Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

tyvole tabulka je dost zamotaná, to bude ještě drámo

hlásím,že příští pátek máme firemní večírek a nevím,jak dopadnu.třeba na hubu a nebo někoho pobliju a dá mi do držky a nebo tam sbalím nějakou slečnu a tak podobně a v sobotu nedorazím

To se dalo čekat, Hustlaz jsou hustý...

Callida - Hustlaz 1:2

prorože jseš dement. Znáte někdo další výsledky? Relax? A-klub? Hustlaz? Tycho? Tady bude TYCHO!!!

mě dnes taky moc bavilo faulovat

Dneska mě to moc bavilo.Byl to fakt dobrešj fotbalek.A jeste víc mám radost,že po mém autu padl rozhodujici gol.

koledovali sme si o to, dycky to po takovejch zahozenejch šancích přijde, ale na průběh zápasu se historie neptá, jak zní Gael Clichy, výsledek jako takovej gut

teda soupeř byl dneska tak dobrej, že mě to skoro nebavilo, jsem se moc nedostal k míči. A ten gól byl muj, nechal jsem se unést naším tlakem a zbytečně jsem na půlce napadal vejš než bylo třeba a muj hráč tak zůstal na lajně volnej. Bez toho bychom vyhráli :-D No, ale plichta dobrá...

vlastně jsem se sem takhle ráno šel kouknout jen kvůli tomuhle - jestli sem míra zas po nějaký kalbičce napíše nějakou píčovinku... :-D

tak jsem byl vytahnut do Popocafepetl,ale uz jsem doma.Zitra neberu nic jen vitezstvi!!!

Nevim, jestlis to tak mínil (asi ne), ale zvlášť ta poznámka o pravidlech je dost trefná a zároveň i útočná... ty jsi prostě asertivní jak prase! Mně píšeš výhružný maily, Vláďu tady veřejně fakuješ... jen tak dál! Ještě takhle válet s buchtima...

ty krávo, to je poprvé co rozumím Dr. příspěvku do diskuze. Normálně si na to beru slovník cizích slov a pravidla českého pravopisu.

neboj Dr. ve 20hod. jsem v posteli.

Volové, zejtra je vole zápas roku, tak se koukejte vychrápat a ne že budete vole někde házet prachy do medžika a chlastat alkáč a válet se buchtama!!!

štěpo,vyzvedneš mě zítra?

Milda: nudný, jo? to říkáš jen proto, abychom se nedostali k tomu, že tvůj bratránek je Rooney... To já mam v rodokmenu Snoop (ex-Doggy) Dogga, bro´! :-)

pro mě zajímavé téma. já mám zase v rodokmenu bjorna dahlieho

milených? to nikdy, já je dycky volil s odporem : )
co bys chtěl, aby ti to spadlo samo do klína? Je to plně v našich rukách, Relax očividně zase prohrál, tak spadl do stejný kategorie jako zbylý dva týmy... už to není přímej soupeř o vedení. Ale tím se koneckonců můžou stát Tycho a A-Klub