Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

s auty by asi problém nebyl - je nás dost motorizovaných

já bych asi byl pro, kdyby mě tam někdo hodil.

já určo ne

musel bych tam zajít zítra tak se prosím vyjádřete co nejrychleji

já bych tu řešil ten trénink - míče jsou passé
co vy na venkovanovu

stepa - to bylo podle mě tam u těch
ale jistě to nevim, nicméně spíš mi šlo o to, že i cenově se jedná o šuntíčky

mně by to vyhovovalo, autem jsem tam ze Kbel za 20 min.

Mildo, myslím že tam bylo taky těch 590

v čelákovicích je umělka třetí generace za 150 na hodinu. kdyby byl zájem tak to tam můžu domluvit

dvojí ceny jsou už opravdu zajímavý obchodní postup...
ale na stránkách jsou vskutku za těch 590

u haniaka v tom letáku ty míče co koupil petr byly za 250kč

mám na mysli ty míče od Michala

já bohužel pozadí celé transakce neznám, tudíž se nemohu objektivně vyjádřit, ale na stránkách Fotbalstoru je nabízejí za 590 kč, takže tam sleva je, ač menší.
a Jene, ty míče za 2 či 3 stovky jsou z výprodeje z velkoobchodu, který doprodává zásoby, které jsou mimo novou kolekci, to se přeci maloobchodníkovi nestává, ten si to dovolit moc nemůže. Zvláště, když ty jeho ceny nejsou nijak výhodné oproti konkurenci, jak je tomu třeba právě u Fotbalstoru...

tak jako tak bych je šel rozhodně vrátit, ty dva, kort když je to takovej nevýhodnej obchod

no vidíš, to mi ani nedošlo, fakt tam byly za 250kč
Kartáč - já bych je neobviňoval, třeba jim jen nejdou termíni-technycy a chtěli říct, že nám to prodávaj ne se slevou, ale s přirážkou, která je fakt výhodná

já nevim, prodat nám míče, co jsou v krámu za 250 sza 400 s tim, že je to 50% sleva, to je fakt čůráctví

Bohužel jsem si na minulém tréninku neuvědomil, že následující pondělí je státní svátek - tudíž na hřiště nemůžeme... TAKŽE SE TRÉNINK NEKONÁ!!! Leda, že by někdo sehnal alternativu...
Vláďo, co ta smlouva?

víte že Šimátor prorazil v reklamě?
http://i163.photobucket.com/albums/t319/Kristian_Maria/Prosinec%202008%20a%20dal/12.jpg

i přesto proti nim nic nemám, neb myslím, že budou velmi trvanlivé...
já, Tom a Tom (Nescafe Classic) tady zřejmě nebudeme.