Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Kumbál musí jít, hraje životní sezonu...
Mildič, budeš potřeba do útoku - podle informací ze stránek jiných klubů jsou Tycho velký silný chlapáci, který vyhrávaj hodně osobních soubojů... Hodně nakopávaj a maj dost slušnou efektivitu v zakončení... Takže bude třeba se s nima na hřišti poprat - přesně tvá role

to právě nedokážu odhadnout, ale na maximální útočné nasazení a pressing to asi nebude

ty se furt necítíš?

kdyby nebyl Kumbal, vemu to v obraně, jinak bych jen dostřídával do útoku

já nepřijedu později

Nechci to hrotit, ale dal bych si tam sraz tak ve čtvrt na 10 - za prvé všichni přijedou později, za druhé se to chce rozcvičit a domluvi - klasika.

Taky už nemůžete dospat, co?

Nevim, co Kumbál - zjistim. Zítra to snad bude super match...

jak jsou na tom obránci zítra? jdou všici?

a hodného dalšího tatínka

Chtěl bych jenom popřát všechno nejlepší synovi Ivety
Bartošové vše nej k svátku. Arture, hodně štěstíčka a zdravíčka. Přejou všichni lidi s velkym srdcem

chindó

Co se tyce zimniho turnaje,tak toho se nezucastnim,ale do toho Stepou navrhovaneho turnaje bych sel.

já teda ještě nevim, moc to s tim balonem neumim.

mám předběžnou nabídku na futsalový turnájek 23. ledna. Mělo by tam být 4 až 5 týmů. Startovný prej za hubičku

no, myslim, že budou chtít hrát určitě Petrové a Vláďa, chce to ale další podporu nebo se spojit s někym dalším, případně vzít kluky, co s náma jen trénujou, myslim, že by někteří měli chuť, nebo ne?

Ne VLádÍKu, aLe sOu tAdinkY mOOcinkY cOOlově fayNOwý liDIčkOvé a taG sE prOOOstě jEn bavInkámE pO nAšOm zPůsOBečkU, víŠ? PrOstě yEn Tag pROOOstIncE. lol rofl

čau lidi.v pátek jdu k bobbymu na promítání a budu spát někde poblíž (záleží,kdo mě bude chtít nechat u sebe přespat) a proto se mnou v sobotu počítejte do auta

To se tu dostala k moci klika ňákejch homoklád či lépe řečeno kuřbuřtů, že se tu tak medově cukruje?

Nazdárek lidičky! Já bych ten turnájek nehlásil, stojí vždycky za hovínko...tedy za mě ne, promiňte kluci a holky. papa, krásnej den, sluníčka
Hele, a jakej šmejd mi ukradl pásku? Člověk ji jednou nechá někomu na zástup a ten místo, aby ji s úctou zavčasu vrátil, tak se s ní doma mazlí a doufá, že mu zůstane....
Mildo...