Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Kartáč | 08.09.2009 19:19
já taky, jde jen o to si rozebrat, kdo bude co hrát, teď v sobotu nebude Štěpa a Honza, tzn., že asi budem hrát postaru já s Tomem střed, Milda, Ondřej a young guns vpředu, vzadu Míra s Varim. Jde Kumbič? Jo a na druhej zápas by měl jít Láďa Jelínek.
Osobní profil Havlos | 08.09.2009 15:57
Jsem taky určitě pro 2-1-2.S tím,že obránci budou doplňovat lajny a dělat prostor střeďákovi.Samozřejmě i s tím,že když obránce podpoří útok a zůstane mu tam útočník,tak střeďák ho zastoupí.
Osobní profil Mildinek | 08.09.2009 15:50
já jsem rozhodně pro 2-1-2 , to hřiště si o to vyloženě říká
Osobní profil střelec | 08.09.2009 15:04
doufám,že nemyslíš mě?já se hýbal jak to šlo.občas sem převáděl břišní tanec
Osobní profil Tomm | 08.09.2009 14:34
Ještě něco - změnou rozestavení jsme se minule snažili vymýtit naše chyby, což byl špatný pohyb a slabé doplňování útoku od obránců a slabý pohyb útočníků dozadu. Přechodem na 3-1-1 se nám to docela povedlo. Ted ale na tom malém hřišti jsme měli přesně ty samé problémy - špatný pohyb. Neuměli jsme se efektivně doplňovat, byli jsme zkoprnělí. Jasně, že jde o zvyk, ale chce to vymyslet rozestavení, které dá každému dost prostoru a při tom umožní kvalitně bránit a efektivně útočit. Z toho mi opravdu zase vychází nejlepší 2-1-2... Ale bude to hodně o poctivosti... Doplňování útočníků zezadu a svědomité vracení se ofenzivních hráčů...
Osobní profil Tomm | 08.09.2009 14:28
Teda Míro... hezky řečeno. Střízlivost vítána!!!

Jenom snad info pro tebe i pro ostatní - přemýšleli jsme po zmíněném přáteláku, jestli na tomto hřišti zase nezkusit hru 2-1-2. Přišlo nám, že hřiště je tak úzké, že se nám nedařilo hrát pořádně po lajnách a střed byl přehuštěný, takže se hodně hrálá stoper - útočník. Ale bohužel jsme neměli možnost si to 2-1-2 od té doby vyzkoušet. Otázkou tedy je: zůstaneme u v posledních zápasech "prověřeného" rozestavení 3-1-1 (3-2) nebo se vrátíme bez vyzkoušení ke starému 2-1-2? Myslim, že by nebylo od věci, kdybyste se k tomu všichni vyjádřili a zdůvodnili svůj názor. Za rozestavení a taktiku by pak měl nést odpovědnost a mít rozhodující slovo Milda, jak jsme se již jednou dohodli, samozřejmě se mnou, který ho v tom podpořím.
Osobní profil Havlos | 08.09.2009 13:41
Myslím si taky, že to ideální není se sejít na první zápas nerozahranný.Přesto si myslím,že při zápase se Šimátory jsme si po první půli na menší hřiště docela zvykli.Je jasný, že kluci už byli unavený,ale i tak už ta kombinace byla lepší.Jde o to si akorát zvyknout na určitý náviky menšího hřiště.Což snad nikomu nebude dlouho trvat.Ale aby to bylo ideální, tak bychom museli sehrát aspoň 3 přáteláky a to domluvit bohužel v našich silach není.Jinak se mi docela líbila hra na ty dvě pětky.Tímto způsobem bychom soupeře mohli dostat pod tlak a rychleji ho unavit.Je to samozřejmě jen můj názor a je mi jasný,že ne vždycky se sejdeme v ideálním počtu.Spíše si myslím,že se asi spíše scházet nebudeme.Jinak jak jsem řekl před sezonou, v sobotu přijdu střízlivý.
Osobní profil Tomm | 08.09.2009 13:07
přišlo jen deset lidí, takže se hrálo pět na pět a v namíchaných sestavách, aby to aspon trochu šlo, takže žádnej přátelák z toho nebyl :o/ Ale střeďáka jsem hrál :o) a dal čtyři góly ze šesti ale jinak jsem pořád pomalej, ač chodim běhat a dělám cviky na dynamiku Škoda, že jsme lépe před zápasem nepotrénovali a nesehráli se...v sobotu to bude trochu risk...
Osobní profil Mildinek | 08.09.2009 9:54
jak se hrálo? zkusil si Tom střeďáka?
Osobní profil Pierre | 07.09.2009 16:21
Já jdu.
Osobní profil Mildinek | 07.09.2009 15:59
já určitě jdu to další pískání s Kartáčem
Osobní profil Mildinek | 07.09.2009 15:59
dnes nejdu
Osobní profil Havlos | 07.09.2009 15:42
Dnes nejdu
Osobní profil Kartáč | 07.09.2009 14:54
ok, jdu
Osobní profil Tomm | 07.09.2009 11:46
Jinak dvě důležité věci - od příští týden je to pískání, tak se laskavě zapište... Pižla už naznačil, na kom je řada!!!

A od 1.10. chodíme do Satalic do tělocvičny - tradičně pondělky od 20:00, tak s tím počítejte. Zatím nikomu neříkejte, budou chodit jen širáci + tradiční opory a kamarádi jako Šiki, Tom, Bobby..., ať nás tam není zase milion.
Osobní profil Tomm | 07.09.2009 11:43
trénink je - od 18:30 za školou, dejte vědět každému, o kom si myslíte, že by měl přijít, ale nemá šanci se o tom dozvědět přes stránky.

Dal bych to jako lehkou přípravu - širáx proti zbytku.
Vláďo, zjistíš, jestli přijde Smolda? Ostatní se prosim vyjádřete.
Kumbálovi, Šikimu, Tomovi S., Honzovi, Mírovi, Bobbymu, Kartáčovi, Mildovi a Varanovi a Ondřejovi dám nebo jsem dal vědět já. Pižla je u příbuzných.
Osobní profil bobby | 07.09.2009 11:11
no, taky by mě to zajímalo. Zatím počítám, že ne. Dejte mi když tak někdo vědět, kdyby se šlo aspoň do hospy, Ď.
Osobní profil Kartáč | 07.09.2009 7:43
trénink neni?
Osobní profil Dr. | 06.09.2009 19:41
Už tu zase budem hlásat dojem, že svět je v řiti, když dva hráči nepůjdou???

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery