Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 14.09.2009 12:37
Tímto končím diskusi na téma Pižlovy milenky a Mildova homosexualita. Teda až na tu, co tu rozjel Varan, že se klidně stane Pižlovou milenkou a Mildovým milencem.
Osobní profil Tomm | 14.09.2009 12:35
Tyjo Pižlák je malej diktátor! Poslední slovo a pak ukončí diskusi...

Já ještě doplním také díky, Vláďo, za to, že ses toho ujal. Myslim ale, že reakce na tebe fakt nebyly žádný - jednou Milda vyjekl, když se řítil sám na bránu, párkrát všichni křikli, když se jim něco nelíbilo - ale bylo to ryze NEOSOBNÍ - při hře, v zápalu. Ty si to pak zbytečně vykládáš a zosobňuješ, žádný nadhled, legrace. Je to škoda, že to vždycky dopadne takhle vyhroceně. Ale myslím, že se nic nestalo... těšim se na trénink!
Osobní profil Pižla | 14.09.2009 10:22
Končím diskusi na téma rozhodčí. Tedy až na tu co rozjel Varan, že se ujímá úterního pískání a hledá parťáka.
Osobní profil Pižla | 14.09.2009 10:18
To jsem tomu zase dal. Příště raději nic nenapíšu, ani zmíňka o Colinovi, ani zmíňka o tom co kdo zahodil.
Vlado, v některých věcech se tě musím zastat. Pískání není jednoduchý, kór, když pískáš vlastní tým. Souhlas. Hulákání a výčitky směrem k tvé osobě nejsou dobré a nijak to atmosféře perospívá, nehledě na to,že tě coby rozhodčího dostáváme pod zbytečný tlak. Za své výlevy se omlouvám, ale věz, že to není nic proti tobě, je to pouze v zápalu hry a co si budeme povídat, si ta "černá svině co poškozuje náš tým". Stát tam kdokoliv jiný, řvát se bude stejně, to už je v nás. U telky řvu stejně jako na zápase. Moc si to bereš a řešíš zbytečně věci, které nemusíš, ale dávám ti za pravdu, že je to z naší strany občas zbytečné a máš právo být naštvaný. Po zápase o tvém pískání nepadlo ani slovo, kdyby to byla trága, tak se to řeší ještě teď. Za pískání ti samozřejmě děkujeme, ale nezlob se na mě vždy když se něco podobného naskytne, nijak se nebráníš a rozhodcovské role se ujmeš, myslím že i s potěšením (toť můj názor).
Osobní profil Pižla | 14.09.2009 9:45
!!!! Důležité, dnešní tréňajs od 18:00 a všechny následující také !!! Děkuji Štěpkovi za připomenutí.
Osobní profil Stepa | 14.09.2009 8:56
upozorňuji,že výkop dnešního tréninku je v 18:00 ( tak přijďte co nejdřív)
Osobní profil Smoldator | 14.09.2009 3:58
hezkej report Pižlíku
bojuj Vladíku, pískal si výborně
Osobní profil Kartáč | 13.09.2009 20:38
Vždyť ti kurva nikdo neřek křivý slovo a ty tu brečíš přes dvě obrazovky! Během zápasu i po něm jsi byl zpruzenej jak na nás, tak na soupeře, ke kterýmu ses choval jako vždy nadřazeně. Nikdo ti přesto neřekl ani slovo. Po tom tvym internetovym výlevu jsem to už ale nevydržel...
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 20:28
a vydíte, jaký kvůli tomu dělám hrubice...
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 20:27
Chcete-li to ale zjednodušeně a bez elaborátů: Jsem smutnej, pádž si myslím, že mi křivdíte. To nemá rád nikdo. Proto jsem to napsal a myslím, a ne ve zlém úmyslu, spíš jen z touhou upozornit na něco, co mě delší dobu štve.
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 20:08
Asi si nerozumíme, tohleto jsem napsal, pádž si myslím, že už na to nárok mám.

