Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

a to je to tak důležité furt postupovat?

No a na závěr... Bude to boj - hrajeme s bodově nejlepšíma týmama v tabulce (přirozeně hned po nás), takže tu pořád reálně hrozí, že když dvakrát prohrajeme, tak na nás zbyde třetí místo a nám oči pro pláč...

No a abych se dostatečně vykecal - je znát, že se nám daří, ale i tak jsem fakt rád za atmosféru v týmu: fakt je to čim dál tim lepší a konfliktů už je minimum - tak akorát, aby to bylo ještě přirozený...
Jo a ještě něco

Ale pořád máme rezervy v tý útočný fázi - horší produktivita, slabá bilance záložníků (ač brácha má asi 6 přihrávek před prázdnou bránu) a někdy syndrom Jany Novotné - jako bychom se báli ten gól chladnokrevně dát a vzít to v ten moment pevně do rukou. Ale zase se o góly vcelku hezky dělíme a třeba takovej Varan má produktivitu a podporu útoku skvělou - a dodává mu to i sebevědomí, což je samozřejmě znát...

Myslim, že je skvěle znát tvrdá práce útočníků směrem dozadu (fakt Štěpa, Pošťák, Kumys toho strašně oddřou), Milda tradičně nevypustí souboj, Peťa v soubojích dozadu taky silný, Ondra obrovský zlepšení při práci dozadu - v pohybu i tvrdosti.
Já s bráchou každý po svém - tj. Kartáč presing a dlouhý nohy, já snad dobrá poziční hra a pozorné bránění špílmachrů a taky snad zlepšení tvrdosti v soubojích.
Obrana - hodně znát skonzolidovanost (Míro, pak ti vysvětlim, co to znamená

No a gólmani škoda mluvit - dva skvělý vyrovnaný borci

jinak samozřejmě sem tím nechtěl říct, že by jiné lajny hrály špatně, to vůbec ne, spíš u té obrany je to nejzřetelnější zlepšení proti nedávným sezonám

Jj, obrana respekt
Tak Hustlaz prohráli s Eukaryotou 0:2, takže o soupeře míň - mohli mít až šestnác bodů, teď mají max. 14. Tak snad jen ještě aby Tycho ztratilo v zápase s GTL a pomohou nám soupeři víc, než jsme čekali

já z vás mám taky radost, hlavně z těch obránců, to je něco neuvěřitelného, jak obránci a brankáři hrajou, bezkonkurenční

Dnes super výkon s asi nejsilnějším soupeřem soutěže (co jsme zatim hráli), co se týká individuálních kvalit hráčů. Naštěstí bylo příliš vidět, že hrajou spíš velkej fotbal. Na velkym by si nás dali jako malý pejsky. Ale to kdekdo, je to fakt jiný hřiště, jiná liga, jinej sport... :-D
Nevim, co tu tapetuju, a co jsem tim chtěl říct, ale každopádně mam radost :-) kucka...

ani do sestavy, ani na lávku! pičo

kurva, to už se nedostanu do sestavy ?:ˇ(

Ale i remíza může bejt skvělá, protože tam v posledních dvou kolech jsou ještě zápasy A-club - Relax, Tycho - Hustlaz, což by nám mohlo pomoct, kdybysme to zkurvili třeba k druhýmu místu...(v případě remíz budeme mít určitě nejlepší skóre). No, bude to masakr!!!

Tak Pajzovna - A-club 90 1:4, tzn. že my máme 15b, A-club a Tycho (předpokládám, že vyhrálo) 13b., Pajzovna a Hustlaz (před. taky výhru) 12b., pak už tam jsou týmy po 9b.... to nás nezajímá...
Jistej postup nám teda zajistí 2b, což je jedna výhra, z posledních dvou zápasů (nebo plichty samozřejmě) - ideální by bylo porazit v příštím kole na Tempu Tycho a je to doma, ale je to pořádně zamotaný a nic jistýho nemáme.

Teď se ukázalo, že nám to Milda vlastně po celou sezonu kazí.

Volný překlad do jazyka českého. 6:1 s Relaxem, žádná šlichta !

6:1 s Relaxem, nicht schlecht!

"furt"? :D