Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ty vole,tak vy jste hustý.

Volové: hyperbola-nadsázka. K čemu asi ty smějící se ksichtíky jsou?!?
Jo a číslo se stejně nedá namalovat ani nakreslit, to se dělá s číslicí...
Jezusmarja

tyvole tak ted nevim jak reagovat, u Kartáče si nejsem jistej, Vláďa evidentně něco nepochopil, ještě jednou si to přečtěte, co sem napsal, chvíli se zamyslete a pak se sami sebe zeptejte, jestli sem to skutečně myslel tak, jak ste se asi vy domnívali, nebo třeba trošku jinak

tady to smrrrrrdí doktorskou samochválou a rypákem zvedlým až k nebesůůůům

A Pižlo, sako odlož do skříně. Smoldovi přehodili směnu...

A Mildo: Buzno-tj. 5. pád, tedy oslovení, chápu ale, že špičkového absolventa karlínské Sorbony zmátla při identifikaci užití slova absentující interpunkce sloužící běžně k oddělení oslovení. Ale jinaks neměl právo být k Járovi příkrý...
A Jerry-fixou se nemaluje...
Vy vzdělanci

Mildo, tys blb, fakt.
Kdo se těší, jak zejtra nakopeme prdel balíkům z Negrcity? Kdo se těší, jak Šimátři pojedou s pláčem domů?

Kumys - ale BUZNO neni číslo, to je slovo

Co smolda, půjde? Psal jsem Dědovi a ten nejde, stejně tak Michal. Jen abych věděl zda si mám vzít rukavice. Nebo sako a kravatu.

Já ti ho dá bílej a namaluj si na něj fixou číslo BUZNO!!!

Míro, asi bys potřeboval trochu přistřihnout křidélka...

Vláďo, já jsem ti sice za dres platil asi před dvěma měsíci, ale dres ještě nemám...

zítra se dohodnem, teď bych mluvil jen za sebe...

Tak mi Vlaďo řekni den a hodinu a ja je zkusím sehnat.Samozřejmě nic neslibuju,ale minule mohli.Při nejhorším se ještě poptám.

kdokoliv další kvalitní se hodí, někoho sehnat je totiž opravdu umění, většinou něco slíbí, následně se ale neozvou...

Jinak bude ještě nějaký přátelák?Mohl bych ještě sehnat ten tým od kterýho jsme dostali jednou tu hroznou šišku.Myslím tím Regent A.Myslím,že jsou dost kvalitní a mohli by nás prověřit.

nene,nespletl.mě jsi jako dlužníka uvedl.pošli číslo účtu a já pošlu penize

Ospravedlňuji se, spletl jsem si tě se Střelcem, jste podobně produktivní, hezcí, bydlíte nedaleko...

Já jsem dres taky platil

Šimátři, ne... že, Varane?
To je zase debata o ho...! No, nic opráším rukavice, ale chtěl jsem vás překvapit a nastoupit za Kosiy. Budu tedy širákem.