Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jinak na stole v šatně po zápase byl nějakej leták od Haniaka z té jeho firmy a tam bylo jasně vidět, že ty míče od Petra jsou uplně ta základní řada kopií, zatímco ty jak má Michal jsou druhá nejlepší

no vida, to tam hned zajedu, díky

Vzkaz pro Mildinka:
Ty tvé zbožnované lopty s fajfkou, v tebou požadované kvalitě a snad dosud i nepřeberném množství, mají v outlet prodjně Nike ve Fashion aréně ve Štěrboholích za milých 290 korun českých...
Michal je koupil pro tým na témže místě.

Nechcete někdo přijít dneska už v půl 6?

Mildo, ty jsi fakt retard. Honza to řikal hned od začátku, že první zápasy nemůže, že je pryč, že to naplánoval dávno před tim, než dostal lano. Tak co prudíš? Voléééé

Koukám, že je psaný i Smolda, já myslel, že může jenom jednou za 14 dní. Pokud vím tak má jít i Michal, nebo jste nějak dohodnutý ???? Jirko???

Kartágo, až něco vyhraju tak ti napíšu dobropis, jinak ani ho...

On Honza mel bohuzel uz na tento termin naplanovanou Korsiku.Ale ja uz mu to rikal,ze to je posila na hovno. :-D

koukám, že Honza Pošta se role posily zhostil skutečně zodpovědně

Tím ti jen dovysvětluji zmeškaný hovor na tvém ph. minulý pátek.

vník

Ten smutnoúsměvníp patří Zlatanovi.

Zláťo,
já tu nebudu, takže nic. Ačkoliv je to tedy na rozehrání lákavé... A by jste je FF tedy fuuuuuuuuujjjjjjjjj
Mildo, což kdybys následoval příkladu Čelakovského napsal Mudrosloví národu podolského v příslovích?

Díky Zlato.Ona az bude potrebova,tak se urcite ozve. :-)

Pižlo, ty hajzle, chci slevu, za to že jsem dal dva hlasy každý tvý fotce.

Ahoj,
nechtěl by jste si někdo v pátek od 16:30 zahrát osmičku?
Míro, kamarádka se ještě neozvala.

Peníze jsou dobrý sluha, ale špatný pán
čurácy