Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

pajzlovna vyhrála 4:3

Pajzovna nesmí nahrát někde 12 gólů k dobru

co Relaxu pošlem? : )

tak at to někdo obvolá

mistříííí :-)

takže to tak i dopadlo! 2:0" tak je to na 99% doma, jedinej, kdo nás může ohrozit, je Pajzovna, ale jen při extrémních výkonech... Tak kdy a kam jdeme?

super

takže boys, zatim průběžný dobrý zprávy: Relax vede asi po dvaceti minutách hry 2:0!

UŠ - Tycho de Brahe 2:2

Já myslím, že 2 auta snad stačit budou. Víc než 8 nás ze Kbel jistě nepojede...

Já určitě nejedu přes Kbely, jedu rovnou z práce kolem 9:15, takže můžete naskočit v Hostivaři .

já vyzvedávám Ondru v šestajovicích tak pokud nebude třeba tak bych do Kbel nejel. Navíc mám v autě autosedačku tak mám v zádu pouze dvě místa.

jedu

tak Vari určitě ne, snad Vláďa nebo třeba Štěpa bych mohl jet přes Kbely...

tak se hlašte, řidiči, já brnknu Varanovi, co jeho kára...

jj, tak je to jasné, jak říká Ondra, Láďa na ně bude platit tim svym pohybem a já bych fakt asi zatim neměl na to přidávat k fyzickejm soubojům ještě nějakou rychlost a myšlenku. Radši budu hrát destruktivně

tak to je budeme muset přehrát tou naší širáckou chytrostí

No a vypada to teda na to, ze Milda bude hrat obranu, kdyz jde Lada a nejde Kumbal, ale jeste to promyslime... casu na to snad bude dost...

Tak Lada Jelinek jde, Kumbal bohuzel ne - ma virozu. Ale ze Kbel jede Michal a autem - dohodli jsme se na srazu v 8:45 na zast. 185. To jsou ale max. 4 mista, proto je potřeba, aby jelo ještě někdo autem. Kumys? Varan? Vlada? Dejte vedet.
hmm, takže příští kolo by musela vyhrát o 11 branek, myslíte že to hrozí?