Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kartáč, postaví se ti v sobotu ráno ve Kbelích?

štěpo stavíš se v sobotu ráno v šestajovicích?

jako vždy. Na druhou stranu, na týhle úrovni může porazit každej každýho...

ale opět klasika- jediné body nám zatím vzal poslední tým, sme fakt kokoti

massuckrálně se mi líbí - dík brašule. Ty jsi taky krásnej kluk. S pěkným pozadím. Hustlaz Fellaz vypimpíme i s těma jejich fanynkofskejma bičiz, jou, nebojte. Ale chce to fakt opět totéž, co minulé zápasy. Myslim, že budeš brašule skórovat a taky mám takový tušení u Postmana, kterýmu přihraju na ten gól já... Tak už zbývá jen splnit předpověď a dodržet defenzivní standard - max. jedna obdržená branka... nemluvě o tom, že Milda má taky poměrně stálej přísun a Ondřej minule neskóroval, tak by měl mít hlad... co? vrrrr!
Jo a jestli bude pokračovat to počasí, tak to bude humus a v humusu (sněhu, bahně, vodě) hráváme dobře... takže

Brácha, myslim, že ten střed je tady na tom hřišti extrémně těžký hrát a třeba ty tam hraješ fakt masakrálně (výraz klasika, Nescaffe Classica) - sice zatím bez gólů a v parádním tempu, s dobrým nasazením a tradičně skvělým napdáním a taky s množstvím prvních a druhých asistencí

Jj, taky jsem na naši parádní bilanci se zalíbením koukal. Myslim ale, že budeme muset přidat, protože jsme hráli se třemi nejhoršími týmy z tabulky a jedním ze středu. Hustlaz Piplaz Kokotaz nás teprve prověří, mají dobré výsledky - zapracovat musíme hlavně na koncentraci a proměňování šancí.

kdo tu mluvil o řezničině, přiznejte se!

Nu což, i když už se nikoho do smrti smrťoucí ani nedotknu, přesto budu řezníkem... Toť produkt hodný selektivity tvůrčího ducha bohemistova.
Jináč rovněž soudím, že je to zatím docela slušné. Leč brambory se počítají až po skončení polních prací, zajíci až po honu, tituly JuDr. až po skončení studia na plzeňských právech atp., atp.

No a co se týká zbytku, já a Tom zatím nějak nestřílíme góly, v tom se je určitě kam zlepšovat a určitě ještě půjdou nahoru Pošťákovy výkony, jen co si víc zvykne na naši hru, hřiště a tempo čtvrtý ligy.

se taky nudíš, co?
Zdaleka ještě neni vyhráno, ale tý obrany, resp. obdržených gólů jsem si taky všiml, je to super. Zapomněls na Doktorův skromný příspěveček k defenzivě. Několika chirurgickými a ortopedickými zákroky nadělal v soupeřových řadách pěknou paseku. Jinak Vari nějak chytá formu nebo možná kondici, ale každopádně poslední matche to bylo slušný, Dědek souhlas klasik a Míra bych řekl, že zdaleka ještě nehraje, to co je schopen, i když i tohle je velice slušný, takže ještě je kam se zlepšovat (alespoň o 10 minut :-D ). Co je důležitý, je to, že se nám zatim vyhybaj nemoce a zranění, ťuk, klep. Tím pádem můžem chodit víceméně všichni. Asi ale přijde i čas, kdy se tak dobře nesejdem a dostanou šanci mladý, který jdou taky nahoru.

http://tydenik.psmf.cz/hl/4/
nejlepší defenziva celý čtvrtý ligy, to už se nám dloooouho nestalo, naposledy v postupových sezonách, poslední roky to byl naprostej opak
takže Míra, Vari, Kumbál, částečně Tom a hlavně Michal se Smoldou RESPEKT!!!
ale taky si myslim, že je to obecně zlepšenou hrou celého týmu, poctivé vracení a střídání, maximální nasazení, prostě pohodička

to by se mi taky líbilo. Budeme-li se i nadále takhle dobře scházet...

jinak doufám, že se na aktuální pozici už udržíme

už gut, dík

tam se dá hrát 8 na 8 - je to kus od Budějovický - tři zastávky busem směrem na Bráník, je to na kopci co je centrála tušim Bontonu

jakej tam je kontaktík?

co jezač ten Zelený Pruh? tam se dá hrát ta 5+1?

Sparta II.( basketová ), TJ Radlice, SH Čelakovice, SH Čakovice, Zelený Pruh ( tam si myslím,že bude volno asi nejvíce). Pokud budeš potřebovat další tipy, tak řekni.
Poslední příspěvek by spolehlivě pasoval na www.vosihnizdo.cz.
Redaktor Prcák by se jistě vyžil...