Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ne, Ondro, pleteš se, byla by to spojnice, takhle jí tečnul Kumys a je z toho jeho gól...

stejně ta moje střela,po které padl gol,letěla do šibenice,takže by mi měl být připsán :-))

ale koukám,že v útoku bude pěkný přetlak.ještě aby přišel láďa

Neboj, ze sestavy tě nevytlačím. To byla jen prdel, ale vážně jsem o tom uvažoval, když nejdě Štěpka, tak potřebujete někoho běhavýho a kdo je po Štěpkovi největší rychlík? No přeci Pizlinho!!!

Ondráši si se lekl, že už si nekopneš vůbec co?

nechal jsem si udělat odbarvený-afro, knír bude taky! jo a nastoupím ve starejch adidaskách a ještě starším homo dresu širáků.

jasně, naprosto!!!

ty to pižlo myslíš vážně?

nu což, budu hrát pouze 58 minut.

Nu což, už je nás jedenáct... |:-)

jo a v jakých budem hrát dresech?

zítra dorazím na poslední chvílku a hned po zápase mizím

no hlavně,že to berete z humorem

nu což, posledních pár tréniků zářím, beze mne nejste schopný ani začít trénink a tak je na čase, abych vypomohl na hřišti. Valderama se vrací!!!

nu což, se mnou se ale neexperimentuje, já jsem prověřená kvalita

nu což, je nás už osm, zatím není důvod experimentovat se sestavou, kor když se láme sezona

nu což, už je asi čas na můj plný kambek. když nás bude 6, tak to mám základ jistý...
a neboj, v pondělí jsem na tréninku čaroval. dokonce i hřiště jsem přeběhl.

a na to,že je čtvrtek,tak zatím nic moc účast

Tyjo, Kehar má opět dost nevyzpytatelný výsledky, ale z mýho pohledu dost dobrý: 6:5 s Hustlaz, 1:1 s Pajzovnou a s Oranjes, 1:4 s Tychem a 4:5 s Relaxem. Hodně dávaj, hodně dostávaj... Chtělo by to potvrdit naší dobrou obranu, tj. nedostat víc jak dva kusy a pokusit se aspoň tři tam natlačit. Stoprocentně musí pomoct záloha - já s Kartáčem každej aspon jeden!!!

neeeee,není.tak aspon tu asistenci mi započítejte