Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

zas tak dlouhé vyprávění to nebude,stačí po 8 jako minule

střelec: ok v sedm u Tebe

Mildo, dovol, abych se srdečně zasmál tvému poslednímu příspěvku:-)

čau štěpo.v sobotu bych byl rád,kdyby ses pro mě stavil v šestajovicích.po cestě ti budu vyprávět o sobotním zápase.ten komentář od pižli zkresluje můj výkon

tak to nevypadá, opět zas jeden na střídání v každém týmu zřejmě

doufám,že už se nikdo na trénink nenahlásí. chtěl bych hrát v týmu bez střídání

Kůča je myslim ještě pryč

Zatím tu žádný soupeř až na jednoho nebyl slabý - ztratit body lze se všemi, navíc nás čeká spíš horní polovina tabulky, takže žádná euforie, ale vypadá to zatím zajímavě... Ted extrémně máknout proti Oranjes a pak si to rozdat s Pajzovnou a Relaxem.
Jinak nevim jak kdo může přijít příští týden, ale doufám, že jsem jediný, kdo nemůže.

jo, hezky zápas od zápasu

jooj, tak hlavně nepodlehnout tlaku, pořádně potrénujem a dáme to

psal mi Štěpa, že Relax hrál 1:1, tzn., že jsme první :-)

to jo. Kromě tebe jdou všichni?

Pajzovna vedla nad Tychem ve 45. 5:2, ale nakonec prohráli 6:5...
Příští zápas hraje s Relaxem... my s Oranjes
Dejte si pět a pět dohromady a uvidíte, co z toho vychází

MUSÍME PŘÍŠTÍ VÍKEND VYHRÁT!!!

Jo, Michal prostě chytil všechno, co šlo... a že toho nebylo málo. Ale myslim, že i když jsme nebyli uplně dokonalí (mám pocit, že jsme měli vždycky silnější a slabší desetiminutovky - nejslabší začátek první půle, nejsilnějěší začátek druhý půle), tak je třeba pochválit pojezd celýho týmu a především hodně pozornou hru obránců, který kromě skrumáží na začátku zápasu soupeře a toho jednoho gólu nepustili do vyložený šance a soupeř musel střílet ze střední a větší vzdálenosti... Myslim, že to byl fakt dobrej týmovej výkon, podle mě hrál Kehar proti nám nejlíp, jak kdy hrál, ale nám se to výjimečně povedlo...

Zapomněl jsme tak trochu oznámit, že příští týden budu pryč, a tak na zápas s Oranjes nebudu moct přijít. Pokud ho zvládnem, můžeme si říct, že jsme už více než jen zachráněni a zápas s Pajzovnou bude hodně prestižní.
Vzhledem k tomu, že o sestavu se většinou společně staráme já s Mildou (nebo aspoň jsme se tak před sezonou dohodli), tak kapitánem by měl být asi on. Registračky přinesu na trénink.

Jinak pro ostatní: UŠ - Kehar 4:1

Jj, souhlas, Michal byl skvělej - rozhodující článek, protože soupeř byl dobrej, v poli to bylo často velmi vyrovnaný, a proto bych viděl výkony gólmanů jako rozhodující prvek.

dneska zaslouží Michal absolutorium, unikátní výkon

A - klub 90 - Hustlaz Pimpz 2:2
Super výkon dnes - 3:0, škoda, že tam toho nespadlo víc, ale i tak výborný, soupeře jsme do moc šancí nepouštěli a sami jsme tlačili skoro celej zápas. A bomba, že tam je další nula v zádu. Já se omlouvám za ty děsný auty dnes.