte účast, tak Víťa určitě něco zařídí :o) Akorát budeme muset vědět dopředu počet lidí...Dohodneme se před tréninku...

a bude tam pyfo?

Jo a zítra si s sebou na trénink vemte i nějaký ten pracovní oděv - Víťa na svém baráku schodil střechu a potřebuje co nejdřív své obydlí zase zastřešit, tak bychom mu tam mohli jít v co nejvíce lidech navečer pomoct. Je to lepší než se v Deltě zrubat - bude to dobrej skutek, tak s tim zkuste, kdo bude moct počítat. Díky!!!

Kucí, na čtvrtek je v Teamstor areně domluvený přátelák s Jenda teamem, takže to prosím Pižlo hoď do kalendáře a začněme se na mač hlásit!!!

ty taky...

pižlo,ty bys měl jít do sněhové královny,tam bys byl king a hvězda soutěže

Pokud máte nějaký tým na přátelák - tak sem s nabídkami...

To už nás nemáš rád?

Míra, kvůli tomu příští sezonu za nás nebude hrát. Míro proč???

Mildo, tomu říkáš řešení? Poslat mě do vos? To je přesně to co jsem psal, zbavit se odchovanců tím, že je pošleme na hostování. Srdíčko širácké a ty mě pošleš do vos. O kartáčovi ani nemluvím ten ze mě udělá kustoda.

Tak tohle me fakt pobavilo. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209411000370820-udalosti-komentare/obsah/85771-zivy- až mi ho bylo líto.

Jinak jsem se zařekl,že na 96% zápasů přijdu střízlivý.Rád bych totiž hrál o špici tabulky.Jinak po příští sezoně končím.

mildiku, měl bys se už taky aspoň někdy hukázat, dnes dorazí i Smolda.
1 přátelák to nevytrhne, to si zahraješ půlhodinu...