Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 09.10.2009 15:24
No tak to je hustý Royal Flush a Poker z es. Bej tím co má poker z es a někdo by mě trumfnul s čistou fleší, tak bych už v životě nehrál.
Osobní profil jiri | 09.10.2009 15:05
Něco pro hráče pokeru ...
http://www.youtube.com/watch?v=rKv0H5jZtQ0&NR=1
Osobní profil střelec | 09.10.2009 9:41
sem přihlášen,ale mám to 50 na 50
Osobní profil Kartáč | 08.10.2009 18:58
chápu Pižlo, že nejsi zvyklej na překlepy v mejch příspěvcích, ale přeci jen toto... !?? Shut up!
I´ll kill you!
Osobní profil Pižla | 08.10.2009 14:49
Ondřeji, myslím, že je to v pohodě, ale jensi uvědom, že Štěpka může dát hattrick a má tě. No a o Mildovi ani nemluvím, toho už nedohoníš. Dobře se rozhodni.
Osobní profil Pižla | 08.10.2009 14:47
Kartáču odpouštím ti veškeré fotbalové dluhy (tj. nakopnuté lítko, nárt, toho koňara z minule, tu ránu míčem z před dvou let přímo tam...) jen mi objasni co je tok neplacení? To je nějakej ekonomickej výraz, jako že tečou peníze? Nebo nějaký sexuální podtext, že budeš tokat, když ti nezaplatím?
Osobní profil střelec | 08.10.2009 12:56
jak to vypadá se sobotní účastí?mám stejný problém jako honza minulý týden.
Osobní profil Kartáč | 07.10.2009 19:03
Koukám, že jsem ve svém výčtu zapomněl na Pižlu "Božku"... tři toky neplacení na fotbale + odpuštění současných dluhů to spraví...
Osobní profil střelec | 07.10.2009 11:43
hele štěpo,měl by ses začít víc snažit.takhle nedáš víc golů než já.a to nemluvím o mildovy
Osobní profil Kartáč | 07.10.2009 0:30
jestli mi je dokážeš poslat na konto, tak prosim, tvé kreativitě se meze nekladou :-D
Osobní profil Mildinek | 06.10.2009 22:58
ok, můžou to bejt ty bankovky s náma? :-)
Osobní profil Kartáč | 06.10.2009 22:30
takže pánové Milda, Vláďa, Kumys, Jenda, Bobby... do tejdne mi pošlete na konto každej deset tisíc, nebo to donesu na policii... Bráchovi to odpouštim... :-)
Osobní profil Mildinek | 06.10.2009 18:00
lidská demence nezná hranic (myslim ty co to našli, ale hlavně ty prodavače a fízly, co jeli pro tu holku)
Osobní profil Mildinek | 06.10.2009 17:54
http://zpravy.idnes.cz/studentka-vyrobila-tablo-z-kopirovanych-bankovek-podle-policie-je-p

ty krávo, koukám že Kumys a naše comp. sme nebyli moc daleko od žaláře při Kartáčově svatbě
Osobní profil Dr. | 05.10.2009 17:09
Tak to jsem nějak nevnímal, neb jsem byl skoro celou dobu nalepen na toho jejich špílmachra, což dokládají i fotečky...

tudíž jsem ze všeho venku
Osobní profil Kartáč | 05.10.2009 16:57
možná to bylo fůůůůj, ale přeci jen, za posledních pár minut bylo v obraně tolik zmatků a prostoru pro soupeře jako za celej zápas ne...
Osobní profil Dr. | 04.10.2009 21:23
Milý autokrate, i já si přihřeju polívčičku nespokojenosti. Ta závěrečná poznámčička o tom, že za obdrženou brankou stojí to naše závěrečné střídání byla pěkně fůůůůůůůj. Místo verbální slavobrány, chvalozpěvů či procítěné ódy pro Praotce všech široširých skoro senkrubna čili hovnocuc...

A přitom jej davy tak milují-především rozkošné fanynky ve věku do dvou let
Osobní profil Pižla | 04.10.2009 10:43
Ještě k narážce na můj objektiv a tvoji buřtózní postavu. Naopak, fotografie jsou pořizovány se speciálním zužovacím sklem v hodnotě 80.000Kč, které jsem zakoupil za peníze z klubové pokladny a každý z vás mi dluží 8.000Kč. Já říkal, že se mají pořídit dresy s proužkem. V tom by si vypadal jako Šimátor.
Osobní profil Pižla | 04.10.2009 10:35
Právě jsem nastolil autokratický režim! Píšu co si co chci, do článku zařadím koho chci a za ty zahozený šance si nezasloužíš být v MÉM článku. Nehledě na to, že si v minulém článku byl označen za hvězdu. Příště bude fotka jenom jedna a to ke všemu na téma krajinka v zimním hávu. Tento týden bylo téma gay hrátky ve sportovním životě. Systém fotek je báječný a neskonale dokonalý. Razím heslo: opakování je matka moudrosti a tak klikejte, klikejte! Chytřejší jistě pochopí, že pokud se nechci přehrabovat tunou fotek z předešlých zápasů stačí kliknout na Fotogalerie-Podzim2009 a vuala vyberu si foto, které chci zrovna vidět.
Osobní profil Kartáč | 04.10.2009 7:23
Pižlo, cos to zvolil za systém přidávání fotek? jestli nafotíš každej zápas dvacet kusů, tak se při poslednim zápase budu muset proklikat více než dvěstě fotkama? To jsi takovej narcis nebo jsem jenom já takovej dement, že to neumim nějak obejít?

Ještě k té demenci: na Ondrův gól jsem nahrál já z rohu (a ne Tom z narážečky) a Milda vstřelil gól po mé nezištné přihrávce, což jsi opomněl zmínit také. Tímto o mně v článku není ani zmínka a vypadá to, jako bych nebyl ústřední postavou zápasu. To ve Sportu na mě pěli ódy. Hlavně že tvýmu snu je věnován celej odstavec. Ale ty prochcaný pyžamový kalhoty jsi vynechal... Jinak by sis měl vyčistit objektiv, na všech fotkách jsem extrémně buřtózní, což přeci taky realitě neodpovídá:-) A poslední výtka: proč půlka tvejch fotek zachycuje téměř kopulující dvojice protihráčů jako kdyby šlo o zápas Gaychester City vs. Mangayster United? Gejzo :-D

Smolda by se měl začít smiřovat a začít trénovat...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 05 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz