Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to ne, nějak mi to šlo samo od sebe. možná jsem to okoukal.

ses naučil od Vládi, co? :-D

Nakonec to bylo v pohodě, zbyl na nás pouze jeden zápas, 1. vetránská liga. Druhý byl zrušen. Myslím, že to bylo dobrý, jen mi vyčetli, že nemám učit starý chlapy házet auty.

Pižlo, Varane, jaký bylo pískání? Užili jste si 2. ligu? Tuším, že s vámi byli spokojení...

Jinak, dnes jsem zaregistroval i Michala, takže v sobotu může nastoupit.

Dalšího Magora v týmu nepotřebujeme! Vlastně jo ještě Toma. Kartágo! Tohle pro mě nic neznamená, jestli nedáš v sobotu hattrick, tak si u mě sračka!

mág-gay-str

A jinak víte, co je nevýho??? Kartáč je úplně nejvíc ukrutně přísnej hustodémon!!! Je to Mág-gistr! Dneska udělal svoje poslední státnice na jedna!

Jj, já už to tu tak psal - kdo odmítá jít, platí 200 za zápas. Teď půjdou Kartáč s Mildou, Pak bude na řadě Kumys, a asi Vláďa (ten ať si to rozhodne sám - má právo odmítnout) a nejraději bych Honzru s Michalem nechal až na příští sezonu, aby nemuseli mít odehráno třeba jen pár zápasů a už hned jít píkat. Tak si to naplánujte, kucí.

sem pro

Některé z nás za tu dětskost, alibismus a sobectví ohledně pískání fakt vykuchat.
Né dvě stovky celkem, ale pěkně čtyři stovky za dva zápasy na hlavu, ať víte, co je to cena nepískání, troubové!

zase to pískání odnesl pižla

http://www.hanspaulska-liga.cz/vysledky-a-tabulky/4-d-hanspaulska-liga/

Mildínku super joke! Mildínku co dělá táta a mámou, že sedíš bez dovolení u kompu? Mildo prosím ohlídej si malýho. Píše nám sem vtipy z první třídy. Holt nadanej chlapec.

doufám, že na příští mač nás bude už víc, ať můžeme celej zápas aplikovat prcing, vlastně presing, povedenej joke, ne? oceňte to

Jj. Nic si osobně neberu, já skutečně zahulákal.

Pižlo, děkuju za pochopení, ale ty sis jako obvykle budhisticky posypal hlavu popelem, aniž by k tomu byl důvod. V tom"zahulákl" nebyl ani miligram výčitky, jen jsem to užil jako označení pro výkřik.
Ani díky po netu nejsou třeba, jsem za ně rád, ale po zápase stačí jedno slovo a vše je ok.

Tome - nic si nevykládám a nezosobňuju jako spiknutí proti mně, jen jsem chtěl osvětlit některé věci, které utvořili jistý nesoulad, což jsem udělal - a myslím, že ne zaujatě.
Prostě jsem jen chtěl dát najevo, že jste mi to nulehčili, nic víc.
Žádné osobní útoky to neobsahovalo, jen vysvětlení k několika situacím.

Jo a k pískání - zítra to bude opravdu bonbónek - 1. veteránská liga a 2. liga se Santou Trantou, tudíž by s Varanem měl jít někdo, kdo se vyzná, bude to totiž asi na nejvyšší úrovni, jíž jsme kdy měli pískat - asi se nám nějak důvěřuje...
Teď tu mám nepříjemnou stránku věci a to peníze. Každý se podívejte do pokladny na stav svého účtu, tam zjistíte kolik máte zaplatit. Snažil jsem se to rozštípnout zpravedlivě, takže někteří platí méně a jiní více. Cena je včetně, startovného, nákupu míčů a u někoho i za potisk dresu. Brankáři a Milda třeba za potisk neplatí, nebo např. Petr,Jerry a Vlado mají nižší startovné atd. Smolda tam má třeba pokutu za to, že nechodí pískat (400Kč). Budu vám vděčný, když to donesete co nejdříve, páč v tom mám cca. 6000Kč a jako nezaměstaný si nemůžu momentálně moc vyskakovat a co je důležitější, zase až tak rád vás nemám.