Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

můžu v úterý celý den

tdar boys, tak čelákovice s osvětlením jsou v nejbližší době (tenhle tejden stopro) nedostupný. Zejtra by se dalo ale jít na druhou umělku do Čelák přes den, když bude světlo. Mně osobně se to ale nehodí mezi jednou a třetí, což je možná pro ostatní nejlepší termín... Pište, co se vám hodí, já bych byl pro dopoledne zejtra, budu totiž v Čelákovicích už ode dneška. Případně navrhujte jiný možnosti.

Ahoj kucani,
kdyby jste se domluvili na treninku venku v nejakou rozumnou hodinu, hodte sem info, prijel bych si kopnout. Diky H

hodte sem pls teda info co nejdriv, at vime, na cem jsme

Zdar, pokud to půjde budu raději pro pondělí. Úterý ještě nevím, možná budu mít doučko ale ještě netuším od kolika. U mě je úterý nejisté, ale prozatím neříkám ne. Středa, čtvrtek, pátek bez šancí.

akorát,že nevím jak je to tady s těma světlama? pokud by to mělo být v pondělí tak nevím jestli o víkendu tady někoho zastihnu

tak proč nenapíšeš, že jsi totálně zapykanej a ať se na tebe vyserem? Máš kafčo beztak rád, ne?

já můžu kdykoliv kromě čtvrtka a pátku, Čeláky dobrej nápad.
Vláďo školník byl MIMO vždycky... nejen o prázdninách

pondělí - Slovensko
úterý - východní čechy
středa - Brno
bez šance

a co úterý?

já nemůžu ani pondělí ani středu

To už je na vás...

Souhlasím s Vláďou a zkusil bych ty Čelákovice. Jenom středeční termín mi jaxi taxi nevyhovuje. Hrajeme totiž zápas s Propíchlou Merunou (tudíž by nemohli ani Pošťák ani Míra). Jsem proto pro tradiční pondělí.

Od mamky to vím, teprve od včerejška, neb dříve mě nenapadlo se jí na to zeptat, poněvadž my v práci jedeme bez volna...
Teď už je na nás, co vymyslíme jako alternativu.
COŽ TAKHLE SI ZAPLATIT TRÉNINK POD SVĚTLY U ŠTĚPÁNA V ČELAKOVICÍCH NA UMĚLCE?
Bylo to tam fajn. Je to levná a zároveň kvalitní alternativa. Navíc jinou tělocvičnu asi ve vyhovujícím čase seženem těžko...
Já bych loboval za středeční večer, neb v pondělí nemůžu. Na druhou stranu tu o mě až tolik nejde, takže rozhodnutí je samolitr na vás. Někdo to ale rozštípnout musí...

K tréninku:
V PONDĚLÍ TRÉNINK NENÍ, NEB ŠKOLA MÁ ŘEDITELSKÉ VOLNO A ŠKOLNÍK JE MIMO!!!

A doufám, že se všichni uvidíme v pondělí na tréninku, ať nevyjdeme z tempa, těch 14 dnů volna by se na některých, kteří během té doby nebudou hrát fotbal, mohla negativně projevit....

Máme výborný golmany, nejlepší obranu široko daleko, dobře hrající zálohu, hodně rozmanitej a dostatečně produktivní útok, skvělou vůli a morálku, scházíme se ve velkym počtu, vedeme ligu, vše máme ve svých rukách... Tak kdy jindy se porvat o postup než letos? Ale bude to drsný... čekají nás hodně těžký zápasy. Ideální je jít opravdu jeden od druhýho. Ted si poradíme s Relaxem, ač to s nima moc neumíme a uvidíme, jak se bude vyvíjet tabulka...

Houby s voctem, babské tlachy...
Prostě bez debat 2 následující zápasy vyhrajete a hotovo.
Pan M. zas najde svou góloprodukci, pan H. se taky trefí a bude!
Vždyť já už to mám naplánovaný.
Né ňáký voslavy, ale to jak si pěkně v prosinci konečně pořádně zahraju v posledním mači, neb už bude vše jasno - a proto i vy pod vobraz!

je dobrý, že ta špička hraje mezi sebou, dycky někdo ztratí (ovšem i možná včetně nás

tak podle všeho zítra ráno (cca 10hod) můžu já, štěpa, kumbál, tom, Kumys, jestli se nepletu, tak Vláďa, mohl by snad Michal, co Postman, Mireček, Kůča?