Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zdar, dík za report Pižlo a hlavně za to, žes vyfotil i Milana :-)

Jestli ti, co o nich už půl roku mluvíme, že maj jít pískat, nepůjdou, tak automaticky platěj 200 za zápas. Varanovi napíšu sms... Jinak nevim, kdo půjde, já to odmítám z principu, navíc mám před státnicema. Registračky máš na mailu...Pižlo
Vláďo, mluvil jsem už s pí Matouškovou a smlouvu nám sepíše. Samozřejmě, když mi ji přineseš k podpisu, budu přešťástný, když ne, zajedu do Satalic

a Collina?
ano, to sedí - jsem neochvějný a mám svůj pohled pevně v rukou, ať si na mě ječí Nedvěd Nenedvěd

jen těch kadeří mám jaksi až moc...

má to Tomáš...
a s tebou nemluvím, nebs mě nevyfotil

zároveň se opět zapomělo na pískání!!!! v úterý je termín, Varane, Smoldo, co !!!!! nejvíc to vychází na vás!!!

potřebuju dodat k zápisu o utakání i čísla registračních průkazů, ať to tam můžu dopast, kdo má??? pošlete mi to mailem? stačí lidi kteří dnes hráli!

stačí se jen dívat!!!

komentář už je i s fotgalerií

a ten komentář přeci jen spíchnu, ať si Jirka procvičí písmenka

Tomiku, pokud jsi nekontaktoval moji mamku a neuzavřel smlouvu, tak zatím tréninky na říjen a pozdější období dohodnuté nejsou. Já jí to samozřejmě zítra řeknu, až ji uvidím, ale bez řádné smlouvy a dohody to stejně jako minulý rok nepůjde...
Takže ti asi příslušné podklady k podpisu přinesu zítra.

čau lidi,nevím v jakém stavu dorazím.zrovna si užívám s jednou bláznivou blondýnou a nevím kdy to skončí.snad mě moc neutahá

Stačí se podívat do statistik. Na co je vedu, hernajs.

ptej se střelce, ten to počítá...

počkej, nebyl sem loni se štěpou nastejno já?

doufám,že navážu na střelecké hody na spartaku a mohl bych po 3 sezonách sesadit štěpu z trůnu střelců

A ja nadrženej jako Rosenberg!!!

Kumbál nejde, jsou s Michalem ve Švédsku. Já můžu dostřídávat za kluky v zadu, když bude potřeba. Jsem natěšenej jako čert!!!

Smolda: no neběhám na vytrvalost, ale dávám si sprinty, zakopávám paty, pak takovýto naopak zvedání kolen (vypadáš při tom jak postiženej čáp)... prostě simulace zápasu :o) krátký výklus a ostrý sprint. Pak rychlý dřepy a taaak. Poraď něco dalšího nebo řekni, co dělám špatně!

Tomm: jaky děláš cviky na dynamiku?
Vždyť píšu, hotovej Colina. Neoblomný jako skála i když to není košér odpískáno a stoji si za svým. Na druhou stranu na sebe nenechá řvát a tasí karty. Jedněmi nenaviděný, druhými milovaný.