Vždy stejný scénář - jsem jediný, kdo to může písknout, tak to udělám (samozřejmý motiv k vyžívání se, že Jene...), přesto se to NIKDY neobejde bez poznámek. Mě už to prostě štve, tak jsem napsal, co jsem napsal. Nemyslím, že jsem někoho znectil, a jistá míra kritičnosti je podle mě na místě, neb sami víte, jak je to těžké, přesto mi to většinou neumíte ulehčit, o vyjádření podpory či poděkování ani nemluvě.

Tohle není ublíženost či vyřizování si čehokoliv a s kýmkoliv, pokud si dovolím být adresný, toť můj názor a i zdůvodnění toho, proč jsem byl včera ráno někdy poněkud nervóznější, což mělo i důvod v mé ne právě dobré náladě, což je pravda.

Tohle jsem ale napsal již naprosto v klidu a s tím, že bych rád osvětlil některé záležitosti, které mě prostě štvou.

Honzíkovu připomínku s tím, že jsem nasral soupeře, který byl pohodový, beru taky jako úlet, protože ti milí hoši se rozčilovali kvůli věcem, které souviseli s mým pojetím toho, co zapískat, či ne. Kdyby Milda hrál tvrdě, ale dle mě fér, a já to pískal, to by neřvali, ale já bych si zase připadal jak blbeček, který nemá vlastní názor.

A že jsem se v tom vyžíval? Takovou volovinu snad ani nemůžeš myslet vážně u zápasu, na který jsem si přišel zafandit. To, že chci ale mít, pískám-li ho, odstup a nekamarádím se, je prostě můj přístup, který je navíc nutný, když pískám vás. Toť k podobně nablblému tvrzení ohledně nasírání soupeře. Zřejmě je asi podle tebe nejlepší být klasickým strejdou nepískačem a vše je v klidu.

Hledání negativních motivací je jednoduchý. Zamyšlení nad názorem druhého už méně...

Ach jo.

Už se tu v tom nechci patlat, když si to ale podle mě ještě jednou přečtete, tak možná dojdete k tomu, že jsem nikoho urazit nechtěl a jen jsem chtěl vysvětlit pár věcí, na něž jste reagovali s nevolí. Chyby jsem přiznal, tak nevím, co vás tak popíchlo.

Ať se vám pěkně učí.

Aspoň že ten fotbal máme, jinak bychom snad nevěděli, co je konflikt...

Osobní profil Tomm | 13.09.2009 18:10
Taky na to koukám... Nemáš nějaké problémy osobního rázu? V práci dobrý? Trochu mi to připomíná Ondrovy nevyzpytatelný výlevy, když jsme nechtěli vzít Tomáše do týmu

Zkus si to po sobě přečíst a podívat se na to s odstupem - je to úplně mimo. Na druhou stranu souhlasim se Zlatanem - je to těžký pískat svůj tým - proto taky nikdo tady tvůj výkon nekomentoval, snad jen Pižla omylem upozornil na atmosféru, která se okolo pískání utvořila... Jestli máš v sobě nějaké křivdy s lidmi na osobní úrovni tak jim to řekni do očí a nevztahuj to na pár situací ve fotbale... a neprezentuj to skrze net...
Osobní profil Kartáč | 13.09.2009 17:58
Ty vole, Vláďo, necejtíš se už trošku paranoidně? Za tři slova, který ti někdo řekl během zápasu, z nichž ani jedno nebylo sprostý, napíšeš takovejhle elaborát?

Sám (stejně jako já) neumíš držet hubu nikdy a nám budeš tohle vyčítat? Nepřeháníš to už trochu? Nehledě na to, že ses v tom pískání (a rozhodcovské povýšené autoritativnosti) vyloženě vyžíval, čímž jsi jinak naprosto pohodovýho soupeře vysíral k nepříčetnosti.

A tvůj výklad neúmyslný ruky prostě nevychází z pravidel, ale jen z tvýho osobního pojetí fotbalový spravedlnosti, kterou si pravidlům nadřazovat klidně můžeš, ale jako argument to neobstojí.

