Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

koukám,že dneska Vás na trénink moc nepůjde. Já bych šel,bohužel po včerejším basketu nemůžu skoro ani chodit

1. stylová rovina textu ti nestačí pro to, abys můj nadhled identifikoval?
2. děkan

jo a máš u mě to DVD

hlavně všechno bereš děsně vážně a osobně, kua zasměj se a neobhajuj se furt... je to prdel

napsal jsem ti šťavnatou odpověď, leč padl mi net, tudíž je na smetišti síťových dějin. a dobře ti tak, neházím perly a ani nehodlám opakovaně přesvědčovat nevěřící Tomáše...
mohu-li tě ale já, nuzný přehlíčeč chyb a ostuda vší bohemistické obce, milý můj ortografický dohližiteli, o něco požádat, opravuj tedy ty chyby, které jsem já, bídník, ponechal a ponechávám nepovšimnuty, a pomoz tak se mnou milému Pižlíkovi, jemuž se trapně a neuměle takto snažím pomáhat k tomu, aby účin z jeho děl byl ještě vyšší.
a neboj, pýcha je hřích, takže mě nejen ty můžeš veřejně vytahat za má oslí Midasova ušiska, ale i
vyšší moc mě za tuto nezdobu jistě náležitě vytrestá, až budu státi před onou poslední instancí.
já si zatím sypu popel na hlavu, neb jsem chybující...

víš co, kdybys v každym textu za sebou neponechal nějakou "prasopyznou chibu" bez jakýkoliv signalizace a nevymlouval se až potom ZPĚTNĚ na to, že to byl "právě ten vtip" nebo "autorský záměr", tak bych ti třeba i věřil, ale takhle...

No vidýš, tak texty našich dvou výtečníku jsem nechal zcela být až na interpunkci, tos mňe ale převes...

Když se někdo chlubí tím, že daný článek zkorigoval, asi by tam neměl nechat takovouhle chybu, co?
"No to my ho tedy vyndej!" :-D

a že to v některých případech nebylo vůbec lehký tu bránu netrefit... :-D

a navíc to bylo ošetřený padesátníkem na výhru tak jsme i prazdný brány mohli netrefovat

kuš, děláme, co umíme, voe, jsme jen parta nadšenejch amatérů...

A to já zas jo. Na tréninku se tváříte jako kamarádi, a pak mi dáreček pod stromeček nedáte

myslím,že dneska to bylo dobrý,důležitý jsou dva body, to že občas někdo netrefíme prázdnou bránu bych nebral tak tragicky

ach jo, to je neštěstí, hlavně, že hrajem slušně a vyhrává se

Na to se nehraje Ondřeji...

ach jo,přestalo mi to nějak střílet.dnes sem se dostal asi do pěti šancí a nic.ale pižlo,až budeš psát reportáž,tak u prvního golu jsem přeběhl před brankářem a pak mám druhou asistenci u druhého golu

hele, soupeř se dostal do dvou jakžtakž šancí, my měli dalších pět gólovek a ještě nějaký další šance, takže myslim, že tam sice mělo spadnout víc, ale přece jen mi to přešlo bezpečný...
(v tvé básni zase bezrozměrný verš - sráči)
Tak drž tu hubu už
ty volé, bubu, kuš!
furt neser a nepruď zas
spíš nějak povzbuď nás!
(uč se z mého jambu)

Super výkon dnes?
Kamžes pro to lez?
Po mači přeces,
viděl jinak všes!
Spokojenost as
byla by tu snáz,
kdyby tu byl snad
po důrazu hlad.
Soupeř nebyl nic,
baroni z Nemanic,
super výkon by
je změnil na houby.
Na Pajzovnu tu,
by nebylo to k životu.
Prozaicky řečeno - o výhře nebyla diskuze, ale k supervýkonu myslím opravdu dost scházelo. Lakmusovým papírkem pravdy tohoto zjištění může být to, kdy bylo dosaženo toho, co je nazýváno bezpečným výsledkem. 4 minuty před koncem...

Relax prohra s Pajzovnou 3:6
to nevadí,ty stejně jenom běháš :-)