Sorry za útočnej tón, ale mam takovej pocit, že už dost přeháníš. Nikdo ti nic nevyčítal a ty tu tapetuješ jak divej...
Osobní profil Varan | 13.09.2009 17:53
Dávám všem na srozuměnou, že v úterý počítám s pískáním. Tedy vyzývám ty z vás, kteří mají jít, aby byli tak ochotní a domluvili se se mnou. Pokud nebude žádná odezva, žádám kohokoli jiného, zda by nebyl tak hodný a nevzal to se mnou. Zítra se ostatně uvidíme na tréninku, takže se můžeme blíže dohodnout.
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 15:14
a k úternímu pískání - někteří by neměli platit dvě stovky, ale raději pět - jináč jim to asi bude navždy tak trochu volné...
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 15:10
jen doplňuji: Varanovi a některým dalším - abych nebyl nespravedlivý
Osobní profil Zlatan | 13.09.2009 15:02
S tím, že je těžké pískat zápas svého týmu docela souhlasím! ;-)
Osobní profil Dr. | 13.09.2009 14:30
A ještě k mému rozhodcovského výkonu.

1. Ano tu a tam jsem se dopustil nějaké chybičky či chyby.
Např. jsem neodpískal nepřímý kop poté, co brankáři soupeře vypadla mičuda a opět ji chytil, jenže v momentu přestupku jsem si na toto pravidlo nějak nevzpomněl, jednoduše mi vypadlo, a když už mi ho Pižla hulákáním připomněl, tak už bylo pozdě, neb rozhodčí nemůže vypadat, že píská na objednávku. Navíc to ten člověk udělal z nešikovnosti a nikoliv úmyslně, hru to nevlivnilo, proto jsem nepískl dodatečně.

2. Mildo, tvé prskání poté, co jsem pískl ten faul na Toma, ač jsi ty byl volný, bylo podle hráče, který stojí sám před brankou, jistě oprávněné, jenže z úhlu pohledu rozhodčího, který viděl jen Toma v souboji a tebe měl mimo zorné pole, to už tak necitlivé nebylo, a, jak sám víš, písknutí nelze vzít zpět. Ohledně těch tvých rukou v první půli: Ano je tu pravidlo netrestat neúmyslnou hru rukou, byť je od těla, na druhou stranu bys ale měl z toho, žes rukou hrál, výhodu a mohl jít do protiútoku, což je výhoda získaná zjevně v rozporu s pravidly, a těžko soupeřům určím, kde je hranice úmyslu a kde není, kdybys dal například branku.

3. Jinak si ale myslím, že jsem to odpískal fér plej na obě strany (viz Mírovy špatně házené auty-to tvé naštvání, že ti to pískám, bylo dost fuj, pádž tohle musí umět i hráč v žácích, kterými jsi prošel...), a proto tímto Varanovi děkuju za rozumný pohled a ostatním, kteří mi radili jak pískat, můžu jen říci, že už na začátku jsem např. řekl, že pouštím tvrdou hru. Nevím tedy, proč bych měl trend měnit v průběhu mače, aby se to podle vás "nepokopalo".
4. Toto jsme napsal pro osvětlení svých mírně rozladěných reakcí na některé vaše výtky k mému výkonu, ač byste měli při své inteligenci vědět, do jaké role mě před soupeři staví, když budu pískat, o co si zakřičíte - viz pomalá rozehrávka soupeřova brankáře - pískl jsem ji jen jednou i proto, že se jí po něm dopustil i Jirka, a pokud něco toleruji jednou na jedné straně, pak to musím také jednou tolerovat i na druhé...

5. Prostě a jednoduše, pískat zápas svého týmu není žádná prdelka, navíc bez pomezního, tak k tomu prosím tak přistupujte i v budoucnu a třeba v případě jiného z nás. Díky nečekám, ale pochopení ano!
Osobní profil Pižla | 13.09.2009 10:24
Díky i čísla Tome. Milan samozřejmě nesmí chybět. Vždyť je to ústřední figura našeho týmu.
Osobní profil střelec | 13.09.2009 10:24
pižlo,takhle jsme se v autě nedomluvili.dej tam nějakou lepší mojí fotku a ne jak tam skáču jak tatar a ještě zezádu.tato fotka žádné fanynky nepotěší

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery